Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2006 רועד בעמידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 האצבק שנת 06, הרכב עשה 60K ק"מ.

שאני עומד עם הרכב המנוע רועש ויש רעידות, שמתי על ניטרול הרעידות והרעש ירדו טיפה,

אמרו לי זה כנראה התושבות מנוע, יש דרך לבדוק את זה לפני שאני הולך למוסך ?

ואם זה התושבות מאיפה אני יכול לקנות את התושבות בנפרד (שיהיה מקורי)? יש לי מישהו שיתקין לי כבר.

תודה מראש.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

• ספונסר פורום
פורסם

זה יכול להיות תושבות מנוע, תושבות גיר או סל"ד סרק נמוך מידי.

את התושבות אפשר לקנות בחנויות חלקי חילוף לרכב. מהיכן אתה בארץ?

פורסם
יש לי מאזדה 3 האצבק שנת 06, הרכב עשה 60K ק"מ.

שאני עומד עם הרכב המנוע רועש ויש רעידות, שמתי על ניטרול הרעידות והרעש ירדו טיפה,

אמרו לי זה כנראה התושבות מנוע, יש דרך לבדוק את זה לפני שאני הולך למוסך ?

ואם זה התושבות מאיפה אני יכול לקנות את התושבות בנפרד (שיהיה מקורי)? יש לי מישהו שיתקין לי כבר.

תודה מראש.

הסל"ד ברכב עולה ויורד ברגע הרעידות?

האם הרעידות קורות ברגע כניסת/יציאת המדחס של המזגן לפעולה?

פורסם

סל"ד נמוך בסרק אפשר לפסול או לאמת ע"י חיבור מחשב רכב ולנסות לאתר תקלה.

תושבת גיר\מנוע אפשר לנסות לזהות כשהרכב על ליפט, מתחתית הרכב אדם שמכיר את הרכב היטב יכול לדעת.

אבל כל אלה הם שיטות "ירייה באפלה" וההמלצה הגורפת היא להגיע למוסך ולסדר את הבעיה בדרך הרגילה.

Golf MK4 TDI 1999

• ספונסר פורום
פורסם
אני מתל אביב, יש דרך לבדוק מה הבעיה בלי מוסך?

בדיוק כמו שכתבתו לך כאן, יש דרך. אם הסל"ד נמוך אז את זה קל יחסית לראות, כי ברוב הרכבים היום יש מד סל"ד. לגבי תושבות - צריך להסתכל על התושבות ומי שמכיר יודע ברגע אם הן קרועות או לא. אתה יכול לנסות להעלות לכאן תמונות וננסה לראות, אבל זה לא תמיד מצליח כי הגישה לחלק מהתושבות גרועה בלי הרמה של הרכב על ליפט והתמונות יוצעות לא ברורות.

בכל מקרה בשביל להחליף את חלק מהתושבות או בשביל לתקן בעיה של סל"ד נמוך מידי תצטרך לגשת למוסך, אז אני מציע להתגבר על הסטיגמות שאולי יש לך על מוסכים ולגשת לאחד ממומלצי הפורום. אם אתה מתל אביב דבר עם ניצן או דודי ממוסך שאפט. חברה' מצוינים, יאתרו לך את הבעיה ויעזרו לך לפתור אותה במחיר סביר.

• תוכן חדש...