Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, רציתי לקבל עזרה בנוגע לפוליש ידני לרכב שמלא בסווירלים.

הסווירלים נוצרו בצעירותי שלא הייתי כ"כ מודע והשטיפות היו מתבצעות עם סבון רצפות ומטאטא ביתי..

מאז אני שוטף ידני עם גרניק וכפפת מיקרו פייבר, הרכב הוא לנד קרוזר 12 צבע כחול כהה מטאלי.

על הרכב כרגע יש שכבת וקס של קולינייט 845, כמובן שנעשתה פלסטלינה לפני..

אני רוצה לדעת מה יידרש ממני לקנות ולעשות על מנת להוריד את הסווירלים האלה.

איך אני מכין את המשטח לעבודה, האם צריך להסיר את שכבת הוקס לפני ואיך אני מסיר אותה?

איזה חומרים אני צריך לקנות, כולל הפוליש והפדים וכל מה שמסביב..

לאחר מכן אני רוצה להבטיח הצמדות מושלמת של הוקס שאני אעשה לרכב, איך עושים את זה הכי טוב?

אשמח לתשובות כמה שיותר מהר, אני רוצה עוד היום להזמין הכל :)

תודה רבה לעוזרים :-o

פורסם

עם כל הכבוד, אני חושב שפוליש לרכב כזה, זו הרפתקאה גדולה מדי לעשות באופן ידני, ולא באמצעות מכונה.

במיוחד לצבע כהה.

ממליץ לך לקנות או אפילו להשכיר מכונה על מנת לבצע את העבודה. תחסוך לעצמך בערך חצי מהזמן שהיית משקיע בפוליש ידני.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

זה כולל מדי, יש שם שלבים וחומרים שלדעתי אין לי צורך בהם..

עם כל הכבוד, אני חושב שפוליש לרכב כזה, זו הרפתקאה גדולה מדי לעשות באופן ידני, ולא באמצעות מכונה.

במיוחד לצבע כהה.

ממליץ לך לקנות או אפילו להשכיר מכונה על מנת לבצע את העבודה. תחסוך לעצמך בערך חצי מהזמן שהיית משקיע בפוליש ידני.

אני מעדיף לחסוך את הכסף הזה, לא חסר לי זמן..

מישהו יכול להכווין אותי?

פורסם

מה שאצלי התאים לא יתאים לך זה בטוח. הרעיון הכללי שאת הפד חיתוך הכתום כן תצטרך והעבודה לא תהיה קלה. אתה יודע לצבע פוליש ידני? הייתה לך התנסות עם זה על הרכב שלך? באיזה מצב הצבע אצלך? האם אתה רוצה להעלים רק סווירלס? האם תרצה להוסיף גם ברק וגם לטשטש חלק מהסווירלס בעזרת גלייז, האם יש ברכב אצלך שהם יותר פגועים? עד לאיזה רמה של הסרת סווירלס אתה רוצה להגיע? פוליש דו שלבי? חד שלבי?

הרבה אינפורמציה חסרה כאן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מה שאצלי התאים לא יתאים לך זה בטוח. הרעיון הכללי שאת הפד חיתוך הכתום כן תצטרך והעבודה לא תהיה קלה. אתה יודע לצבע פוליש ידני? הייתה לך התנסות עם זה על הרכב שלך? באיזה מצב הצבע אצלך? האם אתה רוצה להעלים רק סווירלס? האם תרצה להוסיף גם ברק וגם לטשטש חלק מהסווירלס בעזרת גלייז, האם יש ברכב אצלך שהם יותר פגועים? עד לאיזה רמה של הסרת סווירלס אתה רוצה להגיע? פוליש דו שלבי? חד שלבי?

הרבה אינפורמציה חסרה כאן.

אני לא יודע לבצע פוליש ידני, לא הייתה לי התנסות על הרכב שלי.

מצב הצבע אצלי הוא בסדר גמור חוץ מהסווירלים שגרמתי מהשטיפות עם המטאטא.

אני רוצה להסיר רק את הסווירלים, אני רוצה להסיר את הסווירלים לחלוטין.

אני אעלה עוד חצי שעה כמה תמונות על מנת לקבל הערכה של הסווירלים.

פורסם
אני לא יודע לבצע פוליש ידני, לא הייתה לי התנסות על הרכב שלי.

מצב הצבע אצלי הוא בסדר גמור חוץ מהסווירלים שגרמתי מהשטיפות עם המטאטא.

