Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פונטו שנת 2000 ידנית.

לפני שבוע ראיתי שהשעון חום (חיצוני ולא מקורי של האוטו) מראה 250 מעלות חום.

גיליתי שהתפוצץ לי צינור מים ושמתי חדש .

התנעתי את האוטו הוספתי מים ירוקים וחיכיתי שיצא אוויר פתאום המים התחילו לקפוץ ונשמעו תקתוקים.

חבר אמר לי שזה ראש מנוע אבל אני לא חושב...

אתמול התנעתי אותו אחרי כמה ימים והוא נסע כרגיל.

השעון חום מנותק כי הוא היה אכול ואין לי מושג מה לעשות הלאה ..

איך אני בודק אם הלך ראש מנוע ואם האוטו מתחמם?

מצורפות תמונות של החיבור של השעון חום ושל הצינור החדש בלעדיו

photo3 (2).jpg

photo1 (1).jpg

פורסם

ממליץ לך לא להניע את הרכב.

יש לך רק מנורה בלוח שעונים?

אתה צריך לנקז אויר במערכת הקירור. פתח את בורג הניקוז שעל הצינורות שקרובים לקיר האש (רדיאטור חימום), מלא מים עד הסוף וחכה שינזל משם מים ללא בועות.

אתה חייב או שעון חום חיצוני אם אין לך או להשיג לוח שעונים מפירוק. לא הייתי מסתמך על הנורה שאם היא כבר נדלקת, נגרם נזק וודאי.

פורסם (נערך)

אתה מבצע בדיקת לחץ הפוך ואם אטם ראש פרוץ תשמע רעש של בועות אוויר מהרדיאטור\מיכל עיבוי בהתאמה (כאשר הפקק מוסר) אם יהיה נוזל קירור במערכת ואם אין נוזל תשמע אוויר בלבד.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
שלום לכולם.

יש לי פונטו שנת 2000 ידנית.

לפני שבוע ראיתי שהשעון חום (חיצוני ולא מקורי של האוטו) מראה 250 מעלות חום.

גיליתי שהתפוצץ לי צינור מים ושמתי חדש .

התנעתי את האוטו הוספתי מים ירוקים וחיכיתי שיצא אוויר פתאום המים התחילו לקפוץ ונשמעו תקתוקים.

חבר אמר לי שזה ראש מנוע אבל אני לא חושב...

אתמול התנעתי אותו אחרי כמה ימים והוא נסע כרגיל.

השעון חום מנותק כי הוא היה אכול ואין לי מושג מה לעשות הלאה ..

אחרי שסדרת את הנזילה ושמת מים האם הרכב נוסע תקין לא מתחמם ולא מאבד מים אז הכל תקין ואתה יכול להחליף את המים בנוזל קירור בהזדמנות הראשונה

פורסם

כאשר יש ניפוח של מערכת הקירור ("פתאם המים התחילו לקפוץ") מיכל העיבוי יהיה מלא,לא תראה סימנים של מחסור במים כן תראה התחממות של המנוע.

פורסם

כן נסעתי איתו כמה פעמים הכל בסדר אבל אין לי כרגע שעון חום אז אין לי מושג אם מתחמם ...יש דרך לבדוק בלי שעון חום?

• תוכן חדש...