Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מעבדה : הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

מקווה כי המידע המפורט יסייע למי מהקוראים... לאחר שבשבועיים האחרונים ניסיתי להבין כיצד עלי לנהוג במקרה בו מופיע ברשיון הרכב הערה:"חייב בדיקת מעבדה" (רכב מיושן שלא נסע מעל לשנתיים).

אז ככה, לאחר נסיון להבין מה הפרוצדורה, הפנה אותי מכר לבדיקה במכון רכב בחולון, שאצלו הוא עבר בדיקת מעבדה לפני קצת יותר מחצי שנה.

בהגיעי לשם התברר ע"י האחראי כי לכאורה היה עדכון בתקנה ומכוני הרכב אינם מורשים יותר לבצע כעת בדיקת מעבדה, ולכן הפנה אותי למכון התקנים בת"א ו/או לטכניון בחיפה.

בהגיעי למכון התקנים התברר כי אינם עוסקים בדבר והפנו אותי לנייד של איש קשר של הטכניון.

משיחה טלפונית עימו התגלה אדם אדיב, שמסר לי מועד ושעה בו הוא מבצע בדיקות אלו באיזור המרכז.

בהגיעי למוסר בו היה נמצא נציג הטכניון, רשם הנ"ל את פרטי הרכב, ולאחר תשלום של 700 ש"ח (לא כולל מע"מ)החלה בדיקת הרכב, בדומה למכון טסטים, שארכה כשעה, כולל נסיעת מבחן, הבדיקה עברה בהצלחה. בחלוף כשבוע האישור הרשמי המתין לי באותו מוסך.

מה נשאר?: לגשת למשרד הרישוי ולהציג מסמכי הבדיקה ע"מ להסיר את ההערה ברשיון הרכב, ואח"כ לבצע טסט.

פורסם
שבוע טוב,

מקווה כי המידע המפורט יסייע למי מהקוראים... לאחר שבשבועיים האחרונים ניסיתי להבין כיצד עלי לנהוג במקרה בו מופיע ברשיון הרכב הערה:"חייב בדיקת מעבדה" (רכב מיושן שלא נסע מעל לשנתיים).

אז ככה, לאחר נסיון להבין מה הפרוצדורה, הפנה אותי מכר לבדיקה במכון רכב בחולון, שאצלו הוא עבר בדיקת מעבדה לפני קצת יותר מחצי שנה.

בהגיעי לשם התברר ע"י האחראי כי לכאורה היה עדכון בתקנה ומכוני הרכב אינם מורשים יותר לבצע כעת בדיקת מעבדה, ולכן הפנה אותי למכון התקנים בת"א ו/או לטכניון בחיפה.

בהגיעי למכון התקנים התברר כי אינם עוסקים בדבר והפנו אותי לנייד של איש קשר של הטכניון.

משיחה טלפונית עימו התגלה אדם אדיב, שמסר לי מועד ושעה בו הוא מבצע בדיקות אלו באיזור המרכז.

בהגיעי למוסר בו היה נמצא נציג הטכניון, רשם הנ"ל את פרטי הרכב, ולאחר תשלום של 700 ש"ח (לא כולל מע"מ)החלה בדיקת הרכב, בדומה למכון טסטים, שארכה כשעה, כולל נסיעת מבחן, הבדיקה עברה בהצלחה. בחלוף כשבוע האישור הרשמי המתין לי באותו מוסך.

מה נשאר?: לגשת למשרד הרישוי ולהציג מסמכי הבדיקה ע"מ להסיר את ההערה ברשיון הרכב, ואח"כ לבצע טסט.

אז מי הבן אדם??? היכן הוא יושב? טלפון למקרה שמישהו יצטרך?

פורסם

עברתי את התהליך הזה לפני שנתיים .

הבחור שמו שלום , והוא נמצא במוסך מקסיקו בנתניה .

את האישור קיבלתי מיד ומשם המשכתי למכון הרישוי וסיימתי את הטסט ( במכון ראו את התעודה וכלל לא בדקו את הרכב , רק עברתי בליין ) .

אילן

פורסם

בחולון יש גם בחור מהטכניון בשם ניר נמצא באחד המוסכים ברחוב הבנאי

גם הוא עושה בדיקות מעבדה. בחור נחמד מאד קצת OVER יסודי

אבל ניתן לדבר איתו בהגיון

פורסם
בחולון יש גם בחור מהטכניון בשם ניר נמצא באחד המוסכים ברחוב הבנאי

גם הוא עושה בדיקות מעבדה. בחור נחמד מאד קצת OVER יסודי

אבל ניתן לדבר איתו בהגיון

ניר צפר עורך בדיקות מעבדה לרכב שעבר תאונה קשה , מכיר אותו היטב .

בדקתי איתו , איננו מוסמך לבצע בדיקת מעבדה מהסוג המדובר , אך ורק מעבדת הטכניון על שלוחותיה .

אילן

• תוכן חדש...