Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בGPS בסמארטפון -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי NEO 003

מעצבן אותי הקטע של הGPS שלו

הוא לא קולט לווינים ואם הוא קולט זה אחרי המון זמן

הוא לא מכוון כמו שצריך, מפספס.

יש לו מצבי רוח.

הורדתי GPS טסט וGPS FIX שיעזור לו לקלוט לוובינים

עברתי על מדריך שיפור GPS ולא מועיל

למה הוא לא פועל כמו בגלקסי S3 שקולט בתוך 10 שניות?

ביגלל שזה מכשיר סיני הGPS לא תקין?

פורסם

בתוכנה של iGO/Primo, ניתן להוסיף בקובץ הקונפיגורציה (sys.txt) שתי שורות שמציינות את הפרמטרים של שידור/קליטת ה-gps. הן נקראות port ו-baud. הערכים שיש לרשום אמורים להיות מסופקים ע"י יצרן המכשיר. לא יודע איך זה עובד אצלך.

באיזו תוכנה מדובר? למה שלא תתקין Primo?

פורסם (נערך)

תבדוק באפליקציות אם יש לך אחת בשם SU או SUPERUSER

Screenshot_2013-06-05-05-05-12.png

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

אם לישפוט לפי הפורום שלו, הוא לא ממש מוצלח בנושא הGPS, לרוב אלו אנטנות ברמה ירודה ושיפצור שלהם עוזר ול]עמים הבעיה יותר עמוקה בתיכנון של המכשיר.

http://iandroid.co.il/forum/forum174.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תבדוק באפליקציות אם יש לך אחת בשם SU או SUPERUSER

[ATTACH=CONFIG]383623[/ATTACH]

יש לי את האפליקציה הזו.

אף פעם לא נגעתי בדבר הזה.

בכל פעם שאני מדליק את המכשיר היא קופצת.

לא יודע מה היא עושה.

פורסם

אם יש לך SU, תוריד אפליקציה מהמרקט בשם FASTERGPS

כשהיא מופעלת בפעם הראשונה, היא תבקש הרשאת SU, האפליקציה שציינתי תקפוץ, תצטרך ללחוץ על אישור או כן ואז FASTERGPS תעלה.

תצטרך לבחור 2 דברים.

1. בשם היבשת, אסיה

2. בשם המדינה, ישראל.

יקח בערך 10 שניות עד לעדכון, יתכן שהאפליקציה של ה SU תקפוץ שוב ושוב תבקש אישור, תאשר.

לאחר מכן, תוריד אפליקציה בשם GPS TEST.

צא למקום פתוח ובדוק מה קורה.

ההפעלה הראשונה אמורה לקחת כמה דקות עד לנעילת GPS ראשונה. לאחר מכן אם רכיב ה GPS תקין, אתה אמור לקבל נעילה ב 20 שניות גג.

פורסם

מחיפוש קצר בגוגל, יכול להיות שהאפליקציה Mobileuncle תעזור (יש שם תיקון ל-GPS).

חשוב לציין שלא יצא לי להשתמש בה וזה רק מקריאה ברשת, ולכן השימוש הוא על אחריותך בלבד. אני לא אחראי לכלום, רק מנסה לעזור.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...