Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה הדבר, נפל הגלקסי S3 של חברתי ונשבר המסך לרסיסים. המכשיר נדלק ועובד אבל אין טאץ' בכלל ובקושי רואים משהו על המסך.

הצלחתי לחבר אותו למחשב ולהעתיק את כל התמונות ודברים חשובים אחרים.

השאלה היא -

איך אפשר לאפס, למחוק את הנתונים ואת חשבון הגוגל של המכשיר לפני שמוסרים אותו לתיקון למעבדה?

תודה.

פורסם

האם נכנסת להגדרות ל-Developer Options ושם הדלקת USB Debugging?

מה אתה מקבל כשאתה עושה adb devices?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איך הוא יעשה את זה אם אין לו טאץ'

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם (נערך)

אני כמעט בטוח שזה לא נעשה.

אין לי אפשרות גם לבדוק או לעשות את זה, כרגע המסך שחור לחלוטין ואין כמובן גם טאץ'.

בפקודה adb devices

הוא רושם -

List of devices attached

אבל שום דבר לא מופיע ברשימה.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

מנסיון דומה שלי (עם LG G2) זו הייתה משימה לא פשוטה. איכשהו הצלחתי לעשות את זה דרך המכשיר (המסך הציג למחצה אבל הטאץ' כמעט ולא הגיב)-

עם המון תושייה הצלחתי להגיע למצב BOOT של המכשיר ולבצע איפוס להגדרות יצרן. זו משימה לא פשוטה וצריך הרבה סבלנות בשביל להצליח.

Lexus CT200H

פורסם

אם לא הודלק USB Debugging מראש (ואין לך טאצ' להדליק אותו) אז כל השיטה דרך ADB לא תעבוד.

לכן אתה גם לא מקבל כלום ב-adb devices ולכן אתה מקבל שגיאה ב-adb shell

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

נסיתי לעשות עכשיו את אותו הדבר עם מכשיר שלי (S4 שתקין) אבל זה עדיין לא מתחבר, בשני מחשבים שונים, עם USB Debugging מופעל כמובן.

מה אני עושה לא נכון?

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

תתקין דרייברים של סמסונג, אפשר להוריד אותם מכאן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אוקיי, הצלחתי לחבר את הפלא התקין (אבל הייתי צריך לאשר את הדבאגינג במכשיר עצמו לאחר החיבור, כלומר חייב טאץ' בכל מקרה).

לצערי במכשיר השבור אין חיבור. כנראה שהצ'קבוקס של הדבאגינג לא מסומן...

יש עוד רעיונות איך אפשר לאפס את הנבלה?

פורסם

לפני שאתה מאשר ב-adb devices אתה אמור לקבל איזשהו device id ולידו unauthorized, כשאתה מאשר אתה מקבל במקום unauthorized ייכתב device.

תנסה להיכנס ל-Google Play עם החשבון שמקושר לאותו טלפון, בצד ימין יש לך אייקון של הגדרות ומשם Android Device Manager.

זה אמור לתת לך לבחור בין מכשירים, או אם יש מכשיר אחד להציג לך אותו עם כמה אופציות, אחת מהן היא Erase שאמורה לבצע Factory Reset מרחוק.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מכיר את האופצייה של חסימה דרך הגוגל פלאי, הבעיה שזה אמור להיות מותקן ומאושר על המכשיר מראש. כלומר אין אפשר לבצע את זה בכניסה ראשונית...

האם ניתן למחוק ידנית את כל התיקיות דרך המחשב? או שיש איזשהי חסימה שתמנע ממערכת ההפעלה לקרוס?

המון תודה לכל העוזרים, למדתי כמה דברים חדשים בזכותכם, ואת חשיבות הדבאגינג מוד :-) מציע לכולם לאשר את המוד הזה על כל המכשירים שלכם (ולהתקין את החבילה של שליטה מרחוק של גוגל) לכל צרה ולכל מקרה שלא יבואו (חמסה חמסה שום בצל).

פורסם

דיבאגינג מוד טוב להדליק כשהמכשיר צמוד אליך, אחרת זה סוג של פירצת אבטחה (לא של גוגל אלא שלך כמשתמש).

הרבה דברים, והרבה דברים רעים אפשר לעשות דרך USB Debugging כשהוא דלוק תמידית ולמישהו יש כמה דקות עם המכשיר.

אצלי לא אישרתי כלום שאני זוכר במיוחד בשביל השליטה, אולי פספסתי את זה.

מחיקה ידנית אפשר לעשות לתיקיות שאתה רואה, את התיקיות הבאמת חשובות אתה לא תראה בחיבור למחשב.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...