Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 מול סוניק טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב צרפתי , תיבה רובוטית חד מצמדית, הניחוש הכי קל שיש. (דעתי)

וואלה החופש הגדול התחיל ולא הודיעו לי ??

פאק חמור באמינות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וואלה החופש הגדול התחיל ולא הודיעו לי ??

פאק חמור באמינות.

איפה אתה חי תגיד לי.. עוד מימי הסיטרואין DS מימי הביניים? תתעורר אתה ב2014, כולם כבר יודעים מהי האמינות של רכב צרפתי.

פורסם
כולם כבר יודעים מהי האמינות של רכב צרפתי.

איך אני מת על שמועות! דרך אגב שמעתם שאחותה של פמלה אנדרסון מתה במהלך קיום משגל עם סוס?!

פורסם
השאלה היא מה אתה מחפש.

רכב למאוצים והרגשה של כביכול ספורטיבית מושחזת , לך על הסוניק.

אם אתה מחפש מכלול שלם של רכב מגובש הרבה יותר ה 208 היא האופציה המועדפת.

מה ספורטיבי בסוניק?

פורסם (נערך)

תגידו מה שאתם רוצים, הרבה אנשים לא אוהבים מכוניות צרפתיות עקב האמינות הרדודה.

אני רק מנסה להגיד שלא נראלי שהאמינות של פיג'ו השתפרה וזו דעתי פשוט ,אין טעם להתווכח על דעה של מישהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם

זה בדיוק העניין, ועליו אנחנו מתעכבים. העניין הוא לדעתך בלבד. הוא לא מגובה נתונים. אם היית מביא נתונים תומכים המעידים שרכבים צרפתיים הרבה פחות אמינים - ניחא. אבל אין בידך נתונים המעידים על כך.

פורסם

ממליץ לקרוא את המבחן הזה :

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31033-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-2008-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%A4%D7%A6-%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A9%D7%91%D7%A8.aspx?nav=model

אמנם לא מדובר ב 208 אלא 2008 ולא בסוניק אלא בטראקס, אבל מדובר הדגמים מבוססים עליהם.

והמבחן הוא הוכחה שיש נתונים שהם רק על הנייר, וגם יחידת הכח הכי ותיקה שלא לומר מיושנת נותנת לפחות פייט טוב ליחידות המודרניות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תגידו מה שאתם רוצים, הרבה אנשים לא אוהבים מכוניות צרפתיות עקב האמינות הרדודה.

אני רק מנסה להגיד שלא נראלי שהאמינות של פיג'ו השתפרה וזו דעתי פשוט ,אין טעם להתווכח על דעה של מישהו אחר.

דעה בנושא כזה צריכה להיות מגובה בעובדות מסויימות. כלומר, צריך להיות לך ניסיון כלשהו עם רכב צרפתי מהשנים האחרונות כדי לגבש דעה על האמינות, מעבר לסטיגמה הישראלית הידועה משנים עברו. זה רק מוריד מערך התגובה שלך ולוקחים אותה פחות ברצינות, just saying.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דעה בנושא כזה צריכה להיות מגובה בעובדות מסויימות. כלומר, צריך להיות לך ניסיון כלשהו עם רכב צרפתי מהשנים האחרונות כדי לגבש דעה על האמינות, מעבר לסטיגמה הישראלית הידועה משנים עברו. זה רק מוריד מערך התגובה שלך ולוקחים אותה פחות ברצינות, just saying.

אני ממש לא צריך ניסיון עם רכב צרפתי, ולדעתי זה רק מחזק ולא מוריד את מערך התגובה שלי, וממש ממש לא מדובר בסטיגמות ,אני מכיר הרבה אנשים שחוו טראומות עם רכב צרפתי שהוא יחסית חדש, הם אשכרה בכו במוסך. על טעם וריח על מה להתווכח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לחוות דעה על מוצר מסויים צריך קצת ניסיון איתו. נכון שאפשר לגבש דעה משמועות בלבד אבל דעה כזאת שווה ל***, בדיוק כמו הדיעה ששברולט של היום זה עדיין דייהו משנות ה90.

בכלליות, תגובות של fanboys מורידות מערך הדיון, כי זה נשמע כמו ילדים קטנים שכל אחד משוויץ ברכב של אמא שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני ממש לא צריך ניסיון עם רכב צרפתי, ולדעתי זה רק מחזק ולא מוריד את מערך התגובה שלי, וממש ממש לא מדובר בסטיגמות ,אני מכיר הרבה אנשים שחוו טראומות עם רכב צרפתי שהוא יחסית חדש, הם אשכרה בכו במוסך. על טעם וריח על מה להתווכח.

אני נסעתי ב-106xsi במשך קרוב לארבע שנים בלי תקלות מיוחדות ואני יכול להגיד שזה הרכב הכי מהנה לנהיגה שהיה לי בחיים (ונהגתי במספיק רכבים). חבל שלא מייצרים כאלה רכבים.

אתה יכול להגיד לי איזה רכב מהנה לנהיגה/ אמין במיוחד שברולט/ דייהו ייצרה ב-25 שנים האחרונות?

בדגמים העממיים של שברולט אין כלום. מבטיחים הרבה על הנייר ומאכזבים מאוד בפועל.

פורסם (נערך)
כדי לחוות דעה על מוצר מסויים צריך קצת ניסיון איתו. נכון שאפשר לגבש דעה משמועות בלבד אבל דעה כזאת שווה ל***, בדיוק כמו הדיעה ששברולט של היום זה עדיין דייהו משנות ה90.

בכלליות, תגובות של fanboys מורידות מערך הדיון, כי זה נשמע כמו ילדים קטנים שכל אחד משוויץ ברכב של אמא שלו.

אני נסעתי ב-106xsi במשך קרוב לארבע שנים בלי תקלות מיוחדות ואני יכול להגיד שזה הרכב הכי מהנה לנהיגה שהיה לי בחיים (ונהגתי במספיק רכבים). חבל שלא מייצרים כאלה רכבים.

אתה יכול להגיד לי איזה רכב מהנה לנהיגה/ אמין במיוחד שב

הסוניק שונה בכל בורג ובורג כמו שאמר חן פרחירולט/ דייהו ייצרה ב-25 שנים האחרונות?

בדגמים העממיים של שברולט אין כלום. מבטיחים הרבה על הנייר ומאכזבים מאוד בפועל.

לפחות הדהיילוט הזאת שווה יותר מהמותג הנחות הזה שנקרא פג'ו, ראית איפה פיג'ו בטבלת המכירות? ראית איפה שברולט?

ולבחור שחושב שיש לי איזה שייבי שיקפוץ לשמיים , לאבא שלי היתה 8 שנים רנו 19 ובאמת אהבתי את הרכב ,אבל היום לא שווה להתקרב לצרפתיות,

למה העם בוחר בזה ולא בזה? כמו שאמר חן פרחי הסוניק שונה מהאבאו מכל בורג ובורג, וזה נחשב לרכב אמין מאוד בלי תקלות מיוחדות

http://www.cartube.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%90%D7%99-2014-%D7%93%D7%95%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%90-%D7%97%D7%93%D7%A9

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...