Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2005 בעיה באזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מאזדה 6 2005 מנוע 2000.

ברכב מותקנת אזעקה מקורית של קוברה.

ברוב הפעמים האזעקה נדרכת אבל לא נועלת דלתות אף פותחת אותם ללא בעיה.

מאמין שהעניין הוא במגע גרוע שביצע המתקין ששם את האזעקה ברכב זה במקור.

מי יודע היכן ממוקם המוח של הזאעקה?

האם יש למישהו שירטוט חשמלי או מה כל חוט מסמל באזעקה הזאת?

היכן היא מתחברת לצמה המקורית בכדי לשלוט על נעילת ופתיחת דלתות?

תודה.

פורסם

לדעתי אין שום בעיה . האזעקה נדרכת אוטומטית כאשר לא נעלת את הרכב דרך השלט ( סוג של קודן נקרא לזה) והסיבה שהדלת לא ננעלת היא שאם המפתח נשאר באוטו ,ילד קטן ,כלב..

פורסם

לא ברור לי בדיוק מה שרשמתה, אבל יש בעיה אתה לוחץ על נעילה, האזעקה נדרכת ולא סוגרת דלת, משמע הפקודה של האזעקה לא מועברת למנגנון של הנעילת דלתות.

לא משנה אני לא אתחיל להסביר מה ואיך עובד רק רוצה מידע לגבי הרכב הספציפי הזה היכן ממוקמת האזעקה, אם יש למישהו שירטוט חשמלי, ואיפה היחידה המקורית של הרכב של נעילה מרכזית.

פורסם

המוח של האזעקה נמצא בתא המנוע(הרמקול הוא גם המוח), היחידת נעילה של האוטו אם אני לא טועה נמצא בצד של הבית פיוזים . בסכמה של האזעקה,אף פעם לא נתקלתי..

• תוכן חדש...