Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של עד 55 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מזה זמן לא מועט אני מחפש רכב שיכנס לי מושלם בתקציב זה.

יש לי כמה פרמטרים חשובים שאני מנסה להכניס ברכב זה:

1. חסכון בדלק.

2. נוחות ופינוק עד כמה שאפשר.

3. שיהיה לרכב לוק טוב.

4. שנתון 2008 ומעלה.

5.קילומטראז' שפוי לשנה.

הרבה רכבים עברו בראשי כאופציה, אבל תמיד הם נשללו מסיבה זו או אחרת.

הרכבים שעלו כאופציה תמיד הם:

סוזוקי סוויפט 2008

מאזדה 3- 2009 צורה חדשה.

דייהטסו סיריון 2008

סוזוקי ספלש-2008

אשמח אם אפשר לסדר מסוים בכל הבלגן הזה שאני נמצא בו.

תודה רבה מראש

פורסם

גם יפה גם אופה וגם חסכוני זה לא בתקציב הזה ,אלא אם הולכים לכיוון פונטו איבו ...

מאזדה 3 וחיסכון בדלק הם שני הפכים מוחלטים.

סיריון חסכונית,אבל לא כולם אוהבים את הצורה החיצונית שלה.. ובכלל צורה חיצונית היא עניין של טעם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

אני גם מחפש משהו דומה, אבל כל הדגמים שנתת לטעמי ממש לא עם "לוק טוב" להגדרתי. עניין של טעם אישי.

רובם עם מראה מאוד "עממי" ולא יחודי.

משתף מה ראיתי עד כה...

אהבתי יותר:

* פג'ו 308/208

* פורד פיאסטה

* פורד פוקוס האטצ'בק 2008 והלאה

אהבתי פחות:

* כל רכבי העדר - i20/30, מאזדה, C4 וכדומה

* רכבי "קופסה" סטייל סיריון והקטנות כמו פיקנטו/אלטו

* לפיאט בראבו/איבו לא התחברתי בכלל, למרות שהם בהחלט יותר מעניינים

* פולו שמרנית מדי בעיצוב לדעתי.

* סיטרואן C3, פאביה וקליאו מהשנתונים האלה נראות "עצלות"

עריכה אחרונה על ידי gillz
פורסם

סוזוקי סוויפט 2008

מאזדה 3- 2009 צורה חדשה.

דייהטסו סיריון 2008

סוזוקי ספלש-2008

סוזוקי סוויפט 1.5 ליטר 2008 לא כל כך חסכונית בדלק וגם לא כל כך נוחה.

מאזדה 3 מודל 2009 צורה חדשה מאוד לא חסכונית בדלק.

דייהטסו סיריון 2008 חסכונית בדלק אבל לא מפנקת.

סוזוקי ספלאש 2008 לא קיימת בישראל. הדגם הגיע ארצה רק ב-2009.

אתה חייב להבין שאין רכב מושלם ב-55 אלף ש"ח. תעשה סדר עדיפויות לדרישות שלך ובהתאם תכוון את הבחירה שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דבר ראשון, תודה רבה לעוזרים.

אני חושב שאני הולך על סוזוקי סוויפט 2007 עם קילומטראז' של 100 אלף פחות או יותר יד ראשונה.

המחיר שאני רואה הוא פחות או יותר 45 אלף ש''ח שזה מעולה בשבילי להישאר עוד עם כסף ביד.

מבחינת לוק אין ספק שהסוויפט מנצחת לטעמי.

היום אני הולך לעשות נסיעה עליה ולהרגיש אותה.

האם הכיוון הוא נכון? או בכל זאת ללכת ולנסות את הסיריון או כיוונים אחרים.

פורסם

ב-55 אלף ש"ח אתה יכול לקנות פיאט פונטו איבו שהוזכרה לפני כן, שנת 2011-2010.

שתהיה חיסכונית, מאובזרת, נוחה ובטוחה. היופי בעיניי המתבונן ככה שזה רק אתה קובע.

אבל אתה צריך לחיות עם הרכב ולא אנחנו, בסופו של דבר אם אהבת את הסוויפט מ2007, היא עונה לך על הדרישות ואתה מוכן להתפשר על השנתון אז... תתחדש? :-D

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מאזדה כמו כל המשפחתומטיות עושה 1/10

יוצאות דופן הקורולה והI30 שמוציאות טיפה יותר.

נפג'ו כבדה עם גיר שמסרסר את המנוע AL4.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
שלום.

מזה זמן לא מועט אני מחפש רכב שיכנס לי מושלם בתקציב זה.

יש לי כמה פרמטרים חשובים שאני מנסה להכניס ברכב זה:

1. חסכון בדלק.

2. נוחות ופינוק עד כמה שאפשר.

3. שיהיה לרכב לוק טוב.

4. שנתון 2008 ומעלה.

5.קילומטראז' שפוי לשנה.

....

