Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן מדביק לי מדבקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מצטער אם כבר פרסמו פוסט כזה אבל בכל אופן לא מצאתי.

המקרה הוא כזה:

ביקרתי את ההורים שלי וחניתי בחניון, לא הייתה חניה אז חניתי מול המחסן שלהם.

כשהגעתי לרכב ראיתי שהדביקו לי מדבקה מול הפנים - כמובן עצבים והכל אבל אמרתי לא נורא פעם ראשונה בחינם (ואולי גם לא הייתי הכי בסדר).

פעם שניה חניתי במקום אחר שלא מפריע לאף אחד - כשחזרתי שוב פעם הדביקו לי !!!!!! עכשיו כבר ממש התעצבנתי :x:x:x

ההורים שלי אמרו שהם חושבים שהם יודעים מי זה ושהם ידברו איתו וביקשו שלא אעשה בלגן (כי אני מסוגל).

היום שוב פעם חניתי במקום שלא מפריע לאף אחד ושוב פעם שמו לי!!!!!!!

אבל עכשיו כבר הייתה לי מצלמה שצילמה הכל (ותודה למוביוס המלכה!).

מה עכשיו ?

1. ללכת למשטרה ?

2. תביעות קטנות ?

3. להתעמת איתו ? (מעדיף שלא כי אני מתחמם בקלות מהשחתה של הרכב שלי).

בכל אופן (תקנו אותי אם אני טועה) זו פגיעה ברכוש.

אנא עזרתכם !

תודה ויום טוב

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, אתה לא טועה. לא אדם פרטי ולא ועד-בית רשאים להדביק מדבקות על רכבך.

אני לא מבין בדיוק מה זה החניון הזה, האם זה חניון פרטי של הבניין? האם יש שער? האם יש לך שלט לשער?

האם חלקו פרטי וחלקו ציבורי? האם יש חניות מסומנות ואתה חונה מחוץ לחניות המסומנות בצורה שלדעתך לא מפריעה ולדעת אחרים כן מפריע?

אם התשובה לאחת מהשאלות האלה היא כן, עצתי הפשוטה לך היא: פשוט אל תחנה שם מעתה.

אם אתה חונה במקום מותר לחניה ומישהו בכל זאת מחליט להדביק מדבקה על רכבך: ברר במי מדובר ופנה להתלונן במשטרה על השחתת רכוש, עם הראיות.

גם אני פתחתי שרשור בנושא, מוזמן לעיין.

פורסם

זה חניון תת קרקעי (2 מפלסים) השייך לבניין.

ישנו מחסום + שער חשמלי אשר יש לי אפשרות מעבר (מחייגים למספר טלפון כלשהו).

המפלס העליון שייך לדיירי הבניין וזה מקובל, לכן לא ממש היה לי מה לעשות שחניתי שם בפעם הראשונה (אפילו שחסמתי רק את המעבר למחסן של ההורים שלי!).

המפלס התחתון שייך לכל מי שרוצה ובסופו של דבר אף אחד לא מחנה שם.

אני חניתי במעבר בין המפלס העליון לתחתון ועוד מאחורי שער ברזל שפעם חסם את המעבר לחניון התחתון.

השאלה האם המשטרה תעשה משהו ...

פורסם

בתור אחד שכבר נמאס לו מכל מיני אורחים שמכנים את רכבם בחנייה משותפת. וכן זה מפריע. דווקא חושב שהרווחת את זה ביושר.

פורסם

התסכול שלך מובן. עכשיו נסה להבין את התסכול של הדיירים, מלבד ההורים שלך. זה בניין משותף שיש בו כמה עשרות דיירים לפחות. תחשוב שלכל אורח של אחד הדיירים היה את קוד הכניסה כמו שלך יש וחונה איפה שלדעתו הוא לא מפריע לאף אחד. זאת בעיה בהרבה בתים משותפים וכמו שלא היית רוצה שיחסמו או יפריעו להורים שלך כל מיני אורחים, כך גם אתה מפריע אחרים, עם כל הכבוד לזה שאתה חושב שאתה לא מפריע. תכבד את כלל הדיירים ותחנה איפה שמותר ולא איפה שבא לך ותראה שלא יהיו יותר פתקים

פורסם

כן. זה באמת רעיון טוב.

כשאתה נוהג בביריונות, וטועה, הדרך הכי טובה להתמודד עם זה, היא באלימות.

החניה היא חניה פרטית, המיועדת לדיירי הבניין.

האיזורים המותרים לחניה מסומנים (וככל הנראה מחולקים בין דיירי הבניין בהתאם לזכות הקניין שלהם).

