Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2009 עם 78K ק״מ או 2010 עם 90K ק״מ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני (מקווה) בישורת האחרונה של לבטים לקראת קניה, לגבי יונדאי i30cw.

שתי אופציות לפני (כמתואר בנושא השרשור) כאשר שתיהן באותו המחיר (בשני המקרים נמוך משמעותית מכל שקלול של כל מחירון).

אני אישית מעדיף קילומטרז׳ נמוך על פני שנתון, אולם ״הרווח״, כלומר ההפרש מהמחירון, גדול בהרבה במקרה של ה - 2010.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

האם שני הרכבים במצב מעולה? האם לשניהם אין תאונות? שניהם יפים מבחינה קוסמטית?

מתי צריך לעשות טיימינג ברכב הזה - כל כמה זמן או ק"מ?

שהרי אם צריך למשל כל 5 שנים או 90 אלף ק"מ - אז שניהם עומדים לפני טיפול יקר...

כדי להשוות בין הרכבים צריך לדעת מה הנתונים של כל אחד, מעבר לנתון היבש של שנתון וק"מ. יש בהחלט מצב שדווקא זה עם 78K יהיה שחוק ובלוי כי עבר חיים קשים, והשני דווקא יהיה יותר שמור.

פורסם

אין רצועת טיימינג ב-I30, יש שרשרת.

מה הנסועה השנתית שלך? אם אתה נוסע מעט תוכל עם השנים לאזן את הקילומטראז' הגבוה יחסית ברכב בחדש יותר.

פורסם

בהנחה ששני הרכבים אותו מצב הייתי הולך על ה 2010, אני מאמין שלטווח הארוך השחיקה הנובעת מהגיל (שנתון) גדולה מהשחיקה הנובעת משימוש (קילומטראז').

לדעתי לפער של 12,000 ק"מ ישנה השפעה אפסית ולכן הייתי הולך על ה 2010.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...