Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר באופן אישי אדם שהיה במת"ק חצי שנה שבמהלכה הוא היה בשלילה אזרחית והשופט אישר לו לנהוג ברכב צבאי בכל תקופת המילואים. תקופה מסוימת ללא הגבלה ותקופה מסויימת הגבלה לרכב חום

יש יוצאי דופן בשל חוסר בכוח אדם או סיבות מבצעיות אחרות.

עד כמה שאני יודע ברגע שהאזרחי מוקפא גם הצבאי הופך לאותו הסטטוס.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום לכולם.

לפני כמה ימים הגעתי לבית משפט השלום באשדוד, העומס היה מטורף והתובעים היו לחוצים.

בחדר היו 2 תובעים (באותו החדר), אחד בלבוש אזרחי ואחד לבש מדי שוטר עם 3 פאלפלים על הכתף.

בהמתנה בחוץ כל אחד מהם יצא בתורו לזמן את הנתבע הבא, משום מה התפללתי להגיע לתובע בלבוש האזרחי כי השוטר היה נראה לחוץ ועצבני,

המזל לא שיחק לטובתי והגעתי לשוטר, תוך כדי שנכנסתי אליו השוטר התווכח עם אחד העורכי דין שם כי לשוטר אין זמן לעיין בתיק של הלקוח של העורך דין וכי יש לו יותר מדי אנשים שמחכים לתובע, כבר פה אמרתי לעצמי "אכלתי אותה". תוך כדי הוויכוח הגיע לתובע האזרחי גם בחור מבוגר (שנות ה40) על נהיגה בשוכרות ובעל עבר פלילי של מהירות (שמעתי מהשיחה) ונגזר עליו (ללא עורך דין) קנס (לא זוכר כמה) ושלילה על תנאי לחצי שנה, משהו כזה. רישיונו לא נשלל.

קצת נרגעתי ואז השוטר התפנה אלי, עיין כ5 שניות בתיק שלי ואמר שאני מואשם בנהיגה בשוכרות וזה אישום חמור אז הוא דוחה לי את המשפט ל3 חודשים ואמר להגיע עם עורך דין. הסברתי לו שאני מוכן להגיע להסדר טיעון ושלפחות ישמע מה שיש לי להגיד ושכמות האלכוהול באופן יחסי לא כל כך גבוה. ושינסה להעניש אותי במקום. לא עיניין אותו ותוך כדי שדיברתי הוא כבר מילא טופס דחייה ושחרר אותי לדרכי.

מהלחץ של המשפט פניתי לאין ספור אנשים ששמעתי שנתפסו על אלכוהול להתעיניין מה קורה ואיך, כולם כולם הגיעו להסדר טיעון ללא עורך דין וחלקם קיבלו קנס גבוהה בלבד וחלקם קיבלו שלילה בעלת כמה חודשים + קנס, חוץ מאחד שנכנסו בו עד הסוף כי היה לו עבר גדול של עבירות תנועה ואחד מהם היה כבר על שוכרות.

אני ממש אובד עיצות, ממש בא לי להגיע להסדר טיעון כמו שכולם הצליחו (גם עם עבר גבוהה משלי בהרשעות וגם כמות אלכוהול גדולה יותר) ואני מוכן לקבל עונש סביר שיכלול שלילה+קנס ללא עורך דין, כי ממש לא בא לי להוציא עכשיו אלפי שקלים על זה, אשמח להכוונה ועזרה מה לעשות.

כמובן שאם לא תיהיה ברירה אמצא עורך דין שיסכים לקחת סכום זול יחסית לשאר, אבל זה ממש יכביד עלי בתקופה הזאת.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם
טובורג אדום, שוקל 48 (גמד)

לא אכלתי כלום באותו היום חוץ מקצת בייגלה

באמת לא מבין איך יצא לך ככה .כנראה המשקל וחילוף חומרים .לרעתך .

אצלי זה היה 390 אחרי 5 כוסות ויסקי ובירה אחת .

• תוכן חדש...