Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוניק החדשה- RS טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האיביזה שהוזכרה, לדוגמא.

פג'ו 208 לדוגמא.

פיאסטה לדוגמא.

קליאו לדוגמא.

208 - רק גיר 4 הילוכים כבר פוסל את האוטו.

פיאסטה - מיושנת, גיר רובוטי - אמינות לא ידוע, פועל כך, שחלק מאנשים לא סובלים אותו, מנוע 1.6 לא משהו.

קליאו - גיר רובוטי, מנוע 1.2, יותר חלש משל סוניק.

זה מנגד.

מבחני רכב קראתי - הכל טוב בסוניק, חוץ מגיר, שמסרס מנוע.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

*** נמחק כינוי שאינו ראוי *** אל תקשיב לשלילות פה על הסוניק RS.

היא בין הסופר מיני הכי טובות שיש היום, מנוע 1.4 טורבו 140כ''ס! מאובזרת,מפנקת,ספורטיבית, חסכונית יחסית, אחזקה מאוד נוחה,אמינה,

ועולה על המון מתחרות שלה כמו : רגע.. אין לסוניק RS מתחרות במחיר שלה ,מציעים לך פה פיג'ו וסיאט עם גיר רובוטי פשוטות ערומות וגם כן לא אמינות ויקרות לאחזקה בהשוואה לסוניק.

דרך אגב הדגמים החדשים של שברולט שוברים לדעתי את כל הסטיגמות שהיו בעבר. בהצלחה!

פורסם

*** נמחק ציטוט מיותר - אין לצטט את ההודעה שמעליך ***

סוניק rs הוא רכב ספורטיבי? חסכוני?

בהפרש שבין האיביזה לסוניק אפשר להשלים איזה אבזור שאתה רוצה.

אמינה? על סמך מה? חצי שנה היא משווקת בארץ והאוואו שהיא החליפה ממש לא היתה שיא האמינות.

כרכב, גם הקליאו, גם האיביזה, גם הפיז׳ו וגם הפיאסטה טובות יותר כשהאיביזנ תהיה מהירה וחסכונית יותר.

אתה כותב על שבירת הסטיגמות בשברולט החדשות, אבל משתמש בסטיגמות ישנות של שאר המתחרות.

פורסם
תאמינו או לא אבל מאז שהעליתי את הפוסט פה כמעט עברו 3 חודשים ועדיין לא רכשתי את האוטו.

אבל היום המיוחל מגיע מחר (ראשון) שבו אני אכנס לסניף ואתן את הכסף עבור סוניק RS 1.4 אוטומטית.

טיפים אחרונים לפני שאני חותם?

טיפ - הנחה זה לא מילה גסה... כדאי שתזכיר את המכוניות שהוזכרו כאן כאלטרנטיבות (במיוחד את האיביזה) גם אם אין לך כוונה לבדוק אותן, כדי שיבינו שהם צריכים לעבוד קשה בשביל שתרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היא בין הסופר מיני הכי טובות שיש היום, מנוע 1.4 טורבו 140כ''ס! מאובזרת,מפנקת,ספורטיבית,

בו לא נגזים, ספורטיבית היא לא, ואין צורך בסימן קריאה אחרי ה140 כ״ס כי הם לא מורגשים.

פורסם (נערך)
*** נמחק ציטוט מיותר - אין לצטט את ההודעה שמעליך ***

סוניק rs הוא רכב ספורטיבי? חסכוני?

בהפרש שבין האיביזה לסוניק אפשר להשלים איזה אבזור שאתה רוצה.

אמינה? על סמך מה? חצי שנה היא משווקת בארץ והאוואו שהיא החליפה ממש לא היתה שיא האמינות.

כרכב, גם הקליאו, גם האיביזה, גם הפיז׳ו וגם הפיאסטה טובות יותר כשהאיביזנ תהיה מהירה וחסכונית יותר.

אתה כותב על שבירת הסטיגמות בשברולט החדשות, אבל משתמש בסטיגמות ישנות של שאר המתחרות.

בו לא נגזים, ספורטיבית היא לא, ואין צורך בסימן קריאה אחרי ה140 כ״ס כי הם לא מורגשים.

זריזה משמעותה ספורטיבית, בכל מקרה הסוניק הוכיחה את אמינותה בארץ , הקיצור זאת לא סוניק רגילה ואי אפשר להשוות לסופר מיני רגילה ללא אבזור וכוח בשוואה לסוניק R-S! ובכלל למחיר שלה.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם

נסעתי בכולן נסיעות מבחן (חוץ מהאיביזה אבל כמו שהדגשתי קודם לא עולה על מכוניות של צ'מפיונס)

ללא ספק מבחינתי האישית הסוניק טורבו עולה על כולן כמעט בכל פרמטר, בטוח שבזריזות ומהירות.

נוסף על זה שהאוטו מפנק, נוח ומרגיש "חופש".

מתי ידעתי פעם ראשונה שאני רוצה את האוטו- כאשר הרגשתי שעכשיו בא לי לנסוע איתו עד אילת.

את ההנחה כבר קיבלתי והמחיר שהגשתי לעניות דעתי הוא הטוב ביותר שמישהו יכל לקבל (תודה על הטיפ).

