Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברכבי פולו 1.4 ידנית 2002 יש צורך להחליף את הצמיגים האחוריים. לפני כחודשיים החלפתי את הקדמיים לאותו צמיג שהגיע לי עם האוטו- דאנלופ ספורט 2000. מכיוון שצמיגים במידה הזו יקרים (185/55/14) רציתי לקנות צמיגים במבצע של אוטודיפו, רציתי לדעת דבר כזה- אם אני עכשיו ישים מאחורה צמיגים מתוצרת יוקוהמה דגם a539 שנחשבים לספורטיביים מאוד, האם לא תהיה בעייה של הפרשי אחיזה גבוהים? אם לא הדאנלופ, איזה צמיג מומלץ לרכב? מה דעתכם על צמיגי קומהו דגם kh11? או Michelin primacy ? או שבכלל עדיף להתקין מאחור דאנלופ ספורט 2000?

בתודה מראש, איתמר.

פורסם

מידה בעייתית למדי אם חשקה נפשך בצמיג ספורטיבי אבל לפולו המצב יותר פשוט והמבחר יותר גדול...

אז נתחיל:

1. יוקו 539 במידה של 185/55/14 אין למיטב ידיעתי באוטו דיפו וגם כנראה גם לא יהיה ומה שיש (אם יש) ישן מאוד;

2. ניתן למצוא קומהו (צמיג בינוני ), SAVA, BARUM, ושאר חברים ממזרח אירופה, אני לא הייתי קונה אותם.

3. פירלי P6000 מנסיוני צמיג טוב בעיקר על כביש רטוב, מתייבש מהר אך בכ"ז מומלץ.

4. דנלופ 2000 צמיג ותיק מאוד ועדיין מפתיע ביכולתו יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל.

5. קונטיננטל אקו קונטקט וגם הפרימיום קונטקט - לגבי האקו מנסיון "צמיג ירוק" ללא גינונים ספורטיבים בהחלט מתאים לפולו הפרימיום דרגה אחת מעל ולפני הספורט קונטקט - בהחלט שניהם מומלצים.

6.פלקן 326 צמיג יפני;

7.פדרל SS595 צמיג טיוואני בחתך של WANNA BE YOKO AVS.לא מכיר אבל אני מעדיף שטיוואנים יצמדו לאלקטרוניקה

8. המישלן אקסלטו וה XH וה פרימאסי (אע"פ שאינני חושב שיש את המידה בדגם זה) צמיגים יקרים מאוד בגלל יבואן קשה.

כללם של דברים: נסה להיצמד לתוצרת יפאן/אירופה המערבית בסופו של דבר הכל עניין של תימחור.

מקווה שעזרתי ובהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה, אך:

יוקו 539 רק אותו יש באוטודיפו במבצע של 1+1 והוא עולה 800 ש"ח ליחידה.

את הקומהו לא ניתן לרכוש באוטו דיפו (לפחות בסניף ב"ש). למיטב ידיעתי הוא עולה בסביבות 350 ש"ח לצמיג.

אגב, מה לגבי צמיגי גודייר ופאלקן? למישהו יש חוות דעת עליהם?

• תוכן חדש...