חניה באיזור שלא מסומן לחניה, ככל הנראה מפריעה (כי אחרת היתה מסומנת שם חניה תקנית. תאמין לי שהיזם לא היה מוותר על האפשרות למכור עוד מקום חניה בכסף מלא).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בקארספורום יש נטייה לשרשורים להתהפך על פותח השרשור למרות שהצדק איתו.

אך הפעם הצדק לא איתך. אתה מגיע לבניין מגורים שאתה לא נמנה על דייריו וחונה בחניון הפרטי של הבניין במקומות שלא מיועדים לחנייה, זה באמת לא בסדר.

במיוחד בשילוב העובדה שקיים מתחם חנייה מסודר לאורחי הבניין ואתה עדיין לא מחנה בו.

אני לא חושב שזה בסדר שהדביקו לך משהו על הרכב, היו צריכים להשאיר לך פתק. מצד שני, אם אותו אדם טרח להוציא מדבקות מהסוג הזה כנראה שהתופעה נפוצה והוא מנסה למגר אותה בשיטות מעט יותר "אופנסיביות".

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפעמים זה נהדר שיש שכן שלוקח על עצמו לשמור על הרכוש המשותף. בטח ההורים שלך מרוויחים מזה...

להבא - אם כשתחנה כפי שהוחלט עפ"י התקנון או כל הסדר מקובל אחר על כלל בעלי הדירות וידביקו לך - תוכל להשאיר לו פתק נחמד שהוא צולם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לחלקכם התחברתי ולחלקכם לא, העניין העקרוני הוא שאפילו ההורים שלי אמרו לי שהיכן שחניתי לא מפריע לאף אחד.

אבל עזבו, לא התכוונתי לנהל פה ויכוח על מה צודק ומה לא - כל אחד ודעתו.

השאלה שלי היא האם הדבר חוקי ואם הוא לא חוקי מה אני יכול לעשות עם זה (חוקית).

תודה

פורסם

ממש לא חוקי.

פגיעה ברכוש לפי דעתי,אם אתה לא עברת על שום חוק אז לך תגיש תלונה במשטרה ותאכיל את הבן הזה רפש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי זה כן חוקי להדביק מדבקות ,

בטכניון זה לא מחזה נדיר לראות את הפקחים של האבטחה מדביקים מדבקות על רכבים שלא חנו כחוק .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

״לא מפריע״ בחניונים זו תופעה שצריך למגר מהשורש.

יש מקומות מסומנים פנויים שמותר לך לחנות - תפאדל, אין - אז תחנה ברחוב.

כנראה שמי שתכנן את החניון חשב מספיק בשביל לדעת מה מיועד לחנייה ומה מיועד למעבר.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם (נערך)
בקארספורום יש נטייה לשרשורים להתהפך על פותח השרשור למרות שהצדק איתו.

אך הפעם הצדק לא איתך. אתה מגיע לבניין מגורים שאתה לא נמנה על דייריו וחונה בחניון הפרטי של הבניין במקומות שלא מיועדים לחנייה, זה באמת לא בסדר.

במיוחד בשילוב העובדה שקיים מתחם חנייה מסודר לאורחי הבניין ואתה עדיין לא מחנה בו.

אני לא חושב שזה בסדר שהדביקו לך משהו על הרכב, היו צריכים להשאיר לך פתק. מצד שני, אם אותו אדם טרח להוציא מדבקות מהסוג הזה כנראה שהתופעה נפוצה והוא מנסה למגר אותה בשיטות מעט יותר "אופנסיביות".

+1

לדעתי זה כן חוקי להדביק מדבקות ,

בטכניון זה לא מחזה נדיר לראות את הפקחים של האבטחה מדביקים מדבקות על רכבים שלא חנו כחוק .

פעם זאת היתה פרקטיקה מקובלת בחניונים פרטיים (קניונים וכו') לפי דעתי ה"ענישה" הזאת לא חוקית. זאת לא סתם הערה בצורה של פתק, זה בפירוש סוג של ענישה, ובלי משפט. זה גם מחבל ברכוש של בעל הרכב, וה"עין תחת עין" המקובלת בפורום (כולל כמה תגובות טיפשיות במיוחד, חלקן בשרשור הזה) זה עקרון שממש לא נשען על שום דבר חוקי, זאת פשוט לקיחת החוק ליידיים. זה שהחנית במקום אסור/מפריע לא מקנה לאף אדם זכות לחבל לך ברכוש (מזכיר קצת את ההערה בסגנון "רכב זר ינזק" הבריוני-עברייני).

עריכה אחרונה על ידי Eily

• תוכן חדש...