Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל , אני די חדש בעסק אבל לא חסר לי כסף להשקיע ואם אני קונה אז אני רוצה את הכי טוב שיש אז ככה...

אני צריך עזרה בקשר לקומפוננטים אני מתלבט בין כמה חברות

rockford

infinty

focal

jbl

אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי פרטים כמו דגם הספק וכו' ומה לדעתכם הכי כדאי ומשתלם מבחינת אכות ומחיר...תודה מראש

פורסם

דבר ראשון לא פרסתה דגמים של כול אחד

בתכלס הכול חברות על רמה ואיכות אבל לכול אחת יש את הדגמים היותר טובים והפחות.

ועוד משהוא זה שמאוד מומלץ שלמוע את הסטים

לדוגמה לי יש סט שעולה 2000 ש"ח ואני אוהב את הצליל שלו והוא מאוד מתאים לי

יכול מאוד להיות שמישהוא אחר לא יהיה לו נשמע וטב הצליל.

לכן לכול אחד מתאים סט אחר ורצוי מאוד לשמוע לפני שקונים במיוחד משהוא יקר!

פורסם

הייתי מוסיף לאופציות את מורל.

אומנם ציינת שכסף לא חסר להשקיע, אבל בכל זאת טווח מחירים, כי יש גם רמקולים ב - 6000$ (המידע באדיבותו של אייל).

יש עוד שאלה (שאני בעבר הלא רחוק התלבטתי בה). האם כדאי להשקיע כפול בכסף בשביל תוספת זעומה באיכות? אני אתן דוגמה. לפני כחודשיים (בערך) התלבטתי אם לקנות מורל הייבריד (שכבר שמעתי, היו אצלי ברכב אחד ואני מאוד מרוצה), או לקנות פוקל אוטופיה בכפול כסף. רציתי לדעת אם ההשקעה שווה ואפילו פתחתי פה שרשור. למרות שלא קיבלתי תשובות חד משמעיות (גם בפורומים בחו"ל הדעות היו חלוקות), הבנתי ששני הסטים הם באותה רמה למרות צליל שונה לגמרי (לא שמעתי את הפוקל). יכול להיות שהייתי אוהב את הצליל של הפוקל יותר, אבל גם יכול להיות שלא. גם אם היה מסתבר שהפוקל יותר טובים אני לא מאמין שההפרש בינהם שווה את הכסף. בכל מקרה מאוכזב לא יצאתי.

פורסם

טוב אז אלה הדגמים ... מה לדעתכם הכי טוב מבחינת איכות בלי קשר למחיר

Morel PULSE 6

Cerwin-Vega HED1502

Infinity 505CS

Rockford FNP2416

JBL GTO506C

בעיקרון חוץ מהמורל שנותנים 100 rms

והאינפינטי שנותנים 75 rms

שלושת האחרים נעים בין 50 ל55 rms ...

מה הכי כדאי? ואם יש סטים יותר טובים שפיספסתי אז בבקשה תרשמו

ואם אפשר פרטים על הסט הזה...Dragster DC 632

תודה מראש!

פורסם

אני לא יכול להגיד לך כי הבחור ששמעתי אצלו את הסט הנ"ל הביא אותו מחו"ל, אז אני לא רוצה להטעות אותך.

תקווה שהוא יראה את ההודעה שלך כי הוא מהפורום אולי הוא יוכל לעזור לך יותר :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

מגבר חזק, מה אתה צריך להגביר?

במקום לזרוק ככה דגמים פה ושם אולי תגיד לנו מה אתה מחפש לאוטו (מגבר\סאב\קומפוננט וכו') ואת התקציב

שלך ונוכל להציע לך משהו בהתאם.

פורסם

צודק...טוב אז ככה יש לי רדיו דיסק טוב של סוני שזה לא רלוונטי כרגע אני מחפש סט קומפוננט + מגבר + סאב ורמקולים אחורים יש לי כבר ... וד"א אני יכול לחבר אותם למערכת בצורה רגילה נכון? כי אני מביא מגבר עם 4 יציאות ...

בקשר לתקציב בסביבות ה5000 6000 שקל ...

ואת המגבר הזה אני יכול להביא ב2100 ש"ח

פורסם

אוקי זה כבר יותר טוב :)

כן את הרמקולים אתה יכול לחבר בצורה רגילה.

בקשר לסאב- אתה אוהב בומים חזקים או שאתה מעדיף באסים עדינים יותר?

קומפוננט- תתמקד לדעתי על מורל\MB Quart, אתה יכול לקבל עליהם פה חוות דעת מאנשים שניסו אותם, כמו

שאמרתי אני אהבתי את מה ששמעתי היום.

מגבר- המגבר של רוקפורד חזק, וגם די יקר, תלוי איזה סאב תבחר אם תבחר סאב עדין יותר אז אולי תוכל לחסוך

את הכסף של המגבר, כי חבל לקנות משהו חזק ולא לנצל אותו.

לחסוך זה לא מילה גסה :) את שאר הכסף תוכל להשקיע בבניה יפה (אם אתה אוהב) או באיטום (תשתמש

בחיפוש לעוד מידע).

פורסם

כן זה סכום מקסימלי לא חייב לזרוק הכל אפשר להשאיר קצת לעוד מגבר ורמקולים אחורים לאח"כ...

ועוד דבר מזה הקבל הזה?? הבנתי שזה שומר שיגיע לסאב תמיד זרם או משו כזה ... יש לך מושג?!

וכן אני רוצה איזה סאב חזק עם בומים חופשי אני לא זורק כסף בשביל איזה סאב מסריח עם באסים "עדינים"...

פורסם

אל תבין אותי לא נכון, יש גם באסים "עדינים" שעולים הרבה כסף.

אם אתה אוהב בומים חופשי אז תסתכל על הסאבים של רוקפורד.

קבל זה אם יש לך מעל 1000 RMS באוטו, לשמור שלא יהיה נפילות מתח.

• תוכן חדש...