Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקירת שן בינה כלואה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לתגובה הקודמת שלי, לא רוצה להפחיד אותך אבל העקירה האחרונה שעשיתי בכללית הסתבכה .

הרופא התעקש לא להביא לי מרשם לאנטיביוטיקה, נהיה לי דלקת רצינית ורק אז קיבלתי אנטיביוטיקה, אבל אז היה כבר מאוחר .

הדלקת התפשטה לחלק אחר של הפנים ( סינוסים ) והכאבים הפכו לסיוט, הגעתי למצב של כאבים מאוד חזקים בראש ונפיחות של הפנים, רק אחרי איבוד הכרה בבית נתנו לי טיפול בבית חולים אחרי שהגעתי באמבולנס, כרגע חודשיים אחרי נשארה נפיחות קטנטנה .

שהיה בהצלחה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WTF איציק המון תודה! עכשיו אני אלך לישון בשקט!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
WTF איציק המון תודה! עכשיו אני אלך לישון בשקט!

פשוט תדאג לקחת

אנטיביוטיקה בכל מצב, זה לא חייב להסתבך והמצב שהיה אצלי לא קורה בדרך כלל .

כפי שהזכרתי לפני, עברתי שלושה עקירות של שן בינה, רק השלישית הסתבכה בצורה כזו בגלל רופא שלא הסכים

לטפל באנטיביוטיקה והסתמך על שטיפות פה.

במידה ויש לך שאלות אשמח לעזור, אבל באמת לך לישון בשקט.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

טוב נקבע לי עקירה של 2 שיני בינה מצד אחד, לאחר מנוחה של שבועיים אני חוזר לעקור עוד 2 מהצד השני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הכי טוב ככה,להפטר כמה שיותר מהר

בהצלחה ואל תפחד! אנחנו פה איתך ;):p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הורדתי את כל ארבעת השיניים,

הורדתי כל פעם זוג, צד ימין, ואח"כ צד שמאל,

עקירה חירוגית בהרדמה מקומית בקופת חולים, יש שם רופאה שבאה במיוחד בשביל כל הצרות האלו , ובשביל שלל בעיות מסובכות שרופא שיניים רגיל לא מתלהב להתעסק איתם,

הרדמה מקומית שהרדימה לי חצי ראש, מהאוזן ועד הגרון, אנטיביוטיקה במשך כמה ימים,

התהליך מאוד קצר ולא מסובך, הוא נראה פרימיטיבי אבל זה היה חוויה, צד אחד היא עקרה עם חוט שהיא פשוט קשרה לשן ומשכה , ואת הצד השני היא עקרה עם ג'בקה,

בחיי שראיתי את הג'בקה נכנסת לי לפה

ורופא שיניים במרפאה פרטית לא לקח סיכונים, בגלל שזה שן כלואה, וזה ממש ממש צמוד לעצב מרכזי , וכל מיני הפחדות כאלו ואחרות, שלאחר בירור עם החירוגית התבררו כנכונות מאוד,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אפשר לנהוג בבטחה אחרי זה? או כל אחד ואיך שהוא יושפע?

כי ההורים שלי עושים לי הצגות ואוסרים עליי בתוקף לקחת את האוטו שלי לטיפול, שולחים אותי במונית.

פורסם

ממליץ לך להפסיק לנסות לחפש חוויות של אחרים, כי הן שונות בין אדם לאדם וגם אצלך מה שהיה בצד ימין לא בהכרח מעיד על צד שמאל.

בגדול - אתה לא תהיה מטושטש - לכן לא תהיה לך בעיה לנהוג, מצד שני יכול להיות שתסבול מכאבים ואז עדיף שלא תנהג.

פורסם

כי ההורים שלי עושים לי הצגות ואוסרים עליי בתוקף לקחת את האוטו שלי לטיפול, שולחים אותי במונית.

צודקים. אתה לא יודע איך תגיב לחומר ההרדמה, לשאר התרופות ולכאב, אם יהיה סיבוך שיצריך השהיה בביה"ח וכו' - למרות הסיכון הנמוך כדאי לבוא עם מלווה.

המלצה זו כללית לכל טיפול רפואי פולשני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא מצריך הרדמה מלאה, מציע לך לברר בקופת חולים בנוגע לעקירה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אישית אני נהגתי חזרה הביתה בכל העקירות, אבל כל אחד מגיב אחרת .

במידה ויש אפשרות במונית, זאת האופציה העדיפה .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז עקרתי היום 2, הכל עבר מעולה, נהגתי בעצמי.

הרווחתי רופא מאוד טוב שסיים את שתי העקירות בכ10 דקות.

עכשיו קצת מנוחה, ועוד שבועיים אני חוזר לעקור עוד שתי שיניים :evil:

פורסם

תיזהר לא להתמכר לזה. בקצב כזה של 4 שיניים בחודש תוך פחות משנה תבוא הנה לשאול על בלנדר ואחר כך תפתח את שרשור הגרבר הגדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

:lol:

עדיף לסיים עם זה עכשיו ולא להתעסק עם זה בעתיד...ישבו איתי בחדר התאוששות אנשים בני 30-40 שגם עקרו להם שיני בינה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור מהעבר.

אני לצערי צריך לעבור עקירה של שן בינה כלואה תחתונה ועוד שן כירוגית רגילה.

חשבתי לעשות את העקירות בסדציה עמוקה כי אני חושש מהעקירה עצמה.

מניסיון של האנשים שעשו פה מרגישים משהו מהתהליך אחרי הזריקת הרדמה מקומית?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...