Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני ג'יפון חדש לאשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות : רכב חדש. רצוי כמה שיותר קומפקטי אבל מסוגל להכיל בעת הצורך נהג בגודל 190 ס"מ על 150 ק"ג.

רצוי בגז' גדול שיכול להכיל עגלה של סופר מפוצצת בלי לבנות הרים וגבהות.

איבזור - חשוב ביותר.

רצוי שיהיה כמה שיותר נוח בתנועה עירונית של גוש דן.

רצוי גבוהה כדי להקל על כניסה ויציאה.

המתמודדים:

רנו קפצ'ור

פיג'ו 2008

אופל מוקה ושברולט טראקס גם, אבל הם גדולים מדי ( עולים כיתה מטויוטה יאריס)

אשמח לשמוע תובנות מנסיונכם.

פורסם

QUOTE=Ahbarony;4366935]גדול מדי. יקר מדי. אם כבר אופל מוקה.

האופל מוקה נראה כמתאים לכם מאוד ,גדול זה יחסי ואם צריך גם אופציה להכיל גם 190 אז המוקה הוא המוביל ,ביחד עם הטראקס , למרות שמימה שאני ראיתי המוקה מרגיש הרבה יותר איכותי .

פורסם

אני הייתי מציע לשקול גם את קיה ספורטאז' אורבן החדש. הבנתי שבמסגרת מבצע חבר אפשר לקבל אותו ב-140 וקצת אלף ש"ח כך שבמחיר של מוקה אתה מקבל רכב הרבה יותר גדול ושימושי.

לא נהגתי עדיין במוקה או ב-2008 אבל כן נהגתי בקפצ'ור. רכב חביב למדי, קצת פחות נוח מהמקובל אבל די מאובזר ומעוצב. לדעתי זאת בחירה לא רעה בכלל כיום בקטגוריה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הג'וק די קטן ולא כל כך מתאים לנהג בגובה של 190 סנטימטרים. ואין לו בגאז' גדול או רשימת אבזור נדיבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לגבי הסקודה יטי?

אשתו של אחי מתניידת עימו ומאוד מרוצה, כולל כסא תינוק ובוסטר במושב האחורי.

להבנתי, גרסת ה1.2 זולה מהחלופות שהוצעו כאן.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נתחיל מזה שהאשה רוצה מיני. יש לה לקסוס בחו"ל והיא מפונקת. האיש לא רוצה עוד רכב, אבל נמעס לו להיות נהג צמוד והוא גם רוצה אוטו כמה שיותר קטן, אבל שיוכל להכיל אותו בעת הצורך. הוא רוצה סוזוקי ספלאש או ניסן נוט. לכן הצעתי את הקפצ'ור כפשרה. נסעתי היום נסיעת מבחן עליו. רכב חביב ביותר. אני אפילו חושב לקנות כזה לאשתי, למרות שבשבילה אני יעדתי A-KLASSE. מעניין מה תהיה האמינות שלו.

פורסם

אני עם צביקה. באופציות האלו עדיף לך ללכת על הספורטאז'. תחושת טובה לנהיגה והאבזור טוב. וכמו שהמאסטרו אמר- המחיר טוב.

הקפצ'וק פשוט הרבה פחות נוח. לא? היא נהגה עליו גם כן?

פורסם

נהגנו כולנו. עוד לקחנו אותו לסופר לנד איפה שהכביש משובש. אף אחד לא שם לב למשהו חריג. אם כבר היא אמרה שלקסוס יותר דופק בבורות מאחורה.

גם בעלה אמר שהיא לא יותר קשה מהבימר שלו עם מתלים אדפטיביים. (האמת שהבימר קשה כמו אבן לטעמי, אפילו במצב קומופרט).

ספורטאז' לא אופציה עקב גודלו. יש הגבלה קשיחה מבחינת חניה. עד 4.20. לכן פסלנו את המוקה וטראקס, למרות שבדוחק אפשר. אבל אז האוטו יגע בעגלת סופר שעומדת בחניה :lol:

פורסם

אמנם לא ג'יפון - אבל הייתי בודק את הטויוטה ספייס ורסו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...