Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0.9 turbo renault clio החדשה או suzuki swift?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי חקירות רבות והתעצויות החלטתי שאני הולך על אחד משני הרכבים האלה.

המחיר של שניהם נע סביב ה80K.

הסוזוקי נתפסת בעייני כרכב הרבה יותר אמין מצד שני הרנו יותר יפה ומציע יותר(מולטימדיה.גלגלים וכו')

צריכת הדלק של שני המכוניות חסכונית מאוד.

אשמח לחוות דעת!תודה:):):)

פורסם

הרנו עולה 6K יותר אבל מציעה הרבה יותר - מנוע חדשני, מרווח, זריזות, אבזור (הרבה הרבה יותר מהסוויפט) וגם נראית הרבה יותר טוב לדעתי. כדאי שתעשה נסיעת מבחן. סוזוקי תמיד ייתפס כרכב אמין יותר וגם סחיר הרבה יותר אבל אם הייתי קונה רכב חדש, הייתי מעדיף משהו קצת יותר חדיש מאשר סוזוקי סוויפט (כבודה במקומה מונח) ובכלל אני חובב אירופאיות...והרנו נראית מעולה (טוב יש תמיד את הויכוח של קניה מהלב או קניה מהראש...).

אה ואני אומר את זה בתור מישהו שהיו לו 2 רנו בעבר, רנו 5 וטווינגו - ושתיהן באיזשהו שלב נתקעו לי כי התחממו בקיץ :-) אבל אני חושב שאין מה להשוות את האמינות של רנו היום למה שהיה בעבר.

פורסם
הרנו עולה 6K יותר אבל מציעה הרבה יותר - מנוע חדשני, מרווח, זריזות, אבזור (הרבה הרבה יותר מהסוויפט) וגם נראית הרבה יותר טוב לדעתי. כדאי שתעשה נסיעת מבחן. סוזוקי תמיד ייתפס כרכב אמין יותר וגם סחיר הרבה יותר אבל אם הייתי קונה רכב חדש, הייתי מעדיף משהו קצת יותר חדיש מאשר סוזוקי סוויפט (כבודה במקומה מונח) ובכלל אני חובב אירופאיות...והרנו נראית מעולה (טוב יש תמיד את הויכוח של קניה מהלב או קניה מהראש...).

אה ואני אומר את זה בתור מישהו שהיו לו 2 רנו בעבר, רנו 5 וטווינגו - ושתיהן באיזשהו שלב נתקעו לי כי התחממו בקיץ :-) אבל אני חושב שאין מה להשוות את האמינות של רנו היום למה שהיה בעבר.

תודה על התגובה.:)

כל מה שאמרת זה נכון על היופי הגודל והאיבזור,אך אני עדיין חושש להשקיע את מיטב כספי ברכב שיתחיל לעשות לי בעיות אחרי מספר שנים.ומישהו מכיר את הסוכנות של רנו,קרסו,כי הבנתי שהם גם לא הכי טובים בלשון המעטה.

פורסם

אפשר לסכם זאת בכך שהקניה של הסיוופט היא יותר הגיונית וסביר להניח שלאורך אחזקתה תהיה זולה יותר מהרנו. מאידך השימוש ברנו יהיה כנראה מהנה יותר.

לכל אחד סדר העדיפויות שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסוויפט רכב מיושן , עשה את שלו כמו בעצם כל ההיצע של סוזוקי , הרנו קליאו מנסיון אישי עולה על הסוויפט בכל היבט רלוונטי.

שלא לדבר על העובדה שהרנו מצוידת לעומת הסוויפט העירומה והקודרת.

ולגבי ההנחה של קודמי שהאחזקה תהיה יקרה יותר.. , אני לא יודע על זה מסתמך , אבל רנו מראה עליה משמעותית באמינות מאז שנות התשעים , אבל כל אחד יעשה כטוב בעיניו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצטרף להמלצה על הקליאו 0.9, בנוסף למה שנאמר לטובת הרנו היא גם מהנה יותר לנהיגה, יותר חסכונית בצריכת הדלק ותא המטען גדול יותר.

פורסם

אוקיי תודה..אשמח לעוד דעות

אני מבין שהרוב ילכו פה על הרנו,במקרה כזה יש לשקול אם לקחת את הגרסת טורבו 0.9 או 1.2 הידני?

פורסם

לגמרי רק גרסת ה0.9 טורבו ידני. גם בהשוואה ל1.2 ידני הרכב זריז יותר, חזק ומהנה יותר לנהיגה, וגם יותר חסכוני בצריכת הדלק. רכב שונה לגמרי.

פורסם
אוקיי תודה..אשמח לעוד דעות

אני מבין שהרוב ילכו פה על הרנו,במקרה כזה יש לשקול אם לקחת את הגרסת טורבו 0.9 או 1.2 הידני?

יש לי את ה1.2 הידני מהדור הקודם, סביר להניח שהוא די חלש ביחס לטורבו 0.9.

ראיתי שבגרסה החדשה משום מה זמני התאוצה 0-100 ארוכים יותר, ואם אני זוכר טוב גם המהירות המירבית נמוכה יותר.

תעשה נסיעת מבחן.

לגביי ירידת ערך - חארטה דה חארטה. 7-8% בשנה זה סביר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לגביי ירידת ערך - חארטה דה חארטה. 7-8% בשנה זה סביר.

:-D:-D:-D:-D:-D:lol::-D

הערך של להיטי השוק טויוטה/סוזוקי ושות' יורד ב-15% לשנה בערך...

וברצינות היית קונה אוטו כמעט חדש ממישהו בהנחה של 5000-6000 ש"ח במקום לקנות חדש לגמרי? אני לא.

(אגב ע"פ מחירון יד 2 ברגע שהרכב עזב את הסוכונות הוא מאבד כ-10% מערכו, ולדעתי במציאות זה יותר...)

והשם של רנו הוא כל כך בקאנטים - אפילו דגם מוצלח כמו הפלואנס נמכר בעשרות אחוזים פחות מהמחירון...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ על הרנו, בעיקר מבחינת חדשנות וחווית נהיגה (שני דברים שלא הצלחתי לאתר בסוזוקי)

לי אישית הפריע הרעש שהמנוע 0.9T מייצר, אבל הביצועים מפצים (ולזה אפשר להתרגל)

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם
:-D:-D:-D:-D:-D:lol::-D

הערך של להיטי השוק טויוטה/סוזוקי ושות' יורד ב-15% לשנה בערך...

וברצינות היית קונה אוטו כמעט חדש ממישהו בהנחה של 5000-6000 ש"ח במקום לקנות חדש לגמרי? אני לא.

(אגב ע"פ מחירון יד 2 ברגע שהרכב עזב את הסוכונות הוא מאבד כ-10% מערכו, ולדעתי במציאות זה יותר...)

והשם של רנו הוא כל כך בקאנטים - אפילו דגם מוצלח כמו הפלואנס נמכר בעשרות אחוזים פחות מהמחירון...

לא הבנתי מה מצחיק אותך, או ממה אתה כל כך מאושר.

הקליאו שלי ירדה בשנה הראשונה 10%, בשנה השניה 7.9%.

השם של רנו בקנטים, ובכל זאת הפלואנסים והמגאנים מהדור האחרון עם מנועי דיזל, נחטפים ונמכרים במחירי המתחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...