Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 מול סוניק טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שדווקא בפיאסטה השילוב הוא מוצלח יותר. נכון שיש אמירות לגבי אמינות הגיר, אך כיוון שהוא רוכש רכב חדש - אני לא הייתי מודאג. הייתי יותר מודאג מירידת הערך של הסוניק וה 208.

אם הכוונה להחזיק את הרכב למעל 6 שנים הייתי הולך על הסוניק - כך שירידת הערך כבר לא ממש משמעותית.

לפחות עד עכשיו, לפיאסטה יש את שוק היד השנייה מהגרועים ביותר. אולי עכשיו (בשנה האחרונה) שבדלק הבינו שצריך קצת יותר להתרכז בלקוח הפרטי ויותר פרטיים רכשו את הרכב (חברות הליסינג לא התלהבו מהדגם וזרקו אותו מהר) אז אולי ירידת הערך תתמתן. מה שכן, זו אכן מכונית מצוינת (במיוחד לאחר המעבר לתיבה מודרנית ומנוע ה-1.6 ליטר).

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
תגובה של טוקבקיסט בתשלום.

הסוניק טובה מה-208 רק בסעיף הביצועים והגיר. מכל שאר הבחינות, יש ביניהן פער של שמיים וארץ.

חה.. אתה טועה, איפה יש פער? בצריכת הדלק 208 לוקחת, אך בזכות תיבה איומה שתוריד לרכב סכום עצום של ירידת ערך. מעבר לזה יש רק יתרונות לסוניק על הצרפתייה המהוללת..

אז מעניין כמה עלה הציטוט שלך.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם
חה.. אתה טועה, איפה יש פער? בצריכת הדלק 208 לוקחת, אך בזכות תיבה איומה שתוריד לרכב סכום עצום של ירידת ערך. מעבר לזה יש רק יתרונות לסוניק על הצרפתייה המהוללת..

אז מעניין כמה עלה הציטוט שלך.

יש לנו נביא!

אתה יכול לבדוק בכמה מוכרים היום סוניק בת שנתיים? המחיר נחתך בחצי.

מי יותר טובה מבין השתיים בנוחות? איכות? הנאה מנהיגה? מרווח פנימי? בטח שלא הסוניק.

אותי לא מובילה שנאה עיוורת לרכב אחד, אלא האובייקטיביות. יש סופר מיני יותר טובות מה-208 לדעתי, אבל אצלך הסוניק היא פאר יצירת הרכב. מדובר בדייהולט שקיבלה מנוע טורבו וגיר מהמחסן של היצרן וכדי לנסות לשווק אותה טוב, מילאו אותה באבזור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחירים של הסוניק נמוכים בגלל הליסינג, כמו כל רכב רגיל. כאן מדובר בדגם המפואר והחזק שלא נמצא בציי רכב וכנראה שהוא ישמור יותר על ערכו, כמו למשל ההפרש בין פלואנס בנזין 1.6 פשוטה מליסינג לפלואנס בנזין 2.0 מאובזרת ומפוארת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ראיתי שיש ביקוש הסטרי ל206 אוטומטית, שכן שלי מנסה כבר 5 חודשים למכור אחת כזו עם נתונים סבירים לחלוטין, הצעות מגוחכות בלבד התקבלו.

פורסם

אני מסכים בהחלט שהשילב של מנוע ה 1.4 והגיר 4 הילוכים העצל היה מהגרועים בשוק. אבל מאז מתיחת הפנים - דווקא הדרישה לפורד גוברת. בכל מקרה, כמה שהשוק של הפיאסטה יהיה גרוע, הוא עדיין יהיה טוב משל הסוניק וה208.

בנוגע לעובדה שזה דגם ייחודי של סוניק, אם למדתי משהו מהיותי סוכן מכירות, זה שלרוב האנשים לא באמת אכפת איזה מנוע יש, או אם יש חלון בגג. חלקם אפילו יעדיפו ללא ריפודי עור - והכל כדי לקנות יותר בזול. ולכן אם תהיה סוניק שנראית אותו הדבר ( הבדל של אינצ' בחישוקים ) ותעלה 20K פחות - יעדיפו אותה.

פורסם

נהגתי בשתיהן השבוע נסיעת מבחן.

הסוניק טורבו עם ביצועים מטורפים, מדהים.

שתיהן נוחות ומפנקות. מהנסיעה הקצרה שנסעתי שמתי לב שצריכת הדלק לא הייתה טובה בשתיהן (אבל זו הייתה נסיעת מבחן שבה הרבצתי קיקדאונים)

ועוד משהו, בסוניק הרגשתי כאילו בא לי לנסוע עוד ועוד אפילו עד אילת ואילו ב 208 הרגשתי רגוע ושליו.

אני מניח שהסוניק לוקחת את ה 208 על תחושת נהיגה וכייפיות.

פורסם (נערך)
יש לנו נביא!

אתה יכול לבדוק בכמה מוכרים היום סוניק בת שנתיים? המחיר נחתך בחצי.

