Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia Soul במבצע "חבר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי תקופה לא קצרה בכלל הצלחתי למכור את הרכב של אישתי:

סיטרואן C3 2007 במצב מדהים (למרות שצריך צמיגים טסט וטיפול קטן). הרכב נמכר ב22,500 אחרי שנרכש לפני שנה וחצי ב32,000. ההפסד ההזוי הזה (ושלא נדבר על זה שעישתי לו טיימינג ועוד כמה תיקונים לא זולים בכלל במהלך התקופה) לאורך התקופה הזו, גרם לי להבין שיש מצב (תלוי איך היה ממשיך המזל שלי עם הסיטרואן) שרכב חדש יעלה לי שנתית כמעט אותו דבר אם אחזיק בו 5 שנים +- (כן, זה כנראה יותר יקר, אבל גם לשקט נפשי יש משקל כלכלי)

מפה לשם, ראיתי על הכביש את ה-Kia Soul החדשה וקשה להסביר כמה התלהבתי מהעיצוב.

כמי שמבין קצת יותר מדיי טוב ברכבים מקונצרן VAG, ומבין קצת פחות בלהחליף כל 3-4 שנים רכב יפני בקוראני וכ"ו. האם אני מפספס משהו?

הסול מגיעה בדגם המאובזר ביותר (ג'נט 18", גג פנורמי, מצלמת רוורס, בקרת שיוט, דיבורית, הגה בעל 3 מצבי נהיגה ועוד ועוד) ב120,000 ש"ח כולל הכל למעט אגרת רישוי. מדובר בקצת יותר מ10,000 הנחה מהמחיר הרישמי.

בנוסף, נותנים הלוואת בלון בפריים מינוס 0.3 לתקופה של 3 שנים.

לי, זה נראה המון אוטו תמורת מעט כסף (במיוחד שהוא מקבל המון מחמאות במבחנים בחו"ל ומנצח את כל מתחריו בכל המבחנים שהצלחתי לקרוא). אני טועה? יש עסקה טובה יותר בסכום של עד 120,000?

שורה תחתונה? אני פשוט מפחד לעשות עסקה אמוציונלית מדיי, יש משהו טוב יותר (אפילו כיד שניה בן שנה-שנתיים) או "כלכלי" יותר?

צרכים:

אנחנו זוג צעיר בלי ילדים (בנתיים), זה יהיה הרכב הראשי ואישתי תנהג בו רוב הזמן.

כנראה שנחזיק בו לאורך 4-5 שנים.

בטיחות מאוד חשוב.

גם צריכת דלק.

מצטער אם חפרתי. דברו אליי.

עריכה אחרונה על ידי Aviry

-----

פורסם

רכב הוא אף פעם לא דבר כלכלי, ומאוד אמוציונלי. אם זה יגרום לך להרגיש טוב, ולא תחנוק את עצמך על מנת לעמוד בתשלומים - לך על זה. רכב מוצלח, אחריות ל 7 שנים, מנוע מוצלח ועיצוב מצויין. בכל מקרה, שמירות הערך תהיה לא רעה כיוון שזהו רכב ייחודי שלא נמכר לציי רכב.

פורסם

מכוניות מתוצרת קיה בהחלט נחשבות לטובות מאד היום והסיד החדשה (שאותה אני מכיר היטב) מאופיינת בליטוש הנדסי גבוה וקרובה מאד לצמרת (גולף/פוקוס). כך שאם אתה מוטרד מבחינת מוניטין, איך לך סיבה לדאוג. ממליץ לך להזמין נסיעת מבחן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הסול בהחלט רכב בעיצוב יוצא דופן ומעניין.

מה שאני עשיתי : קניתי קיה ריו סדאן ידנית 6 הילוכים. במבצע חבר ב 80000 ש"ח.

קניה מאוד רציונלית. אפילו את המולטימדיה בהתקנה מקומית ביקשתי שישאירו באריזה ואמכור אותה.

עכשיו תעשה את החשבון האם לשלב הזה של החיים אתה צריך משהו אמוציונלי , או רציונלי....

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני קצת אצנן את ההתלהבות שלך. אני מניח שלא בצעת נסיעת מבחן בדגם?. על הנייר ובאולם התצוגה, זו בהחלט מכונית אטרקטיבית עם עיצוב מגניב, תא הנוסעים איכותי ויש שפע יחסי של אבזור (מסך המולטימדיה יש לציין קטן מידי). הבעיה היא שלמרות שמדובר בדגם חדש, קיה השאירה את כל הדברים הרעים שהיו בדגם הקודם וזה: בידוד רעשי מנוע/מנוע רועש מאוד, נוחות נסיעה בינונית בלבד (הרבה פחות נוחה מהסיד למשל), היגוי זוועתי (קל מידי, לא מדויק ועם אפס תקשורת), התנהגות כביש רופסת מצד המתלים (למרות שהם קשיחים בבסיסם) ומושבים לא ממש נוחים לנסיעה ארוכה.

הסיד אולי פחות מיוחדת במראה שלה, אך עולה על הסול (משמעותית) בכל התחומים אולי למעט נושא האבזור.

פורסם

עד לפני כמה ימים אמרו שאין רכב מבחן. היום הבנתי שכבר יש ואני אקבע לעצמי נסיעת מבחן.

התגובה האחרונה מפתיעה אותי שכן הביקורות שקראתי חיוביות כולן, גם במבחנים השוואתיים היא מנצחה.

ch2856

האם נהגת בדגם החדש? אתה אומר את זה על בסיס נסיון? דוווקא נוחות המושבים הכי מפתיעה אותי שכן זה הדבר הראשון שהרגשתי ברכב, הכסאות נוחים יותר מכל רכב שישבתי בו בשנה האחרונה. אבל זה אולי לא המצב בנסיעה ארוכה.

-----

פורסם

רכב מיוחד, גם לי הוא עושה את זה.

מוצע במחיר מאד אטרקטיבי ביחס לייחוד שלו ובכלל, בייחוד במבצע חבר.

צריכת הדלק התיאורטית רק בינונית.

לך עם הלב, אבל לאחר נסיעת מבחן בכל זאת :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...