Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי מאלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי את העסקה של הייטקזון.

כל הפרטים כפי שכתבנו קודם.

בנוסף, יש חבילת ביטוח וטיפולים ב 427 לחודש.

מלבד זאת לפני החזרת הרכב, אלבר מוכנים שתלך (אם יש צורך) לעשות תיקונים קוסמטיים באיזה מוסך שבא לך.

אגב, הנציג טוען שנשארה רק פורטה אחת במלאי.. אני לא בטוח שזה נכון.

לגבי הפורטה, אל דאגה. האוטו בסדר גמור. איכותי, מרווח וחסכוני.

התוספת של 350 היא כנראה בגלל שמדובר בעסקה ל 30 חודש.

אם מדובר גם כן ב 18 חודש אז לטעמי אין הצדקה.

פורסם

המחירים הם לפי בדיקה ללא חבילת טיפולים וביטוח :

פורטה

ל 18 חודשים - 903

30 חודשים - 1195

חבילת טיפולים וביטוח 427 שקלים (החבילה לא כ"כ כדאית כיון שמדובר רק בטיפולים רגילים שמן ופילטרים ולא בבלמים אם יש צורך ,השתתפות עצמית גבוהה 1800 ש"ח ,אין שרותי דרך או ושמשות רק במקרה של תאונה ,אין רכב חליפי )

לפורטה אלבר מאשרים יציאה מוקדמת ללא קנסות

I30 מוצעת ל 30 חודשים במחיר של 1548 לחודש לא כולל חבילת ביטוח וטיפולים

פוקוס 30 חודשים 1458

i25 1317 לחןדש

יאריס 1130 לחודש

מבחינת עלות מול תועלת הפורטה יוצא הכי משתלמת

פורסם

אני לא חושב שיש הצדקה לשלם יותר בשביל משפחתומטית אחרת. הפורטה מרווחת, מציעה ביצועים דומים/זהים לשל I30/I35 ואם היא זולה יותר אני לא רואה סיבה להתלבט.

באלבר עפולה לפחות לא ממש מכירים את העסקאות האלה וידעו להציע לי בעיקר עסקאות בהן הרכב הוא ליסינג 0 ק"מ ונרשם על שמי כיד שנייה, מקדמה של כחצי מערך הרכב, תשלומים חודשיים של כ-100 ש"ח ולאחר מכן אפשרות רכישה או מעבר לרכב אחר.

לא התעמקתי כ"כ כי עסקה בה הרכב רשום על שמי ועוד כיד שנייה מליסינג פחות מתאימה לי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נכון לשבוע שעבר, אני יודע שאלבר מציעים הצעה דומה על הפורטה לכל אחד בחישוב חודשי (משוקלל עם המקדמה שניתנת לשינוי) של 1380 ש"ח לחודש עבור 18 חודשים, לא כולל כלום (אגרות, טיפולים, ביטוחים וכו'). כן כולל מערכת מולטימדיה+מצלמת רוורס.

העסקה כוללת 30 אלף קילומטר לתקופה. קילומטר יותר או פחות - 0.177 ש"ח כלומר גם ניתן לקבל זיכוי על קילומטראז' נמוך.

לא ניתן לרכוש את האוטו בסוף התקופה בהנחה ידועה - הוא יוצא למכירה במגרשים.

לדעתי העסקה משתלמת כי הפורטה מרווחת, מאובזרת ולא יקרה אבל יש שני קוצים:

1. ציון הבטיחות של האוטו לא משהו (נבחן רק בארה"ב).

2. אחרי שנה וחצי אתה צריך לחפש רכב אחר.

הבנתי שניתן לקבל גם את הפוקוס במחיר קרוב. שאר המכוניות יקרות בהרבה.

אני דיברתי עם נציג אלבר מסניף המסגר בת"א.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם - השורה התחתונה פה מהשרשור לעסקה דומה באלבר:

לקיה פורטה LX.

900 שח לחודש כפול 18 חודשים.

7900 שח מקדמה.

ביטוח ורישיון מכוסים על ידי המשרד שלי.

לטעמי ל-18 חודש אין טעם לרכוש חבילת טיפולים.

מחירון חדש 128 אשח. לרכב אחרי שנתיים (שנה וחצי זה בערך דומה +- כמה מאות שקלים) בין 95 אשח ל-100 אשח תלוי במחירון.

מבחינת ירידת ערך לפי המחירונים לתקופה זה יוצא משתלם.

אני מפספס פה משהו?

(בסוף אפשר להחזיר, לרכוש בהנחת 12%).

תודה לכולם!

פורסם
היי,

קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון. לא ראיתי פורום ליסינג.

לעניין: אלבר מציעים עסקה לחברי ההיטקזון שעל פניו נשמעת אטרקטיבית: קיה פורטה ב - 900 לחודש משך 18 חודש, מקדמה 6900 (עוד 380 לחודש), וחבילת ביטוחים וטיפולים אופציונאלית 425, סה"כ 1700 לרכב משפחתי, לא רע לדעתי.

רציתי להתייעץ אתכם בשני נושאים:

1. האם יש עלות משמעותית שאני מפספס (למעט דלק)?

2. שמעתי שבהחזרה אלבר יחסית בעייתיים, ודורשים תשלום תיקון גבוה על בלאי לגיטימי (שריטות קלות).

האם למישהו יצא לעבוד עם אלבר? האם יש דרך להימנע מבעיות בהחזרה?

אגב כרגע אין לי עניין מיוחד בלרכוש את הרכב בסוף התקופה.

תברר מהי הגבלת הקילומטרז, אני מכיר מישהו שבעיסקה דומה שילם הון בסוף התקופה על חריגה, הוא לא בדק מראש.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

בכללי, מבלי להיכנס לתחשיב מפורט, זו עסקה מצוינת אם ודגש על אם בכוונתך ללכת על רכב חדש בכל מקרה. הסיבה היא מרכיב ירידת הערך של רכישת רכב חדש שהופך את עסקת הליסינג לכדאית יותר.

אפשרות אחרת היא לרכוש רכב בן חמש שנים ולחסוך הרבה כסף לעומת עסקת הליסינג שהצגת.

ושוב...לבדוק הגבלת קילומטראז' כן ? זה קריטי.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ההגבלת בעסקאות הללו היא 20000 ק"מ בשנה כאשר על עוד 5000 ק"מ (מראש בלבד!) משלמים עוד כ-100 ש"ח בחודש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...