Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח חברים,

אתמול יצאתי עם החבר'ה ואחת הבנות טענה שהמסגרת ניקל ששמתי על הרכב אינה חוקית וכי מכר שלה מהעבודה קיבל דוח על המסגרת, צחקתי ואמרתי לה שאין סיכוי כי זה פריט שולי שאפילו באוטו דיפו מוכרים אותו.

היא אמרה שהלוחית מחזירה אור וכתוצאה מכך לא רואים את המס' בבירור בזמן צילום של מצלמות מהירות, רק בשביל הבדיקה צילמתי עם האייפון את הלוחית רישוי ובאמת כל המספר היה מסונוור ולא ראו אותו, מה אתם חושבים? אם שוטר רוצה הוא באמת יכול לתת דוח על לוחיות ניקל?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

מעולם לא שמעתי טענה כזאת ולא ראיתי בשום מקום שמישהו טען שקיבל דו"ח/הוזהר ע"י שוטר לפרק את המסגרת.

מניסיוני הרכבים עוברים טסט ללא כל בעיה עם מסגרת כזאת.

פורסם

תגיד לה שלא תבלבל לך את המוח.

המספר הוא זה שמחזיר אור כשאתה מצלם ואין שום קשר למסגרת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמעתי סיפור על אחד שקיבל הורדה בגלל מסגרת רישוי לא חוקית ביום של השיטה על נוקיה. לא יודע עד כמה זה נכון, למרות הטענות.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אני כמעט בטוח שהבחור בנוקיה קיבל הורדה על התושבת של המספר ולא על המסגרת...יש רכבים שהפגוש שלהם מוזר כמו של האלפות ואז צריך תושבת ישרה כדי להחזיק את המספר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שמעתי סיפור על אחד שקיבל הורדה בגלל מסגרת רישוי לא חוקית ביום של השיטה על נוקיה. לא יודע עד כמה זה נכון, למרות הטענות.

ללוחיות רישוי יש תקן ומידה,בין אם היא לוחית רגילה או אמריקאית, יש בעלי רכבים שגוזרים את הלוחית ומקצצים אותה על מנת לדחוף אותה במקומות מאד ספציפיים בפגוש הקדמי, בעלי רכבים כאלה מסתכנים בהורדה מהכביש ודוח,ברוב המקרים יש לטיפוסים הללו ליקויים נוספים על הרכבים, מה שמקל על עבודתו של בוחן התנועה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

וואו, את זה אף פעם לא שמעתי. הייתי הולך על זה לחדשות, יש לי את המסגרות האלו 20 שנה, יש את זה לרכבים בלי הפסקה, אפילו מגיע מהיבואן לפעמים בעיקר ברכבי יוקרה עם כתוביות על מסגרת, מוכרים אותם חופשי באוטו דיפו וכו', ועוברות טסט בלי שום בעיה.

פורסם

אני רק רוצה לציין שאני לא יודע מה בדיוק לא היה טוב במסגרת של אותו הבחור. יכול להיות שזה אכן כמו משהו שחברי הפורום אומרים כאן, שהוא פשוט "קיצץ" אותה למידות אחרות, או בגלל התושבות.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אף אחד לא יוריד על זה, זה שטות

אבל אולי עלינו פה על משהו אחר, למרות שזה ממש מכוער לרוב המכוניות אם זה יציל מאיזה מצלמה... נראה לי שווה :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אף אחד לא יוריד על זה, זה שטות

אבל אולי עלינו פה על משהו אחר, למרות שזה ממש מכוער לרוב המכוניות אם זה יציל מאיזה מצלמה... נראה לי שווה :lol:

ממש לא מכוער, תלוי מאוד על איזה רכב אתה מלביש מסגרת ניקל ללוחית רישוי.

אם תשים את זה על רכב לבן לדוגמא ניקח סובארו 99, אתה מסכים איתי שזה לא יהיה יפה בכלל נכון?

אבל קח למשל את הרכב שלי, i35 שחור, שים מסגרת ניקל, לא יהיה יפה? :)

לא צריך לשלול כל דבר.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...