Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ממוצעת ליונדאי I10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בעבר התייעצת פה בפורום לגבי רכישת רכב ועזרתם לי המון,אז קודם כל תודה רבה.

עכשיו,השאלה שלי היא כזו:

איך אני מחשב ממוצע צריכת דלק?

מתי אני מקבל את הנתונים האמיתיים האם יש מס. קלומטרים שהרכב צריך לעבור כדי לקבל אומדן נכון?

אתמול דווקא מילאתי מיכל מלא,ואני לא הגעתי למסקנה כמה דלק הוא צורך בסופו של דבר.

הרכב חדש שנת 2014,אוטומט,מנוע 1000 סמ"ק.I10.

יש טיפים בנושא?

(אגב יש לו מותקן מין תוספת כזו של TRIP מונה נסיעה ושם הוא נותן ממוצע צריכה 100 ק"מ/10L.)לציין כי רכב משמש לפחות עד עכשיו לנסיעה בתוך עיר בלבד...

תודה מראש.

פורסם

היית יכול לקבל תשובה מהר יותר ע"י ביצוע חיפוש, הנושא נטחן בפורום.

כדי לחשב צריכת דלק, יש למלא מיכל מלא, לאפס את מד ה TRIP כדי שתדע כמה קילומטרים הרכב עבר עד המילוי הבא. בפעם הבאה שתמלא דלק, מלא שוב מיכל מלא (רצוי באותה משאבה להשגת דיוק מירבי) וחלק את המרחק שעברת במספר הליטרים שנכנסו.

בעקרון צריכת הדלק אמורה להשתפר בהדרגה לאורך אלפי הקילומטרים הראשונים, עד שהמנוע "נפתח".

גם לי יש I10 חדשה והמדיד במחשב מתברר כדי מדויק עד עכשיו, אבל אני לא סומך עליו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש לך אנדרואיד ? אם כן תוריד את התוכנה Fuelio אני חושב שכך קוראים לה ותעבוד איתה היא מדוייקת להפליא.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

תודה רבה רבה.

נכון קראתי את התשובות באתר,ואני גם הורדתי מאמר מפה על צריכת דלק.וסה"כ מובן.

יותר רציתי לקבל התייחסות בנוגע לאמינותו של מד צריכת דלק שמותקן אצלי שגם אני האמת לא ממש סומך עליו.

תודה רבה.

• תוכן חדש...