מי יותר טובה מבין השתיים בנוחות? איכות? הנאה מנהיגה? מרווח פנימי? בטח שלא הסוניק.

אותי לא מובילה שנאה עיוורת לרכב אחד, אלא האובייקטיביות. יש סופר מיני יותר טובות מה-208 לדעתי, אבל אצלך הסוניק היא פאר יצירת הרכב. מדובר בדייהולט שקיבלה מנוע טורבו וגיר מהמחסן של היצרן וכדי לנסות לשווק אותה טוב, מילאו אותה באבזור.

בשורה הראשונה אתה מדבר איתי על סוניק רגילה ,ובשורה האחרונה אתה מדבר איתי על סוניק RS?

איפה ההגיון שלך?

נו ומילאו אותה באיבזור ויצא להם רכב שיכול לדבר לכולם בזכות תמחור נכון ותמורה למחיר, בכל מקרה הסוניק עולה על ה208 בכל בפרמנט ואני לא חושב שיש על זה ויכוח בכלל, תשאל את מי שאתה רוצה.

פורסם

לא יודע לגביי מה ששלחת אבל להשתמש בביקורות שנכתבו באירופה על רכבים שמגיעים לארץ זו טעות חמורה!

הרכבים באירופה לא דומים לאלו שבארץ או בארה"ב משתי סיבות: הילוכים וסוג דלק.

זאת גם הסיבה שבצרפת למשל רנו הרכב הכי טוב שיש ואילו בארץ הוא על הפנים.

פורסם (נערך)

אתה פשוט מצחיק אותי .. בוא תפרט לי במה החר** הצרפתי הזה יותר טוב?

מי קונה היום פיג'ו? רק אלה שיוצאים לגמלאות ולא כל כך אכפת להם מה יהיה בעתיד לגבי האמינות והסחירות.

פורסם

על פי הביקורות שקראתי הסוניק באמת מהירה יחסית אבל ה-208 היא ליגה אחרת מבחינת התנהגות כביש והנאה מנהיגה. אני אישית (קצת משוחד, מודה) גם חושב שהפיז'ו יפה יותר.

פורסם
נהגתי בשתיהן השבוע נסיעת מבחן.

הסוניק טורבו עם ביצועים מטורפים, מדהים.

שתיהן נוחות ומפנקות. מהנסיעה הקצרה שנסעתי שמתי לב שצריכת הדלק לא הייתה טובה בשתיהן (אבל זו הייתה נסיעת מבחן שבה הרבצתי קיקדאונים)

ועוד משהו, בסוניק הרגשתי כאילו בא לי לנסוע עוד ועוד אפילו עד אילת ואילו ב 208 הרגשתי רגוע ושליו.

אני מניח שהסוניק לוקחת את ה 208 על תחושת נהיגה וכייפיות.

אם נשים את ההתלהמויות בצד רגע, אני רואה שקיבלת רושם כללי על שתי המכוניות בקשר לאופיין, אני חושב שזה צריך להיות הפקטור החשוב ביותר בבחירתך.

הרי שמירת מחיר לא ניתן לחזות במדויק, וגם בבערך שניתן לחזות שתי האופציות לא מזהירות, וכך גם מבחינת מוניטין אמינות. זה הכל ב"אולי" ו"אם" וכו'.

מבחינת שירות, לפני שנה ומשהו חיפשתי רכב חדש לאבי, בפיז'ו בת"א היו איטיים, אדישים והפסידו אותי בשלב דיי מוקדם של תהליך הבחירה.

בשבורלט ת"א לעומת זאת היו זריזים, באו לקראתי, דאגו לנסיעת מבחן ותמיד היו אדיבים ויחסית מקצועיים.

בקשר לשירות הלקוחות לטווח הארוך, אין לי ניסיון ספציפי, אבל ברוב המקרים זה מאוד יכול להשתנות ממוסך אחד למשנהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לנסות להעריך את עניין ירידת הערך, נסה להשוות בין מחירונים של סוניק רגילה מיד פרטית מלפני 3 שנים ו207 מאותה תקופה ביחס למחיר הקניה. לדעתי, ההפרש לא יהיה משמעותי (לא בדקתי) ולכן אתה צריך לבחור ברכב שממנו נהנית יותר בנסיעת המבחן. את הכסף אתה תפסיד בכל מקרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לא יודע לגביי מה ששלחת אבל להשתמש בביקורות שנכתבו באירופה על רכבים שמגיעים לארץ זו טעות חמורה!

הרכבים באירופה לא דומים לאלו שבארץ או בארה"ב משתי סיבות: הילוכים וסוג דלק.

זאת גם הסיבה שבצרפת למשל רנו הרכב הכי טוב שיש ואילו בארץ הוא על הפנים.

כל מילה בסלע!

הרי זה ידוע שמתדלקים בצרפת עם פירורי לחם, והעברת ההילוכים נעשית בכלל מהעכוז. בגלל זה באירופה רכבים לנשים הם בדרך כלל בעלי יחסי העברה קצרים.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...