אני רוצה להסיר רק את הסווירלים, אני רוצה להסיר את הסווירלים לחלוטין.

אני אעלה עוד חצי שעה כמה תמונות על מנת לקבל הערכה של הסווירלים.

חבר יקר,

אני רוצה שתשים לב למה שאני כותב כרגע:

1.גם במכונה וגם בפוליש ידני, אי אפשר להסיר סווירלס לחלוטין! כלומר,אפשר להסיר, להסיר הרבה אם עובדים טוב אבל לא לחלוטין.

2.אם אין לך ניסיון בפוליש אז קח בחשבון שגם העבודה תהיה פחות טובה וזה במקרה הטוב,יש מצבים גם שאפשר לפגוע בצבע ברמה שצריך אחר"כ לצבוע מחדש.

3. הייתי ממליץ לך קודם לקרוא קצת על פוליש,איך עושים פוליש ידני,עם מה משתמשים,איזה חומרים, איך מסירים את הפוליש, איזה תהליך יש אחרי הפוליש,האם פוליש עדין, או בכלל מתחילים להכין את הרכב להגנה.

אני יצאתי מנקודת הנחה שיש לך ידע מסויים (מסויים) בפוליש וסוגיו. היות ואין לך הייתי ממליץ לך כרגע להשהות את הפרוייקט עד שיהיה לך מספיק מידע כדי לרוץ הלאה.

כולנו התגלחנו על הרכב, ולומדים מטעויות של העבר ולכן הייתי ממליץ לך לקרוא קצת בפורום על פוליש וסוגיו. כמובן שתמונה של מצב הצבע תעזור כדי לכוונן אותך לפוליש שיתאים,אך קח בחשבון: קריאה קלה על הפוליש ואיך עושים אותו והבנה תניב תוצאות מצויינות בביצוע.

תעדכן אותנו

ושיהיה בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
חבר יקר,

אני רוצה שתשים לב למה שאני כותב כרגע:

1.גם במכונה וגם בפוליש ידני, אי אפשר להסיר סווירלס לחלוטין! כלומר,אפשר להסיר, להסיר הרבה אם עובדים טוב אבל לא לחלוטין.

2.אם אין לך ניסיון בפוליש אז קח בחשבון שגם העבודה תהיה פחות טובה וזה במקרה הטוב,יש מצבים גם שאפשר לפגוע בצבע ברמה שצריך אחר"כ לצבוע מחדש.

3. הייתי ממליץ לך קודם לקרוא קצת על פוליש,איך עושים פוליש ידני,עם מה משתמשים,איזה חומרים, איך מסירים את הפוליש, איזה תהליך יש אחרי הפוליש,האם פוליש עדין, או בכלל מתחילים להכין את הרכב להגנה.

אני יצאתי מנקודת הנחה שיש לך ידע מסויים (מסויים) בפוליש וסוגיו. היות ואין לך הייתי ממליץ לך כרגע להשהות את הפרוייקט עד שיהיה לך מספיק מידע כדי לרוץ הלאה.

כולנו התגלחנו על הרכב, ולומדים מטעויות של העבר ולכן הייתי ממליץ לך לקרוא קצת בפורום על פוליש וסוגיו. כמובן שתמונה של מצב הצבע תעזור כדי לכוונן אותך לפוליש שיתאים,אך קח בחשבון: קריאה קלה על הפוליש ואיך עושים אותו והבנה תניב תוצאות מצויינות בביצוע.

תעדכן אותנו

ושיהיה בהצלחה!

אני מעריך כי מצב הסווירלים אצלי הוא קל..

אני לא חושב שכל העניין הוא סיפור מן ההפטרה, נראה לי שזה יושב על פלטפורמת יישום הווקס > כמובן שפה משתמשים באפליקטור אחר ובחומר אחר.

עברתי על כמה סרטונים של CG וראיתי איך הם מיישמים בידני.

תמונת מצב הרכב:

לשים ב Full Hd בבקשה

תמונות:

5389e13b56a5f.jpg

5389e13b6ce8d.jpg

5389e13b8aff3.jpg

וזה פגיעה שנעשתה מפס גובה של חניון תת קרקעי, הציפורן לא נתקעת בשריטות:

5389e13ba0a87.jpg

פורסם

אמרתם להעלות תמונות.. העלתי.

למה לא עוזרים לי :( ?

אני אשכיר מכונת DA