Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

לא מכבר רכשתי מייקרה חדשה. כידוע אין ברכב שעון מד חום מנוע, אלא רק מנורה שנדלקת במקרה של התחממות.

בבוקר או לאחר אי שימוש ארוך ברכב, איך מומלץ להתחיל את הנסיעה? לחכות זמן מסויים? לנסוע ישר בהתנעה?

ברכבי הקודם הייתי מחכה שבשעון טורים המחוג סיבובי סל'ד ירד מתחת ל1. האם זה נכון גם במייקרה?

תודה רבה.

פורסם

תנהג כרגיל,היום אין צורך לחכות כמה דקות שמנוע יתחמם ואז לנסוע,כן מומלץ לא ישר לאמץ בצורה רצינית,אבל זה לא שאתה יוצא מהחנייה ויש מתחילות עליות מטורפות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תנהג כרגיל,היום אין צורך לחכות כמה דקות שמנוע יתחמם ואז לנסוע,כן מומלץ לא ישר לאמץ בצורה רצינית,אבל זה לא שאתה יוצא מהחנייה ויש מתחילות עליות מטורפות.

שלום, אם תעשה חישוב עד עד שיוצאים מהחניה עוברת דקה.

אני מנצל את התגובה אבי מתכנן לשכור פנדה ולנסוע נסיעה ארוכה עם 4 אנשים

האם האוטו יסחוב טוב?

רועי

פורסם
שלום רב לכולם.

לא מכבר רכשתי מייקרה חדשה. כידוע אין ברכב שעון מד חום מנוע, אלא רק מנורה שנדלקת במקרה של התחממות.

בבוקר או לאחר אי שימוש ארוך ברכב, איך מומלץ להתחיל את הנסיעה? לחכות זמן מסויים? לנסוע ישר בהתנעה?

ברכבי הקודם הייתי מחכה שבשעון טורים המחוג סיבובי סל'ד ירד מתחת ל1. האם זה נכון גם במייקרה?

תודה רבה.

אין צורך לחכות או שום טכס כזה או אחר

תניע וצא לדרך

פורסם
תנהג כרגיל,היום אין צורך לחכות כמה דקות שמנוע יתחמם ואז לנסוע

לגבי "היום אין צורך" -

בספר נהג של פולקסווגן חיפושית שנת 77' שהייתה לי הופוע בדיוק אותו משפט:

"לא נדרש חימום מנוע בעמידה לאחר התנעה.

אתה יכול לצאת מידית לדרך, תוך שמירה על מהירות מתונה בדקות הראשונות."

מנוע מגיע לטמפ' עבודה מהר יותר בנסיעה מאשר בעמידה, וזה מה שאנחנו רוצים - לקצר ככל הניתן את זמן הפעולה של המנוע מתחת לטמפ' עבודה.

זה לא משהו שקשור למכוניות מודרניות עם ניהול מנוע ממוחשב. זה היה תמיד נכון.

פורסם
לגבי "היום אין צורך" -

בספר נהג של פולקסווגן חיפושית שנת 77' שהייתה לי הופוע בדיוק אותו משפט:

"לא נדרש חימום מנוע בעמידה לאחר התנעה.

אתה יכול לצאת מידית לדרך, תוך שמירה על מהירות מתונה בדקות הראשונות."

מנוע מגיע לטמפ' עבודה מהר יותר בנסיעה מאשר בעמידה, וזה מה שאנחנו רוצים - לקצר ככל הניתן את זמן הפעולה של המנוע מתחת לטמפ' עבודה.

זה לא משהו שקשור למכוניות מודרניות עם ניהול מנוע ממוחשב. זה היה תמיד נכון.

זה לא רק המנוע אלא כל המערכות המכניות של הרכב שעובדות טוב יותר כאשר הם בטמפ עבודה כמו גיר למשל

מערכות אלו לא יתחממו כלל או יתחממו לאט מאוד אם הרכב לא יהיה בתנועה

פורסם
שלום, אם תעשה חישוב עד עד שיוצאים מהחניה עוברת דקה.

אני מנצל את התגובה אבי מתכנן לשכור פנדה ולנסוע נסיעה ארוכה עם 4 אנשים

האם האוטו יסחוב טוב?

בתור בעלים של פנדה,זה אפשרי בהחלט,פשוט יהיה יותר קשה להאיץ,אבל אין בעיה לנסוע 100 ויותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...