Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיסקים מתאימים ל XBOX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחה"צ טובים.

יש ברשותנו XBOX 360S.

אני מעוניין להזמין משחקים (דיסקים) מחו"ל עבור ה-XBOX.

יש קצת אי וודאות לגבי הדיסקים המתאימים למכשיר - דיסקים שרשום עליהם PAL, הוא בוודאות קורא (והדיסק עובד). כ"כ - יש ברשותנו דיסק משחק בשיטת NTSCJ (ה-NTSC בשיטה היפנית) - וגם אותו קורא המכשיר.

מאידך - כשרציתי להזמין דיסק מארה"ב, הזהיר אותי המוכר ברוב טובו, שאבדוק קודם אם זה יעבוד בכלל במכשיר הנוכחי שלי. אני מניח שהוא התכוון ל-NTSC.

רציתי לשאול - האם משנה באיזו שיטה הדיסק PAL/NTSC , או שהמכשיר מסוגל להתמודד עם שני הסוגים ?

מי יכול להאיר הסוגיה בבקשה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מבין שהאקסבוקס שלך פרוץ, נכון? אתה רוצה לקנות משחק מקורי או פרוץ?

ככל הידוע לי רק הכשירים הפרוצים מסוגלים להפעיל RF (כל שיטות השידור)

פורסם

חשבתי שהאקסבוקס מגיע REIGN-FREE (אמור לקרוא מכל העולם)

או לפחות ככה ליביו כתב בשרשור דומה.

אם אתה מזמין,תזמין משחקים באזור PAL,לא אמורה להיות בעיה (מאיפה אתה קונה? PLAY ASIA עוד חי?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתעלק.

האם אקס בוקס פרוץ, יכול להריץ משחקים מקוריים? אני שואל כי אמרו לי שאסור להתחבר לרשת עם הפרוץ. המשחק לא יכול להתחבר על דעת עצמו? [עדכונים וכדומה].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא משחקים עם כבל רשת,כן אפשר מקורים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסהריםרינג - אתה יכול באקסבוקס פרוץ לשחק במשחקים פרוצים,אבל (מידע לא מאומת,לא הייתה לי הקונסולה הזו) - כשתתחבר לרשת המכשיר יקבל באן ולא תוכל לשחק אונליין יותר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

במידה ואתה מתכוון להריץ משחקים פרוצים, תדע שמיד עם חיבור כבל הרשת תקבל על זה באן. וחוץ מאונליין יש לו עוד כמה השלכות כמו חוסר אפשרות להתקין משחקים על הכונן הקשיח.

פורסם

http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html

יש משחקים שלמרות שהם מוגדרים לאזור מסוים יעבדו באיזור אחר. אני ממליץ להעזר ברשימה הבאה ע"מ להבטיח שהמשחק שהבאתם מחו"ל יעבוד. כמו כן זה אתר מאוד מומלץ לרכישת משחקים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
במידה ואתה מתכוון להריץ משחקים פרוצים, תדע שמיד עם חיבור כבל הרשת תקבל על זה באן. וחוץ מאונליין יש לו עוד כמה השלכות כמו חוסר אפשרות להתקין משחקים על הכונן הקשיח.

אין בעיה להתקין על הדיסק קשיח,היום הפריצה המובילה היא rgh שאפשר לשחק מתוך ה usb.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת גם הפריצה שיש לי ואני חייב לציין שהיא עובדת נהדר. אבל יש פריצות ישנות יותר שלא מאפשרות משחק מכונן קשיח וחשוב לדעת מה קורה כשמקבלים באן.

• תוכן חדש...