Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מעוניין להחליף מצתים ברכב .

מישהו יודע מה גודל הבוקסה המתאימה למצת . מדובר במצת שהראש עם הרבה צלעות ולא כמו מצת רגיל עם שש צלעות .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התגובות המהירות .

ועכשיו עוד שאלונת , פלג מומלץ ? ללכת על beru שנחשב מקורי . או על פלג יפני ngk או denso .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

כל עוד אתה לוקח בדיוק את מה שצריך, *לדעתי* גם NGK או DENSO יהיו לא פחות טובים מ BERU.

תראה מה יותר נגיש עבורך ותמשיך משם הלאה.

אני יכול לנחש שבגלל שמדובר במנועים יחסית חדישים, ומירב ההיצע קיים במורשים - מן הסתם אחוז ניכר ממה שמסתובב בשוק הוא המקורי בלבד.

כמה עולה מצת אחד כזה במוסך\מקורי ?

(אני רואה מחירים של 240-250 ש"ח לרביעיה מקורית כולל משלוח מ EBAY.UK)

זה לא פלאג שמחליפים כל טיפול, יותר בכיוון של 60-100 אלף ק"מ (מצת עם אלקטרודת פלטינום).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מדובר על החלפה כל 60K . מחיר במוסך הוא בדיוק כפליים , לכן ממש לא אכפת לי להחליף בחצי התקופה כמו שאני עושה עם החלפות השמן .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

אז שווה לך להזמין מאיביי באמת.

אצל הבחור הזה תוכל לקנות כל פלאג ב 10.5 ליש"ט כולל משלוח (כ 62 שח ליחידה כולל המשלוח)

http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-207-308-CITROEN-C3-DS3-C3-PICASSO-SPARK-PLUG-NEW-GENUINE-5960H9-/310394961012?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4844fb3c74

רק תבדוק שזה המקט שאתה צריך (5960H9).

גם את הבוקסה אתה יכול להזמין משם

http://www.ebay.co.uk/itm/Britool-Spark-Plug-Socket-14mm-/161269230169?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item258c652a59

במחיר של 5.9 ליש"ט כולל משלוח (כ 35 ש"ח) לא יודע אם שווה לך לכתת רגליים ולחפש בחנויות, כי לא כל חנות כלים מחזיקה כלי עבודה ספציפיים למוסכים.

שים לב שלבוקסה הנ"ל יש חיבור (דרייב) 3/8" וכך גם יש לרוב המתחרים (חברות אחרות). פה ושם אפשר למצוא גם כאלה עם דרייב 1/2" אבל באמת שאין צורך (מומנט הסגירה לא מצדיק חיבור כזה חזק).

אני לא יודע איך זה אצלך, אבל משלוחים מ UK דווקא מגיעים אליי דיי מהר (שבוע פלוס מינוס לאחר שהמשלוח יצא לדרך)

רק תעשה לעצמך טובה, תוודא שאת החיבור החשמלי שאתה מנתק ומחזיר לסליל הצתה אתה מחזיר כמו שצריך.

היה לי פעם מכונאי אחד שפירק את הסלילים והחליף מצתים, וכשהוא החזיר הוא עיקם פין אחד בתוך הסליל (זה תקע 3 פינים כמדומני).

למרבה הפלא האוטו הניע ונסע מצויין, רק שהתחילו בעיות עם המצערת לכעורה (נורת תקלה במנוע דולקת)

אחרי שהפכתי את האמא של האוטו, כולנו חשבנו שהצמה של הרכב נדפקה - וקיבלנו אישור להחליף צמה (סיפור מהתחת).

בזמן פירוק הצמה גיליתי את שעשה המכונאי, ושם נפתרה לי הבעיה...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...