Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאט לאט מתפתח פה טרנד של הבלטת דגם הצמיג עם טוש.

הבעיה שאחרי כמה שטיפות הכיתוב נמחק , למישהו יש פתרון איך לשמור על זה לאורך זמן ?

תודה וחג שמח :)

CameraZOOM-20140602182605540.jpg

פורסם

אולי צבע עמיד יותר עם אפליקטור? (כך,שהוא ייגע רק בחלקים המובלטים?). טוש נשמע לי פחות עמיד.

בכל מקרה, צריך לבצע הכנה טובה טרם הצביעה (ניקוי עם APC / תכשיר ייעודי) כדי שהצבע יתפס היטב.

M-TECH E46

פורסם

טוש שמן.

לפני שנתיים ניגשתי לטסט לרכב. ספרה אחת בלוחית הרישוי הייתה חצי מחוקה. לא רציתי שיכשילו אותי על זה אז קניתי בחנות של אמנות (ארטא) טוש שמן.

עד היום זה מחזיק מעמד והרכב עובר כל שבוע שטיפה עם גרניק.

בהצלחה.

פורסם

יש לי טושים ייעודיים להדגשת אותיות בצמיגים.

רכשתי בזמנו חמישה כאלה מאיביי, רק אחרי שקיבלתי אותם שמתי לב שהכיתוב בצמיגים שלי לא חלק, אלא בעל טקסטורה שכזאת, ואין אפשרות לצבוע.

מי שמעוניין בטושים האלה שיודיע לי.

"יאללה בירי".

פורסם
טוש שמן.

לפני שנתיים ניגשתי לטסט לרכב. ספרה אחת בלוחית הרישוי הייתה חצי מחוקה. לא רציתי שיכשילו אותי על זה אז קניתי בחנות של אמנות (ארטא) טוש שמן.

עד היום זה מחזיק מעמד והרכב עובר כל שבוע שטיפה עם גרניק.

בהצלחה.

אבדוק את עניין הטוש שמן .. תודה רבה :)

אני חייב להגיב - זה נראה ממש טוב

תודה !

למרות שלא התחברתי לג'אנטים הזוועתיים האלו , המשקל שלהם (3ק"ג לג'אנט) היה השיקול פה. לצערי הרב.

sciPoPo, נשלחה לך הודעה פרטית.

פורסם

באמת נראה ממש טוב - רק אציין שראיתי פעם באתר של VIX דייטלינג טוש לבן ייחודי לצמיגים, יכול להיות שהוא מחזיק יותר או שזה בדיוק כמו טוש רגיל?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

חיפשתי באתר שלהם , לא מצאתי .

קניתי טוש ב-7ש"ח מחנות לציוד משרדי , אני אנסה אותו ברגע שהכיתוב יעלם.

בשישי האחרון האוטו נשטף ביוסדיות עם גרניק כרגיל , ריססתי APC על הצמיגים ועברתי עם מברשת שיניים ישנה מסביב לכיתוב , מקווה שזה יחזיק כמה שיותר :-P

CameraZOOM-20140606131921275.jpg

פורסם

ניסיתי גם כמה פעמים את העניין הזה, אבל הזמן שזה לוקח והזמן שזה מחזיק לא שווה את זה חחחח

הציעו לי טוש אקריאלי הגדול עולה 20 והקטן משהו כמו 10.

עשיתי איתו נקודה על הצמיג לפני שאני קונה נראה כמו זמן זה יחזיק ונחליט,

אם זה שווה אני יעלה תמונה של הטוש.

• תוכן חדש...