Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התלבטות קשה בין שתי מוצרים

Jetseal 109

fk 1000p

מה כדאי יותר?

הבנתי שהfk ״מכתים״ את הפלסטיקים השחורים באוטו זה נכון?

עריכה אחרונה על ידי sapancool
פורסם

כן, אין בעיה לגבי המגבת. אתה יכול לקפל את המגבת ל 4, כך יהיו לך 4 חלקים לנגב עם המגבת. ברגע ש"ריבוע" אחד מתלכלך במגבת אתה הופך ל"ריבוע" השני.

פורסם

כן אבל במגבות שאני קניתי צד אחד עם סיבים ארוכים וצד אחד עם סיבים קצרים

והבנתי שאת האוטם מנגבים עם סיבים קצרים

אז אני אצטרך שתי מגבות לא?

פורסם

עדיף יותר ממגבת באפינג אחת בארסנל.

כשמגבת באפינג "נאטמת" לאחר הפעולה, ההורדה של החומר בפאנל הבא תהיה מעט יותר קשה.

אני משתדל כל פאנל = צד מקופל במגבת.

"יאללה בירי".

פורסם

כשאתה מקפל את המגבת ל 4 יש לך בעצם 8 חלקים נקיים, כי למגבת יש 2 צדדים. אני מצליח להסתדר עם צד אחד של המגבת לכל הרכב. כך שזה משאיר את הצד השני לבאפינג..

אבל תמיד עדיף שיהיו אקסטרה מגבות

פורסם

רגע לפי מה שאתה אומר אז נניח שמים את האוטם מחכים כמה צריך ואז אני מוריד אותו עם הצד שיש לו סיבים קצרים ואז עושה עוד מעבר עם הסיבים הארוכים?

לזה אתה מתכוון?

פורסם (נערך)

רגע תנו לי לסדר את זה בראש

למה משתמשים בסיבים הקצרים ולמה בארוכים?

הקצרים זה לניגוב האוטם ואז אני עושה עוד מעבר עם הסיבים הארוכים(באפינג)?

זאת המגבת שיש לי- לינק.

עריכה אחרונה על ידי sapancool
פורסם

מגבת עם סיבים ארוכים יותר טובה לניגוב שאריות ווקס מהרכב, שימוש בספריי ווקס, ומעולה לדיטיילינג מהיר כי היא עדינה ומתאימה למשטחים עדינים או שדורשים יחס עדין ליתר דיוק.

סיבים קצרים זה לשימוש כללי ומגוון יותר ולמשטחים פחות רגישים כמו חלונות, פנים הרכב, גלגלים ועוד.

לפירוט נרחב יותר לשימושי המגבת שלך, בהתאם ל gsm שלה (יחס כמות חומר למטר מרובע) כנס לקישור הבא:

http://www.incrediblydetailed.com/microfiber-manifesto-everything-need-know-microfiber-towels/

*אני מהטאבלט אז קשה לי להוסיף קישור, תעתיק את הכתובת ותדביק בשורת הכתובות בדפדפן וקליק על האינטר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תודה רבה

אני אנגב את הווקס עם המגבת הזהובה

אהה ויש לי את המגבות של הקוראני ה1100gsm אולי כדאי גם איתם לנגב את הווקס או שהם כבר אכותיות יותר ולא כדאי?

פורסם

ה1100gsm מצויינות מאוד בשביל לנגב שאריות של וקס/אוטם/פוליש. לשם כך הם נועדו! בגלל זה הם כל כך מנופחות,

הם הרבה הרבה יותר סופגות מאשר המגבת הצהובה ה570gsm(אם אני לא טועה). מומלץ מאוד להשתמש איתם, אתה תרגיש חוויה אחרת לגמרי לעומת הצהובה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...