Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בשלבי איסוף ציוד למערכת, ומתלבט לגבי מספר מגברים שראיתי פה בלוח למכירה.

hu פיוניר דאבל דין (ככל הנראה 8450)

סאב sa8 (אני חייב סאב 8״ לטובת קופסה ייעודית לרכב)

קומפוננט קדמי -אקנה משהו סביב ה 1000 ש״ח, דיון לפוסט אחר אולי או אולי לפוסט הזה אבל ככל הנראה יהיה פה או מורל כלשהוא או אחד מהפוקלים שנכנסים בתקציב הזה (תרגישו חופשי להמליץ על משהו טוב)

סט אחורי - מורל טמפו קואקס

צריך הגברה (סביב ה 2000+- ש״ח), אוהב ווליום, לא מסיבות בגאז׳ אבל ווליום.

מה ראיתי ומצא חן בעיניי:

genesis stereo 100 ולהוסיף לו איזה מונו

genesis 5 channels - מודאג טיפה מההספק הצנוע?

jl audio 900/5 - מגבר class d, לא יודע מה זה אומר ובנוסף זה קצת יקר לי

לא בטוח אם יש טעם להגביר את האחוריים, אני לא נוסע עם אף אחד מאחורה חוץ מהבת שלי והייתי שמח לייצר איזון בין הקדימה לאחורה אחרת יובל המבולבל יאכל לי את הראש.

מגבר class d יחיד נשמע לי כמו אופציה טובה כי אני יכול אפילו להתקין אותו ליד הגלגל רזרבי וזה + מבחינתי, לא תופס מקום ולא כבלים שמתלשלים.

מבחינת איכות - אני לא אודיופיל וכנראה שכל דבר יספק אותי.

הייתי שמח גם למגבר ארבעה ערוצים איכותי וחזק סביב ה 1000 ש״ח אבל לא מצאתי כלום רלוונטי.

בקיצור - אם הייתם בנעליי מה הייתם קונים?

פורסם

אם יש לך כבר את הסאב הזה, מבין האופציות לא הייתי הולך על גנסיס .. פה דווקה JL בחירה יותר טובה לדעתי.

לגבי הקומפוננט, בתווח הזה קינג נתן המלצות לא פעם ולא פעמיים, תריץ חיפוש. יש המון אפשרויק וכמו רוב האנשים אני יגיד לך אותו דבר, זה לפי הטעם האישי.

רצוי לשמוע וכמה שיותר.. יש מפגשים בשבחל זה. תגיע עם דיסק שלך אם מוזיקה שאתה אוהב ומכיר טוב וכך תוכל לשמוע ולהבין אולי קצת מה טוב לך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אם יש לך כבר את הסאב הזה, מבין האופציות לא הייתי הולך על גנסיס .. פה דווקה JL בחירה יותר טובה לדעתי.

לגבי הקומפוננט, בתווח הזה קינג נתן המלצות לא פעם ולא פעמיים, תריץ חיפוש. יש המון אפשרויק וכמו רוב האנשים אני יגיד לך אותו דבר, זה לפי הטעם האישי.

רצוי לשמוע וכמה שיותר.. יש מפגשים בשבחל זה. תגיע עם דיסק שלך אם מוזיקה שאתה אוהב ומכיר טוב וכך תוכל לשמוע ולהבין אולי קצת מה טוב לך.

את הסאב עדיין אין אבל מכיוון שיש המלצות חמות אני כנראה אלך עליו. לגבי הגנסיס אתה ממליץ להימנע בגלל שהוא לא יהיה מספיק חזק לסאב?

לגבי קומפוננטים - אכן אשתדל לשמוע כמה שיותר זוגות ואקח החלטה בהתאם.

תודה!

פורסם

לתקופה מאד קצרה היה אצלי הגנסיס המדובר, והוא מגבר מעולה, רמה מעל השאר, אל תירא מההספק הצנוע, ואטים זה לא הכל.

כל עוד אתה לא מתכנן להשתולל עם סאב מפלצת הוא יהיה בחירה משובחת.

מצד שני יש ביקורות טובות גם על ה jl.

ורגע לפני שאתה הולך לעשות אי אלו רכישות אני מציע בחום לנסות להגיע לאחד המםגשים, לשמוע ולהתרשם, יכול להיות שתשמע ציוד אחר ותבין שמה שאתה חושב כרגע זה ממש לא הטעם שלך.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא אומר שגנסיס לא מספיק טוב.. ממש לא. פשוט אני לא הייתי לוקח גנסיס להגביר סאב בגישור.

אולי, אולי מידבאסים. אפשר לקחת את הגנסיס ST100 ולעבוד אקטיבי איתו. אבל אני, וזה אולי אני. לא הייתי שם גנסיס על סאב.

במיוחד שסאב הוא יותר בכיוון של SQL..

פורסם

מגבר class d יחיד נשמע לי כמו אופציה טובה כי אני יכול אפילו להתקין אותו ליד הגלגל רזרבי וזה + מבחינתי, לא תופס מקום ולא כבלים שמתלשלים.

קלאס D זו שיטת מיתוג בתוך המגבר, נכון שהם קטנים יותר פיזית, אבל החיווט זהה.

מפיסטו

הגנסיס המדובר הוא מגבר חמישה ערוצים, שבינהם יש ערוץ ייעודי לסאב, בלי שום גישור.

לדעתי הוא רמה מעל ה JL, בלי שום חוסר בכוח ושאר קישקושים, פשוט מגבר מעולה.

ולמרות זאת, אישית הייתי הולך על מגבר שני ערוצים ומונו חביב.

SCANSPEAK

פורסם

אחלה, הספק זה לא הכל. מסכים ב 100 אחוז. אבל יש גבול, לא? אתה לא תשים ST60 למידבאס, כנון? הרי זה לא הכל?

אבל אם אתה תבחר בסאב בצורת חיבור של 2 אוהם סופי זה יספיק.

מה שכן, עדיף מונו נורמאלי ו 2 ערוצים טוב. לדעתי יש מספיק מבחר פה.

פורסם
genesis stereo 100 ולהוסיף לו איזה מונו.

הייתי הולך על האופציה הזו.

תודה על התגובות.

מונואים להבנתי פחות קריטי האיכות? לבחור משהו עם הספק סביר ולהתקדם?

פורסם

הסטריאו 100 מגבר מצויין

בחירה במונו תאפשר לך לעבוד עם מגבר קלאס D חסכוני יחסית

אפשרות עבודה בהתנגדויות נמוכות ,ובחירה מתוך מגוון גדול יותר של מוצרים.

ישנם הרבה מגברי מונו משומשים בפורום מכירה ,כמובן שהאיכות חשובה אך לא תתקשה

למצוא מגבר מונו משומש טוב בתקציב של 3 ספרות {או אף חדש אם אתה מביא מחו"ל}.

• תוכן חדש...