Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית BYDDY-הד מעבר לקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי את הדיבורית שבכותרת, המוכר אמר לחבר למחשב ולהטעין 8 שעות לפני שימוש ראשון .

בהוראות השימוש כתוב שזמן הטעינה הוא 3 שעות.

בנוסף, בחוברת רשום שחיווי ירוק מצביע על טעינה מלאה.

משום מה,אצלי לאחר כ-12 שעות טעינה החיווי חלקו ירוק וחלקו אדום ,אם אני לא טועה זה מצביע על טעינה חלקית.

הפעלתי את הדיבורית , הצימוד הצליח , אני שמעתי מצוין אך הצד השני התלונן על הד -הנמכת הווליום לא עזרה

ייתכן שההד מצביע גם הוא על טעינה חלקית.

אני חושש לפגוע בסוללה או בדיבורית ,כיצד ניתן לוודא ב100% שהחיבור לא יגרום נזק ?

תודה

פורסם

הטענתי את המכשיר עד הסוף במחשב הביתי,לקח הרבה יותר מ3 שעות ,יכל להיות שזה קרה כי מדובר בטעינה ראשונה .

ההד לא נעלם.

האם ייתכן שההד מופיע מפני שהסמרטפון נמצא בקרבת מקום ?

לאחר שהדיבורית מתחברת לסמרטפון ,אני בוחר "בלוטוס" בסמרטפון , יכל להיות שהמיקרופון בסמרטפון לא מתנתק וגורם להד.

קראתי מספר סקירות על ה BUDDY (גם כאן בפורום) ,בכולן ציינו לטובה את מנגנון סינון הרעשים והעדר ההד .

אציין כי הרמקול בדיבורית מצוין, אני אפילו מנמיך את עוצמת השמע .

פורסם

אני גם משתמש בדיבורית הזאת בחדר(בעיית קליטה).

קקה של דיבורית!

איכות הסאונד בווליום גבוה גרועה וגם הצד השני לא שומע טוב ועם הד.

אני מטעין עם מטען של גלקסי 4(2 אמפר).

בשיפוצים...

פורסם

תודה על תגובתך

חוץ מההד ,אני מרוצה מהרכישה.

אנסה להרחיק את הסלולרי מהדיבורית,מקווה שזה יעזור .

על הדיבורית לא מצאתי מידע לגבי הסוללה , לא יודע כמה מתח היא מסוגלת להוציא\לקלוט

במחשב לקח לי 14 שעות להטעין את הדיבורית פעם ראשונה

פורסם

זה חיבור עם מתח של 5 וולט, סטנדרטי. אתה יכול להטעין מהמחשב, מהמתאם מצית-2-USB שיש לך ברכב או מהמטען של האייפון בבית. זה הכל same same עם מתח של 5 וולט בערך. ההבדל הוא רק ביכולת אספקת הזרם, שמשפיע על זמן הטעינה של הדיבורית.

אבא שלי עובד עם הדיבורית הזאת כבר כמה שנים טובות ואין הד. זאת בעיה נקודתית אצלך וזה לא קשור לסוללה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

תודה

האם ניתן לצמצם את ההד ?

קניתי את הדיבורית באייבורי לפני יומיים, המוכר אמר שלאחר פתיחת הקופסה לא יהיה ניתן להחזיר או לזכות עבור הדיבורית.

ישנה גם מדבקה על הקופסה בה הדברים כתובים .

אני מאמין שתוך שבועיים יש לי את הזכות להחליף אם המוצר פגום .

כמובן שיש לי את החשבונית והאריזה המקורית.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

כל עוד יש לי את האפשרות (החוקית) להחליף את המוצר לפני תום 14 ימי עסקים, אחליף אותו בטענה שהוא פגום.

מקווה שהדיבורית הבאה מאותו הסוג תהיה בלי הד.

חוץ מההד שמופיע לפעמים ,הדיבורית ממש טובה וכאמור, לפני הרכישה לא מצאתי תלונות לגבי ההד מעבר לקו.

פורסם

החלפתי דיבורית וההד לא נעלם אז ניסיתי לחבר את הדיבורית למכשיר סלולרי אחר , לאחר חיבור הדיבורית לסלולרי אחר ,ההד נעלם כלא היה .

מעניין אם ישנה דרך להקטין את רמת ההד בXIAOMI הסיני ?

חיפוש בגוגל העלה כי ישנה בעיה כאשר המכשיר הסיני מתחבר דרך בלוטוס אך אין פתרון כלשהו לבעיה .

• תוכן חדש...