Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טוויטרים של קרסנדו FT1 סופר טוויטר מוצהר 75 RMS והמגבר הנ'ל מוציא 125 לערוץ. מגבר סטריאו 2 ערוצים . רציתי לדעת מאנשים שבדקו על המגבר הזה עם הוא עומד בהצהרות מסדרת Zeus

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סופר טוויטר של 75W.

אתה יודע שמספיק 10W וטיווטר כזה יכול לעשות אותך חרש.

כל מגבר של 25-50W יספיק לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חפש משהו אחר.

שמעתי לא מעט מערכות עם ציוד ברמה ואף מגברים מהסדרות הגבוהות של הייפוניקס ותמיד המגברים האלו נותנים תוצאה מחורבנת.

לא ממליץ.

לא מאמין שמישהו פה בדק אם באמת המגברים האלו מוצאים מה שכתוב עליהם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סידרת כניסה של הייפוניקס ,המגבר הנ"ל אינו עומד בתקן CEA2006 ולפי ערך הפיוזים שיושב עליו הוא מספק בערך חצי מהמוצהר.

אישית אני לא חובב מוצרים מתאגיד מקסוניקס ,השאלה היא מה התקציב שלך.

פורסם

אוקי מהתגובה הראשונה אני יתעלם .

תודה על המידע חוץ מהאריזה היפה של הHIFONICS הוא לא עומד בהצהרות זה לא טוב לי .

התקציב שלי הוא 600 700 שקל למגבר 2 ערוצים עבור טוויטרים אבל אני צריך ערוצים חזקים ומגבר עם נתונים אמיתיים .

אני רוכש מאיביי את המגברים כך שלא להתייחס למחירים בארץ .אשמח לקבל המלצות..

פורסם

לאודיסון יש מגברים של 20-30W. מדגמים ישנים שנמכרים בגרושים ביד2 פורום.

אני חושב LR22- או LR30. משהו כזה.

ראיתי גם אודיו קונטרול של 2על 40-50W.

זה מעל ועבר לדרישות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם (נערך)

למרות הזלזול.

שתבין. שמדבר על טיווטר שאמור לנגן בין 2.8KHZ ל 28KHZ. ( כאשר אתה כבר לא שומע מעל ל18KHZ.)

ולפי היצרן ממליץ לחתוך אותו בין 3.5K לבין 5K.

ולייצר רעש בתדר כל כך גבוה ממברנה כל כך קטנה. לא צריך הרבה כוח.

במידה והוא יחתך ב 3.5KHZ. וינגן עד 18-20K מגבר של 20W זה המון בשבילו.

אבל אתה עקשן. אז בבקשה אקליפס. !! .

מציאה בכל מובן המילה.

מגבר מעולה. יותר מדיי חזק למטרה. אבל במחיר בדיחה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529532-למכירה-מהירה-במחיר-סימלי-מגברי-2-ער-רדיו-דיסק-פיוניר-ורמקולים

במחיר הזה אין מגברים שינצחו אותו.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

פורסם

כבר חיברתי את הטוויטרים האלו למגבר V12 מעפן ושמעו גרוע מאוד .לעומת זאת הם מחוברים עכשיו על celestra fa 2300x וזה עולם אחר הם נשמעים מעולה רק צריך להנמיך אותם ואין לי אפשרות המגבר הוא 2 ערוצים והם מחוברים יחד עם האוופרים ..המערכת שלי SPL עם סאב DC LEVEL 4XL אני צריך טוויטרים חזקים כי אחרת בבאס חזק לא שומעים מוזיקה ..

בכל אופן חשבתי ללכת על http://precisionpower.com/store/products/amplifiers/phantom/p600-2.html#!prettyPhoto

קצת יקר אבל נראה לי שווה את המחיר . מישהו מכיר את המגבר הזה ? האם הוא עומד בהצהרות ?

פורסם

זה לא טווטרים!!

זה סופר טוויטר. הם חייבים HI MID. אחר יהיה לך חור בין 1.5KHZ ל 2.8KHZ

פורסם

HI MID. זה תווח תדרים בין 2KHZ ל 5KHZ. (יש כמה גישות בתחום. יש כאלו שטוענים 1.5-2.5, יש כאלו 2.5-5. )

הוופרים הרגילים בקמפוננט מנגנים בין 60HZ ל 1,8/2,6KHZ לרוב. תלוי בסט ובנקודות חיתוך

הסט אצלך. הטוויטרים (שלך) מתחילים לפי המלצת יצרן ב3.5KHZ.

זה אומר שבין 1.8 בערך ועד 3.5KHZ יהיה חור.

פורסם

אותי רק מעניין איך חיברת אותם למגברים (דרך קרוס?), חתכת אותם איך שהוא?

המלצה חמה: תקשיב למה שמציעים לך, טוויטר כזה ישמע נהדר עם מגבר של 10 וואט, בטח ובטח שיותר טוב ממגבר v שקר כל שהוא, בטח ובטח בידיים מנוסות.

מה זה hi mid

על קצה המזלג,

ניתן לחלק את טווח התדרים השמיע לחלקים

High

בדרך כלל מנוגן ע"י טוויטרים, טווח התדרים נע בי 20khz ל 1.8hkz כתלות באלמנט עצמו

Mid

בדרך כלל מנוגן על ידיי מידריינגים או מיד באסים בטווח שנע בין 8khz ועד 50hz שוב כתלות באלמנט עצמו

Low

לרוב עי סאבים בטווחים של 120 עד 20 הרץ.

הטוויטרים שלך טובים מ 20khz עד סביבות ה 3.5khz שם עוצמתם פוחתת באופן טבעי, מצד שני כמעט ולא קיימים מיד באסים שיכולים לנגן עד 3.5khz בעוצמות של הטוויטרים האלה.

מה שאתה תקבל זו מערכת צווחנית עם באסים, לטעמי טוויטרים כאלה ישמעו טוב רק בידיים מנוסות, עם הגברה אקטיבית כחלק מסט שלושה חלקים.

SCANSPEAK

פורסם

אני רק צריך להוריד את הווליום של הטוויטר זה מה שאני צריך .. חשבתי לשים נגדים השאלה איזה נגד אני צריך נגיד של 10W אבל כמה U שלא יעלו לי את ההיתנגדות של הUM

• תוכן חדש...