Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוצניק, מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,כרגע אני בעיצומו של שיפוץ אצלי בדירה( עוד לא נכנסנו אליה)

דירה בת 20 שנה,החלפנו חשמל ואינסטלציה וכרגע "תקוע" ללא שיפוצניק כללי לסידור וריצוף שני חדרי אמבטיה וריצוף הדבקה בבית...

יש למישהו המלצות על מישהו באיזור המרכז בעל מחירים הוגנים????

תודה

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

פורסם

היי,

יש את חבר הפורום איציק נ. שעזר לי מאוד בתהליך שיפוץ שאני עובר עכשיו. לא הזדמן לנו לעבוד יחדיו משום שאיציק היה עסוק בפרויקט אחר, אך הוא ייעץ לי המון.

בנוסף, רכשנו דירה חדשה [בנתניה] ואנחנו עומדים בסיומו של שיפוץ גדול [שכולל ריצוף דירה שלמה כולל חדרי שירותים, מה שאתה צריך]. אם אתה רוצה אתן לך את הטלפון של הבחור בפרטי. אתה גם יכול להגיע אליי להתרשם מהעבודה שלו, למרות שאצלי עדיין הרצפה מלוכלכת וחלק מהריצוף בלי רובה עדיין. יש לו גם עבודות בהרצליה פיתוח שראיתי. הבחור מקצוען ועובד עם מחירים הוגנים. טרם סיימנו את השיפוץ, אך בינתיים אני יכול להמליץ בחום.

בכל מקרה אני ממליץ לך להביא שניים שלושה אנשים והתרשם מהם ומהצעות המחיר שלהם. אצלי עברו שמונה שיפוצניקים עד שבחרתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצטרף להמלצות על איציק.

מלבד העובדה שאני מכיר אותו אישית כ-10 שנים, הוא שיפץ לי את זה הדירה שרכשתי השנה לשביעות רצוני המלאה.

בעקבות המלצותיי, הוא ביצע עוד מספר עבודות אצל מכרים/משפחה גם כן, לשביעות רצונם.

גיא.

פורסם

תודה רבה רבה,אצור קשר עם איציק.

וניקו אשמח לקבל את המספר שלו בפרטי.

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

פורסם (נערך)

יש פה חשמלאי שגם איש גבס?

האם איציק עוסק במקרה בשני התחומים?

עריכה אחרונה על ידי shabydog
  • תוכן חדש...