מחר היום הגדול.

פורסם (נערך)
נסעתי בכולן נסיעות מבחן (חוץ מהאיביזה אבל כמו שהדגשתי קודם לא עולה על מכוניות של צ'מפיונס)

ללא ספק מבחינתי האישית הסוניק טורבו עולה על כולן כמעט בכל פרמטר, בטוח שבזריזות ומהירות.

נוסף על זה שהאוטו מפנק, נוח ומרגיש "חופש".

מתי ידעתי פעם ראשונה שאני רוצה את האוטו- כאשר הרגשתי שעכשיו בא לי לנסוע איתו עד אילת.

את ההנחה כבר קיבלתי והמחיר שהגשתי לעניות דעתי הוא הטוב ביותר שמישהו יכל לקבל (תודה על הטיפ).

מחר היום הגדול.

בהצלחה ובשעה טובה חבר , אין לי ספק שאתה צודק שהסוניקrs עולה עליהם בכל פרמטר.

הם משווים סופר מיני בגרסה ספורטיבית ומאובזרת, לסופר מיני פשוטה ורגילה כמו פיגו וסיאט כמו שנכתב כאן למשל. המתחרה העיקרית של הסוניק בארצות הברית בעיקר היא הפיאסטה st . ופה משווים פיאסטה רגילה.. איפה ההיגיון??

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם
אין שום הצדקה לקנות את הדייהו המשופרת הזו, כשיש לך איביזה שמהירה יותר וזולה יותר ב-30 אלף שקל!

נו באמת, ואיטלקיות מחלידות וצרפתיות לא אמינות?

מה הקשר בכלל לדייהו?

בו לא נגזים, ספורטיבית היא לא

ספורטיבית היא כן!

אין מקום להשוות אותה להוט האטצ כי הן יקרות בצורה משמעותית.

אין מקום להשוות אותה לסופר מיני בסיסית כי היא גם לא זה ונותנת כ"כ הרבה יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההגיון הוא בכך שעם גיר אוטומטי (ובטח בכיול הקיים בסוניק) חזקה היא כן, ספורטיבית - לא ממש.

ולכן ההשוואה לסופר מיני אוטומטיות היא בהחלט במקום.

לו UMI יחליטו להביא את הסוניקהמדוברת עם גיר ידני - אז באמת ההשוואה לא תהיה במקומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אין שום הצדקה לקנות את הדייהו המשופרת הזו, כשיש לך איביזה שמהירה יותר וזולה יותר ב-30 אלף שקל!

דייהו? אתה מדבר על משהו מלפני 20 שנה. תתעורר.

אגב, נכון להיום הקוריאניות שולטות בכל העולם, אני לא מבין למה להגיד אוטו קוריאני נשמע לא טוב... ההיפך הוא הנכון. מי שלא קונה קוריאני (או יפני) הוא הטועה.

פורסם
זריזה משמעותה ספורטיבית

ספורטיבית היא כן!

צר לי חברים אבל יש לכם חוסר יכולת להבחין בין זריזות לספורטיביות.

רכב זריז (או במקרה הזה בעל נתונים חזקים בפוטנציאל) לא אומר שהרכב ספורטיבי, מה גם שאפשר לחשוב על איזה ביצועים אנחנו מדברים פה - 0-100 ב9.5 שניות ו180 קמ״ש זה נחמד ותו לא.

בשנות התשעים (בימי האונו טורבו, AX ספורט וכו) הסוניק בהחלט היתה יכולה להיחשב כהוט האטצ׳ אבל היום פשוט לא, וההשוואה שנעשתה לפיאסטה ST פשוט מצחיקה.

את הסוניק צריך להשוות לשאר הרכבים בקטגורית הסופר מיני (ואני בטוח שהיא עדיפה על חלקם) ולא לשום דבר אחר.

אגב לקחת דוגמא מקבוצה אחרת, גם הוולוו S60 או המליבו עם ביצועים שבהחלט יכולים להקרא ספורטיביים, אינם רכבים ספורטיביים במובן האמיתי של רכב ספורטיבי, אם כי הם בהחלט ספורטיביים יותר מהסוניק.

פורסם

המתחרה העיקרית של הסוניק בארצות הברית בעיקר היא הפיאסטה st . ופה משווים פיאסטה רגילה.. איפה ההיגיון??

איפה ההגיון? עשית לי את היום בחיי (כולנו צריכים בדיחה טובה על הבוקר בזמנים קשים אלו...).

בו תראה לי איפה השוו סוניק RS לפיאסטה ST בבקשה.

פורסם

לפי מחירי ארה"ב, אין כל מקום להשוואה בין הפיאסטה ST וה-sonic RS.

הפיאסטה ST מתחילה ב-$ 21K ואילו ה-sonic RS ב-$ 14.7K, שזהו הפרש של כ-50%...

גם מבחינת ביצועים - 200 כ"ס (כמעט) מול 140 כ"ס מייצגים הפרש של 50% מעל הסוניק...

אולי מדובר ברכב מצוין, אך אין ספק שלא ניתן להשוותו לפיאסטה ST.

ד"א, בארה"ב מחירה של הפיאסטה האוטמטית המאובזרת עומד על $ 15.6K.

(אילו מחירים :x)

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...