Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני לאחזקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שיהיה זול לאחזקה.

אני מעריך שאעשה פחות מ10,000 ק"מ בשנה, כך שמבחינת צריכת דלק אני מוכן להתפשר לטובת חסכון בפרמטרים אחרים.

(ירידת ערך, טיפולים/תיקונים)

לגבי תקציב אני יחסית גמיש, 20-45 אלף. אין לי בעיה להשקיע יותר, הבעיה היא שככל שהרכב יקר יותר, כך תהיה יותר ירידת ערך.

אין לי שום העדפה לגבי הקטגוריה של רכב (משפחתית, קומפקטית וכו')

תודה לעוזרים!

פורסם

קודם כל ברוכה הבאה לפורום.

כדי שנוכל לעזור לך, אתה צריך לכוון אותנו מה הדרישות שלך ומה סדר העדיפות של הדרישות (מנוע חזק, ביצועים, צריכת דלק, מרווח פנים, נוחות נסיעה, הנאה מנהיגה, מה אופי הנסיעה? עירונית בעיקר? האם הרכב מיועד למשפחה או לנהג יחיד?), כמו שאתה קונה בסופר עם רשימת קניות. אם אתה הולך בלי רשימה- אתה הולך לאיבוד וקונה את כל מה שאתה לא צריך.

מלבד ירידת ערך, קח בחשבון שאוטו ישן יותר יש לו סיכוי גבוהה יותר לבלאי ותקלות, ולא משנה אם הוא יפני או לא. דבר שני, חשוב מאוד מצבו המכאני של הרכב, כי לא שווה שתקנה אוטו ב 25 אלף ש"ח ואתה תוציא עליו עוד 20 אלף ש"ח על תיקונים (קרה לי בעבר מקרה דומה למרות שהרכב היה עם יד 1 וק"מ נמוך מאוד).

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה.

בגדול הנסיעה היא עירונית, ואני נהג יחיד.

לגבי שאר השאלות, אני לא כל כך מתפנק לגבי איכות הנסיעה וביצועים.

אני אסביר - את הנסיעות שלי לעבודה וללימודים אני עושה באופנייים חשמליים, אבל לפעמים אין ברירה וצריך רכב, לכן השיקול העיקרי הוא אחזקה נמוכה, וכמובן שזה כולל את אמינות הרכב ועלות התיקונים.

פורסם

אקורד?:shock:

לכאלו דרישות רכב מיני,גם חסכוני,אחזקה זולה,ביטוח זול,מעולה לסטודנט,אם התקציב שלך 45 קח בחשבון שיש ב 52 אלף את האלטו וספארק חדשות!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

האקורד יובאה משנתונים מוקדמים יותר מהג'אז ואמינה יותר ממנה ואף מהסיויק, נמכרת החל ב 8000 ש"ח,

ומערך המיתלים שלה (עצמות עצה כפולות בכל פינה) מתקדם יותר מכולן.

היא דורגה כמכונית האמינה ביותר בעשור 2000-2010

וממבט מהיר בעשירייה הראשונה מתוך רשימת ה 100, היא גם הכי זולה בישראל,

חוץ אולי מהמיצובישי כריזמה שלדעתי נופלת ממנה כמעט בכל פרמטר, נמכרה פה ובשאר העולם בכמויות

אדירות כך שיש שפע חלפים, מפירוקים, מקוריים, אפטר-מרקט ואיביי.

http://www.gizmag.com/the-100-most-reliable-cars-of-the-last-decade-in-order/5657/

The Warranty Direct Top 100 Most Reliable Used Cars Of The Past Decade

1. Honda Accord
  2. Subaru Forester
  3. Mazda MX-5
  4. Mitsubishi Carisma
  5. Toyota Yaris
  6. Honda Civic
  7. Nissan Almera
  8. Honda CR-V
  9. Toyota RAV4
  10. Nissan Micra

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

מה הטעם לקנות רכב גדול כמו האקרוד הרבה פחות חסכוני,אחזקה יקרה יותר,רכב גדול שאין צורך בזה וסתם יקשה למצוא חנייה, בת עשור, באזור ה 45 מאשר רכב מיני בן שנה/שנתיים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכונית שנמכרת ב-8000 ש"ח היא מכונית שיש לה כבר הרבה תקלות שנובעות מבלאי טבעי גם בדגמים הכי אמינים.

אני חושב שמבחינת עלות/תועלת מאזדה 3 2008 עם קעילומטראז' קצת מעל הממוצע אפשר לקנות ב-30K. להנות מרכב חדש יחסית במחיר נמוך חלפים זולים ואמינות מצויינת.

גם טויוטה קורולה מהשנים 2003-2007 היא אופציה טובה ואמינה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אישתי נוהגת על יונדאי I20 , לדעתי, I20 שהייתה בליסינג/השכרה שנת 2009 גם אופציה טובה עבורך, חלקים לא יקרים וצריכת דלק ממוצעת 14-15 ק"מ/ל' בגרסה 1400 אוטומטית 100 כ"ס.

פורסם

ירידת הערך של רכב מיני בן שנה שנתיים תהיה מאוד גבוהה. הולך להיות היצע מאוד גדול של רכבי מיני בתקופה הקרובה. כבר עכשיו ניתן לרכוש בפארק בת שלוש במעט יותר מ30k

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי תוכל למצוא בכ20 פורד פוקוס 05-06 במצב טוב,הרכב אמין יחסית ואין בעיה של חלקים וכדו´

וחלקים יקרים צריכת דלק גבוהה ואמינות מפוקפקת יש בעיות ברקסים חשמל וירידת ערך ענקית

פורסם

חלקים יקרים?-איפה? במורשה אולי.

צריכת דלק-פ´´ש לא נוסע כמעט אז צריכה של 1/11 לא תהרוג אותו.

ירידת ערך-רכב שעולה כיום 20-15 הירידת ערך לא משמעותית.

לא מכיר תבעיות שציינת,מכיר מחלה אחת של הפקוס וזה נפילת חלונות.

(בעלי פוקוס 05 פרטית למשך 3-4 שנים.)

• תוכן חדש...