Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

... ולמה המגבר הבא שאקנה, אשתדל שיהיה ממנו:

כרגע ברשותי 2 מגברים שיצאו תחת ידיו, אחד זה הלווייתן הידוע לשמצה (שכבר חמש שנים עובד רצף בלי תקלות טפו טפו טפו),

ונקמיצ'י PA504 שתוכנן על ידו.

הנקמיצ'י מגבר אולד סקול, יכול להיות שאפילו מבוגר מכמה חברי פורום :-P , ועד לאחרונה עבד מצויין (חולה על הצליל שלו).

לאחרונה הוא התחיל להכניס רעש בערוץ אחד, ולפעמים נכנס לפרוטקשן (בלי קשר לווליום, וזה אפילו יכול לקרות כשהערוץ הסורר בכלל מנותק).

כתבתי על כך לסטיב, וציינתי שאני עומד להכניס אותו לתיקון במעבדה מקומית-

הבנאדם שלח לי את הסכמה של המגבר, 5 עמודים, חלקים ממנה כתובים בפאקינג כתב יד!

ואני שואל - איזה עוד מהנדס היה עושה כזה דבר, שולח את הסכימה המקורית שבד"כ היא סודית,

ולא עונה את התשובה הצפויה - "תשלח אלי את המגבר ואני אתקן אותו תמורת סכום תלת ספרתי של דולרים"?

(אגב, נתקלתי במגברים של ג'נסיס ירום הודם בלוח יד שניה שקיבלו תשובה כזו).

zed.PNG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שווייה שווייה, הוא עדיין לא פורק ולא נכנס לתיקון :-P

אני מבטיח לעדכן...

פורסם

סטפן מענטש הוא באמת בן אדם סופר תקשורתי - היתה לי איתו התכתבות ארוכה כאשר רכשתי ממנו את הלוויתן - הבן אדם עם מקורות יהודיים וגם למד קצת עברית בן היתר.

באמת רמת שירות מרשימה ורמת ידע פי כמה וכמה מכך אני עוד אעלה תרגומים לדברים שהוא כתב מחוברת ההדרכה של הלוויתן במהלך השבועות הקרובים - השרשור שלי על "מיומנו של..."

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם תבדוק חוברות של HAT

סקוט בוולדה ישב וטרח לכתוב לא מעט חומר תיאורתי פשוט מרתק לגבי רמקולים - מיקומים, זוויות ולמה לבחור בהן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...