Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC סונומה, צריכת דלק 1:1?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי GMC סונומה שנת 91 (אני חושב שהיה שייך לצ.ה.ל ?)

צריכת הדלק היתה 1:6 .

לפני מספר חודשים באופן פתאומי צריכת הדלק זינקה ל 1:1.

אין דליפת דלק , גם כאשר המנוע עובד !

מה יכולה להיות הסיבה ?

האם יש ברכב זה סוג של צ'וק אוטומטי , שיכול להיתקע ? והאם זו סיבה מספקת לצריכת הדלק המוגזמת הנ"ל ?

המון תודה

אורן

פורסם

זה לא הגיוני בעליל, צריכת דלק של 1:1? זה עדיין לא טנק.

תקלה חד משמעית (דלק לא סתם נעלם) הסל"ד בסרק יציב ותקין? אתה לא מרגיש שינוי במהלך הנהיגה? (רעשים שונים / הרגשה של חוסר סחיבה?)

תעדכן.

פורסם
לפני מספר חודשים באופן פתאומי צריכת הדלק זינקה ל 1:1.

אתה בעצם אומר שנסעת מספר חודשים עם צריכת דלק כזאת?

פורסם

אם קיים חיישן EGR בו כניראה הבעיה

אבל עדיין לא הגיוני. יש לי לקוח עם קבינה של סמי. וולבו

מנוע 16 ליטר 540 כוחות סוס ושהוא מחובר לעגלה עמוסה קרוב ל60 טון בכללי הוא מגיע בקושי ל1:1

התקנת מערכות שמע ומולטימדיה לרכב

עיצוב תא המטען בMDF, ופיברגלס

www.yamin-amran.com

פורסם
אם קיים חיישן EGR בו כניראה הבעיה

חבר את הרכב למחשב ובדוק.

היו דברים כאלה בשנת 1991?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשובות לכולם: הרכב "אוכל" 1:1 בוודאות ! מה הסיבה...? לא יודע ! ע"כ פניתי אליכם.

האוטו משמש אותי לנסיעות קצרצרות (סוג של חירום בלבד...)של 1-2 ק"מ כל פעם . כך שאפשר לסבול ... אבל לא לאורך זמן !(חבל על הכסף).

הרכב מקבל הזרקה של דלק דרך 2 מזרקים שמשפריצים לאזור שהיה בו קרבורטור בדגמים הישנים יותר . (שלב ביניים בין הקרבורטור להזרקת דלק מלאה).

למיטב ידיעתי יש חיבור למחשב בדגם זה.

סיכום : קבלתי יותר שאלות מאשר תשובות! אם יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ... אני עדיין פה!

המון תודה

אורן

פורסם

אני חושב שהמהלך הכי טוב יהיה לקחת אותו למוסך שמבין ברכב הזה. יכול להיות שזו תקלה שאף אחד שלא יסתכל פיזית על הרכב יוכל לזהות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נסיעות כאלה קצרות זה מתכון בדוק לצריכת דלק גבוהה מאד, כי המנוע לא מגיע לטמפ' עבודה ועובד על תערובת עשירה.

נסה לעשות מדידה קצת יותר מדעית, מלא מיכל מלא, תעשה נסיעה של 50 ק"מ לפחות ומלא שוב. זה אמנם מרחק קצר יחסית למדידות רגילות שמחפשים הבדל של 5-10%, אבל בסדר גודל שאתה מדבר עליו זה ייתן מושג די טוב, או שיילך לך מיכל מלא, או שלא...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תזרוק את הרכב לברזל וקנה מכונית יותר חדשה וחסכונית.

חבל על הכסף שיעלה לך להגיע למוסך.

או תמכור אותה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מזרק לא תקין ונוזל לתוך המנוע.

יש לך בעיות התנעה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
תזרוק את הרכב לברזל וקנה מכונית יותר חדשה וחסכונית.

חבל על הכסף שיעלה לך להגיע למוסך.

או תמכור אותה.

הכי קל ליעץ מרחוק לזרוק את הרכב, אבל עם כל הצער זה פשוט לא שווה את ההתעסקות, ומסכים עם הכותב שמעלי.

מנוע מזהם במיוחד ולא חסכוני גם אם תיישר קו כללי למנוע.

ג'ובני

• תוכן חדש...