Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 מול סוניק טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים,

יש הבדל בתחושה שבין מנוע אטמוספרי לבין מנוע טורבו וברור שזה עם הטורבו יהיה ממכר יותר בהתחלה בגלל זמינות הכוח.

וד״א, בשביל להבין עד כמה המנוע והגיר שלה ארכאולוגים, תשווה את הביצועים שלה למנוע tsi או אפילו זה של הפיאסטה 1.6 ותבין.

אני אחזור שוב, ה-208 יותר איכותית, נוחה, מרווחת, חסכונית ומהנה לנהיגה מהסוניק.

השנאה שלך לרכבים צרפתיים גורמת לך לעיוורון והופכת רכב בסיסי ביותר לפאר יצירת הרכב.

כדי שלא תחשוב שאני משוחד, אני לא נוסע בצרפתית.

עריכה אחרונה על ידי doras
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון אני ממש לא שונא רכבים צרפתיים.

דבר שני גם אני לא נוסע באיזה סוג של שברולט.

דבר שלישי רכב שהוא לא אמין הוא לא איכותי בעליל.

נוחות תלוי איך הטוסיק שלך יושב , אני יכול לשבת במקום שאתה ישבת ולהרגיש שזה לא נוח.

מרווחת זה תלוי כמה מקום אתה צורך, לסוניק יש בקרת שיוט וזה דבר שאין ל208, הסוניק צורכת בשיוט כ17 קילומטר לליטר עם תיבה אוטמטית 6 הילוכים ,לעומת תיבה רובוטית חד מצמדית של הפיגו'.

פורסם

מי קבע שהוא לא אמין? אתה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

רכב צרפתי , תיבה רובוטית חד מצמדית, הניחוש הכי קל שיש. (דעתי)

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נכון, כי ידוע שהאויר בצרפת מחליש מתכות וגורם למנועים להתפרק. תוסיף לזה את העובדה שהפועלים הצרפתים במפעל אוכלים גבינות כחולות מסריחות ורגלי צפרדעים, וזה נופל להם לתוך הסגסוגת של של חלקי המנועים והגירים מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דבר ראשון אני ממש לא שונא רכבים צרפתיים.

דבר שני גם אני לא נוסע באיזה סוג של שברולט.

נוחות תלוי איך הטוסיק שלך יושב , אני יכול לשבת במקום שאתה ישבת ולהרגיש שזה לא נוח.

מרווחת זה תלוי כמה מקום אתה צורך, לסוניק יש בקרת שיוט וזה דבר שאין ל208, הסוניק צורכת בשיוט כ17 קילומטר לליטר עם תיבה אוטמטית 6 הילוכים ,לעומת תיבה רובוטית חד מצמדית של הפיגו'.

הסוניק צורכת 17 ק״מ/ ליטר אולי על גרר.

אותך קונה אבזור, אותי-לא.

פורסם
הסוניק צורכת 17 ק״מ/ ליטר אולי על גרר.

במבחן הזה הסניק לא היתה על גרר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חייב לברר את הסוגיה הבאה שהעלה בפניי מישהו מפיג'ו.

לטענתו הסוניק טורבו תאבד מערכה בצורה מטורפת ואף אחד לא ייקנה ממני את האוטו מתישהו בעתיד, אני אתקע איתה ואאלץ למכור אותה בנזיד עדשים לכל המרבה במחיר.

למה אני מעלה את זה? כי הבחור איש מכירות של פיג'ו וזה מוזר לשמוע את זה ממישהו שמתעסק עם צרפתיות (ולא טויוטה או מאזדה למשל), וגם כי אני מוכרח להודות מלחיץ לשמוע משהו כזה.

הכצעקתה?

פורסם

בגדול הוא צודק - שברולט היא הצנחנית הראשית במחירון.

הסוניק היא לא אחרת מאשר ה-אוואו אז נכון עכשיו יש לה גם מנוע חדש עם טורבו אבל זה עדיין אוואו רכב אנמי ומשעמם לעומת הפיג'ו שאולי המנוע קצת חלש אבל מהנה מאוד לנהיגה מרגישה יותר "מכונית" על הכביש , תצרוכת דלק טובה יותר ותתפלא שומרת טוב יותר על הערך שלה נכון לא טויוטה אבל עדיין...

שים לב כמה אוואו משומשות יש על כביש וכמה 206 יש ושניהם נמכרו בכמויות יפות.

כמו כן אם יש לך קשר עם איזה סוכן ביטוח חפש אצלו מחירון ישן יחסית ותראה את ההבדלים בינהם במחירון.

ועכשיו גילו נאות כפול:

1.הייתי בעלים של אוואו 3 שנים רכב משעמם ביותר ירידת ערך מטורפת אבל 0 תקלות בכ-90,000 ק"מ.

2. רכשתי השבוע את הרנו 0.9 טורבו.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לטענתו הסוניק טורבו תאבד מערכה בצורה מטורפת ואף אחד לא ייקנה ממני את האוטו מתישהו בעתיד, אני אתקע איתה ואאלץ למכור אותה בנזיד עדשים לכל המרבה במחיר.

למה אני מעלה את זה? כי הבחור איש מכירות של פיג'ו וזה מוזר לשמוע את זה ממישהו שמתעסק עם צרפתיות (ולא טויוטה או מאזדה למשל), וגם כי אני מוכרח להודות מלחיץ לשמוע משהו כזה.

הכצעקתה?

למה זה מוזר לך? איש מכירות של פיז'ו רוצה למכור לך מכונית פיז'ו, וכשהוא מבין שאתה מתלבט בין פיז'ו לשברולט זה ברור שהוא ינסה להוריד אותך מהשברולט. הרי העבודה שלו זה למכור פיז'ו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ל-208 כן יש בקרת שיוט, היא פשוט לא בקרת שיוט אקטיבית אם לזה התכוונת ואני מדבר על הדגם האוטומטי שלא תהיה אי הבנה

פורסם

פיג'ו גם לא כוכבת גדולה בשוק משומשות.

דווקא נראה שלסוניק RS בניגוד לסוניק הרגילה יהיה שוק לא רע (יחסית) כי אין לה הרבה מתחרות בשוק.

בעקרון שוק המשומשות גרוע כמעט לכל רוחב ההיצע, ואם תשאל אותי - פיג'ו לא נמצאים במקום יותר טוב משברולט אם בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכצעקתה?

תשמע, אולי זה קשקוש, אולי זה יתברר כנכון. אין לדעת.

אם הוא כ"כ בטוח שיחתום לך על מסמך שהוא קונה ממך את ה208 בעוד 3 שנים ב70 א' ש"ח ואז יש טעם לדבריו.

אם לא הוא פשוט עוד איש מכירות שמשתמש בקלישאה שחוקה כדי למכור לך.

קרה לי אותו דבר כשתלבטתי בין רנו לשברולט, ברנו אמרו על השברולט שהמחיר מתרסק וברנו אמרו על שברולט. אני פשוט ידעתי ששתיהן יתרסקו ובחרתי ברכב שהיה חבילה אטרקטיבית יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...