Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שמעונין ב-פיאט 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתם פרטים אז בבקשה בקישור הנ"ל: http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=2908

וחברה אם יש מישהו רציני או יודע על מישהו שמעונין אז בבקשה .אני אדם קל ואפשר להיסתדר איתי . כי כל היום מיתקשרים אנשים שליפעמים אני לא יודע אם זה מיתוך שיעמום או שסתם לבלבל את ה...

אז בבקשה

תודה

האוטו יפיפה כמה אתה רוצה עליו ?!?!!?

פרסם פרטים נוספים עליו...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שולם לך אני מחפש כבר די הרבה זמן פיאט 600 ועוד לא ראיתי 1 במצב טוב שאפשר לשפץ אותה.

יש לך אפשרות לתת יותר פרטים?

ביקשתם פרטים אז בבקשה בקישור הנ"ל: http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=2908

וחברה אם יש מישהו רציני או יודע על מישהו שמעונין אז בבקשה .אני אדם קל ואפשר להיסתדר איתי . כי כל היום מיתקשרים אנשים שליפעמים אני לא יודע אם זה מיתוך שיעמום או שסתם לבלבל את ה...

אז בבקשה

תודה

פורסם

היי

שלום רקפת 33 ראשית יש לציין שהשם מאוד יפה אתה אתה או את????

דבר שני יש למעלה בשירשור הודעות. אתר עם תמונה ופרטים לגבי הפיאט .

אם זה לא מספק אפשר תמיד לבקש עוד...

להשתמע

ירון

שולם לך אני מחפש כבר די הרבה זמן פיאט 600 ועוד לא ראיתי 1 במצב טוב שאפשר לשפץ אותה.

יש לך אפשרות לתת יותר פרטים?

פורסם

שלום

אני בן ולא בת

אני מעונין לדעת יותר על המצב המכאני של הרכב ואם יש חלקים בארץ לפיאט 600

עופר

היי

שלום רקפת 33 ראשית יש לציין שהשם מאוד יפה אתה אתה או את????

דבר שני יש למעלה בשירשור הודעות. אתר עם תמונה ופרטים לגבי הפיאט .

אם זה לא מספק אפשר תמיד לבקש עוד...

להשתמע

ירון

פורסם

חלקים לפיאט 600 יש במוסכים וחניות לח"ח ותיקות. צריך לחפש בישביל למצא מה שבטוח אצל מאירמן בפ"ת בטוח יש. איש חביב שיש לו הכול להכול ואים לא אז באי ביי .

מניסיון לא כדאי להיבהל מהקניה התענוג לינסוע ברכב שבו הכול פשוט(לי יש 3 והיד עוד נטויה) שווה כול מחיר.

המלצה:

אים רכב מדבר אליך\עושה לך אתזה כח אותו ואל תתיחס לביקורות של אנשים.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום עופר

לפיאט יש ראש מנוע חדש גיר משופץ משאבת מים ופולי חדש בקיצור המצב המכאני של הפיאט מעולה.

אם אתה מעונין ברכב כדאי לשפץ .

זה הרכב האידאלי בשבילך . צריך רק צבע חדש ואולי טיפה קוסמטיקה לפי דעתי.

להישתמע

ירון

שלום

אני בן ולא בת

אני מעונין לדעת יותר על המצב המכאני של הרכב ואם יש חלקים בארץ לפיאט 600

עופר

• תוכן חדש...