כפי שנאמר לעיל - כל עוד אתה לא מקובע כנגד קיר רובוטי, אתה יכול לרכוש פונטו איבו 2010-2012 והיא:

1. חסכונית מאוד בדלק, מהמובילות בקטגוריית הסופר מיני (1:14 משולב, 1:16-17 בינעירוני - ואלו נתונים אמיתיים לא שקרי יצרן)

2. הכי מאובזרת בקטגוריית המחיר שלה אם אתה רוכש גרסת spirit (סאנרוף, מגנזיום, בלוטות' מקורי, מושבים משטתחים ועוד), גרסת 150th אפילו עוד יותר מאובזרת

3. לדעתי היא נראית מצויין אבל זה עניין של טעם, מה שלא עניין של טעם היא העובדה שהרכב הרבה יותר ייחודי על הכביש מאשר סוויפט/מזדה/יונדאי ושות'

4. 2011 >> 2008

5. את שלי רכשתי בתקציב שלך לפני 4 חודשים ב50,000שח עם 45,000 ק"מ, אז אם משווים להצעה שרשמת לעיל 45k

ה'חסרון' היחיד שלה הוא גיר רובוטי (אבל בזכותו הרכב מתנהג סביר עם המנוע העצל, וחסכוני בדלק), וכאמור זהו ממש לא רכב לביצועיסטים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שפיאסטה 2009-10 צריכה להתווסף לרשימה,

נכון היא לא חסכונית בדלק לעומת פונטו איבו (שהיא מכונית מצויינת) ולא יודע בכמה פחות חסכונית מסוויפט 1.5, אבל גם אין לה גיר רובוטי מרגיז כמו בפיאט, ואם כמות הנסועה השנתית שלך לא גדולה ההפרש בעליות הדלק יסתכם בכמה מאוד שקלים לשנה.

מבחינת "פינוק" כמו שקראת לזה, היא מאובזרת לא רע, מציעה מושבים ומתלים נוחים יחסית לרכב בסגמנט הזה, נחשבת אמינה, מעוצבת נפלא, לדעתי, מבחוץ ומבפנים.

מבחינת בטיחות, עם 7 כ"א, ESP וציון 5 כוכבים במחני הריסוק היא עדיפה על הסוויפט שאינני זוכר אם מצויידת בESP, מגיעה עם 6 כריות אויר רק בדגם GLX וגם אז עם 4 כוכבים במבחני הריסוק.

עוד קאץ' בסוזוקי הוא שתא המטען קטן מאוד, זה משנה לך?

מאזדה 3 גדולה לא חסכונית, סיריון מיושנת וזה מורגש כמעט בכל אספקט (נוחות, איבזור, בטיחות וכו'), ספלאש היא חצי קטגוריה מתחת לסופר מיני אז מבחינת מרווח, בגאז' ואיכות חיים עלולה ליפול מהן.

פורסם

בהחלט המלצה מעניינת.

אבל(ואני חושב שזה די אבל גדול).

ברשותי כרגע פיאט פונטו ספייס 2001.

בוא נגיד שעברתי איתה הרבה, ושאני אומר הרבה, אני מדבר על המון המון תיקונים.

כולם מדברים על האמינות היפנית ולא אשקר שמפתה אותי העניין של לקחת רכב 2010-2011 באותו מחיר שאני אקנה רכב יפני (סוויפט) שנת 2007.

ושוב אני חוזר לעוד דילמה.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת למקום שבו יש ריכוז של מגרשי מכירה של חברות ליסינג כדי לראות ואולי אף לעשות סיבוב בשתי המכוניות (ממש לא צריך לקנות), זה יכול לעזור בהתלבטות, זה גם יכול לעשות אותה קשה יותר, אבל בעיקר זה משהו שלדעתי חובה לעשות.

פורסם
בהחלט המלצה מעניינת.

אבל(ואני חושב שזה די אבל גדול).

ברשותי כרגע פיאט פונטו ספייס 2001.

בוא נגיד שעברתי איתה הרבה, ושאני אומר הרבה, אני מדבר על המון המון תיקונים.

כולם מדברים על האמינות היפנית ולא אשקר שמפתה אותי העניין של לקחת רכב 2010-2011 באותו מחיר שאני אקנה רכב יפני (סוויפט) שנת 2007.

ושוב אני חוזר לעוד דילמה.

אני מאמינה שהפונטו עשתה לך המון בעיות כתוצאה מתחזוקה לקויה של ידיים קודמות. (למזלי, בזמנו הצלחתי למצוא ספייס 2001 עם היסטוריית טיפולים מלאה במוסכים מורשים בלבד, ככה שהרכב לא עשה צרות רציניות. היום ברשותי פונטו איבו רובוטית 2010).

אני חושבת שאם אתה קונה רכב חדש יחסית (3 שנים על הכביש) אתה יכול למצוא אקזמפלר מטופל ולשמור על שיגרת טיפולים ולהנות מהרכב.

אם לא פיאט. פיאסטה נשמעתי לי כאופציה מאוד מעניינת, הייתי בודקת גם את I20. אתה יכול למצוא בתקציב שלך גרסאות מאובזרות משנים 2009-2010.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...