Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת sim free לאייפון של AT&T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי האם משיהו מכיר פתרון טוב ומוכח לפתיחה של אייפון 5 הנעול ל AT&T?

אני פניתי לכמה שירותים שמפרסמים באינטרנט שיכולים לפתוח ובינתיים לא אף אחד לא הצליח לפתוח לי . הבנתי שהיה איזשהו שינוי במדיניות של ATT ועכשיו מאוד קשה לפתוח אך אפשרי.

האם יש למישהו קצה חוט בעניין.?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בדיוק הבעיה שלי ששאלתי עליה לפני כמה ימים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מתעניין מאוד גם. אייפון 4אס של ספרינט, גם קשה לפתוח?

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אני אענה לעצמי למקרה שזה יהיה רלוונטי לעוד מישהו. החברה היחידה שהצליחה לפתוח את אייפון הם chronicunlocks . המחיר לא זול בכלל- 139$ ולקח להם שבוע.

פורסם

לא מצאתי אותם באיביי, אפשר קישור

פורסם

כול מעבדה נורמלית בארץ יכולה לפתוח לך את הטלפון תמורת 150 שקלים ולא 150 דולר גם של חברת AT&T.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי בכל מעבדה שמצאתי ואף אחד לא מוכן בכלל לדבר על זה

פורסם

מוזר, אני מקווה מאוד שיש מעבדות שכן מתעסקות עם זה..

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
הנה:

https://chronicunlocks.com/

לפותח השירשור, ידוע לך איך הם פתחו את המכשיר ? האם הם עשו רק שינוי אצלם והמכשיר נפתח אצלך ללא נגיע במכשיר עצמו ?

תודה.

הפתיחה נעשית מרחוק ללא נגיעה במכשיר. מספר ה IMEI של המכשיר בשרת של ATT יורד מהרשימה של "הנעולים" וזה מתעדכן בשרתים של APPLE.

הפתיחה הזאת היא קבועה ומאפשרת לעדכן את ההמכשיר באופן רגיל .

פורסם

קדימה מרק תמצא לנו מעבדה שעושה את זה ב150 שקל , הכי קרוב למחיר של KOKA בארץ זוהי מעבדה שרוצה 500 שקל וביקשה שאני אמתין חודש.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

נראה לי שאנסה אותם, ל4 זה 40$, הכי קרוב למעבדה של מרק ;)

פורסם

זה השתנה, עד לפני כמה חודשים הייתי רוכש "פתיחה" באיביי ב 6-7 דולר ותוך 24 שעות המכשיר היה נפתח.

עכשיו שללו לרוב המוכרים את האפשרות לפתיחת המכשיר והשאירו את האפשרות למספר מאוד מצומצם בעולם, זה מה שגרם למחירים לעלות.

פורסם (נערך)
קדימה מרק תמצא לנו מעבדה שעושה את זה ב150 שקל , הכי קרוב למחיר של KOKA בארץ זוהי מעבדה שרוצה 500 שקל וביקשה שאני אמתין חודש.

לפני חודשים פתחו לי טלפון של הילדה במעבדה בגבעתיים ברחוב ביאליק ממש קרוב לכפר היישוב 'סמארט-פון'[h=1] ב-150 שקלים נכנסתי ומסרתי את הטלפון ותוך יום המכשיר היה פתוח.[/h]

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...