Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוג/קורס קיץ במכונאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דבר כזה באזור דרום, אני מתגייס רק בנובמבר ורוצה לעשות משהו כזה כקורס קיץ במכונאות רכב, ובכלל להבין יותר ברכב לפני שאני חושב בכלל על לקנות ו/או לשפץ( תמיד רציתי סיויק האצ׳בק ולשפץ אותה). אז מה אתם אומרים יש דבר שכזה?

פורסם

אוטוטורוניקה הכי טוב. מכונאות רכב+חשמל רכב. המקצוע קשה! אני עובד במוסך. האנשים לא משהו בכלל (בלי לפגוע, ובלי להכליל). אם אין לך אופי של מוסך רד מזה. אם אתה רוצה לשפץ רכב לבד, תדע לך שזה לא פשוט ולא משחק ילדים, מקסימום תהרוס חלק, אבל זה כלום לעומת פירוק דברים לא נכונים שיפלו חלילה עליך או משהו. עדיף שתיצמד לאיזה מכונאי לפני שאתה לומד מכונאות רכב. ללמוד עיוני ומעשי באיזשהי סדנה זה לא ייתן לך כלום פרט לתיאוריה, מה שייתן לך זה התנסות יומיומית במוסך. ואומר לך את זה בתור אחד שעושה את זה ואת זה ביחד עקב אהבה גדולה למכוניות. שיהיה בהצלחה.

פורסם

על קורסים מזורזים לא שמעתי.

בתחום הזה הכי טוב להחזיק תקופה רכב ישן או אפילו לשפץ רכב (הבעיה פה שאתה מתגייס) בתור התחלה.

ככה אתה לומד הכי טוב, כל תקלה אתה נכנס לעומק וקורא, מנסה לבד לסדר.

באינטרנט וביוטיוב יש המון המון חומר: כתוב, אנימציות (עוזר מאוד להבנה מוחשית), פורומים כמו פה.

בכללי אינטרנט זה כלי מצויין אם יודעים איך לשאוב ממנו ידע.

בכללי המקצוע והתחום דורשים המון זמן לצבירת ניסיון לימודי ומעשי. (נכון לגבי כל המקצועות).

פורסם

הבנתי אתכם, תודה רבה! ומה אצה אומר ניר כדאי בהמשך לקנות סיויק האצ׳בק וכל פעם שאני מגיע הביתה להתחיל לעבוד עלייה או כדאי לחכות כבר לשחרור?

• תוכן חדש...