Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות קטנות במגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתתי היום לאבא שלי לנהוג "להתרגל " לעוד רכב במשפחה שהיא המגאן 2 .

הנסיעת מבחן שלו עברה בכיף והוא מאוד אהב אותה , אבל הוא התלונן על דבר אחד !

הוא התלונן שהמראות קטנות ומקשות לקבל שדה ראיה , מלהבדיל רכבים אחרים שהמראות יחסית גדולות ( הוא רגיל ללאנסר 2008 ).

למה רנו ייצרה רכבים בדגמי האצב'ק + סדאן עם מראות קטנות יחסית לשאר הרכבים ?

מבאס יהיה לשמוע שהוא לא ירצה לנהוג בגלל זה , למרות שהוא לא אמר כלום .

פורסם

נהגתי על הסדאן דור שני ועל המגאן סטיישן דור שלישי, לא הבחנתי בבעיה הזאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם נהגתי במגאן 2004/7/8/9 היה אחלה מבחינת ראות במראות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

דווקא אני חושב שיש בעיה בשדה ראיה עם המראות, אבל לא בזמן נהיגה, שם מהר מאוד לומדים להתמצא במרחב. הבעיה מתחילה כשרוצים לחנות, בעיקר ברוורס, קשה לראות את גלגלי הרכב יחסית למדרכה. כבר מצאתי את עצמי מכוון את המראה למטה לפני חניה בשביל לחנות כראוי.

סה"כ היו צריכים להגדיל קצת את המראות לאורך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הייתי 3 שנים עם מגאן II סדאן, המראות לגמריי לא היו הבעיה שלה (צבע מתקלף בתא הנוסעים לעומת זאת כן)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הבעיה מתחילה כשרוצים לחנות, בעיקר ברוורס, קשה לראות את גלגלי הרכב יחסית למדרכה. כבר מצאתי את עצמי מכוון את המראה למטה לפני חניה בשביל לחנות כראוי.

כשאתה חונה, בכל רכב, אתה אמור לכוון את המראות פנימה ולמטה בדיוק מהסיבה הזו. בחלק מהרכבים אפילו קיים מנגנון אוטומטי שעושה זאת עם שילוב ההילוך האחורי.

אם המראות שלך מאפשרות לך לראות את הגלגל האחורי בזמן נסיעה קדימה - הן מכונסות מדי פנימה ומכוונות למטה מדי - שזה מצב נפוץ בקרב נהגים ובפרט בנוגע למראה הימנית. הבעיה כאן לא ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי, אך לאחרונה אני מתנייד בשגרה עם הרכב של אחותי הקטנה (מאחר והיא כרגע רוב הזמן בצבא) מסוג קליאו 1.2 ידנית 2012. כשלעצמו, אחלה רכב להתניידות בעיר, אך אכן, בהתאם לסוגייה בשרשור, שמתי לב שהמראות קטנות. ובייחוד, מבנה המראה הצדדית של הנהג יוצר עיוות שבשילוב עם היותה קטנה, הופך את השימוש בה ללא נוח. לא אומר שזו סוגיה בלתי אפשרית, פשוט לא נוחה (מעבר לזה כאמור, אחלה רכב לעיר).

לזה אבא שלך התכוון במגאן? עוד מישהו מכיר את זה?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
כשאתה חונה, בכל רכב, אתה אמור לכוון את המראות פנימה ולמטה בדיוק מהסיבה הזו. בחלק מהרכבים אפילו קיים מנגנון אוטומטי שעושה זאת עם שילוב ההילוך האחורי.

אם המראות שלך מאפשרות לך לראות את הגלגל האחורי בזמן נסיעה קדימה - הן מכונסות מדי פנימה ומכוונות למטה מדי - שזה מצב נפוץ בקרב נהגים ובפרט בנוגע למראה הימנית. הבעיה כאן לא ברכב.

אסביר את עצמי שוב, בעת חניה ברווורס, כשהגלגל האחורי מתקרב למדרכה אני מתמתח לכיוון המראה, ברכב השני (קליאו) וגם בקודמת הספיקה לי הצצה כזו כדי לראות את הגלגל ולחנות בשלום, במגאן זה לא מספיק ויש צורך להטות את המראה למטה.

עד המגאן חשבתי שהפונק' הזו שמטה את המראה למטה בזמן שילוב הילוך אחורי מיותרת. היום אני חושב אחרת.. :-)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

benj -

כן , לזה הוא התכוון.

הוא רגיל למראות של מיצובישי לנסר , שהן יחסית גדולות ורואים טוב בהם.

לא נורא :) .

yairba -

אכן, במגאן זה לא מספיק .

עד היום אני מקפיד על חניה ברוורס או במקביל , וכשמכירים את הרכב יודעים את "הגבולות" החניה .

גם במגאן אתה יושב "גבוה " , הרכב גבוה , בן אדם חדש יצטרך להתרגל אחרי כמה פעמים .

• תוכן חדש...