Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי וצעיר 60K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב בסיבות המחיר 60 אלף אם יש משהו מיוחד גם 65 זה בסדר אך לא יותר מזה.

חשוב לי שהרכב יראה טוב ויהיו לו ביצועים טובים עדיף משנת 2008 ומעלה כל המלצה תתקבל.

תודה!

פורסם

יש שני רכבים שהייתי ממליץ עליהם כרגע בתקציב הזה:

1. אלפא מיטו 1.4 ידנית- בתקציב הזה תוכל למצוא שנתונים 2009/10 עם קילומטרז יחסית גבוה.

2. סיאט לאון 1.2 או 1.4 ידנית משנתונים 2010/11 בתקציב הזה מאמין שתוכל למצוא קילומטרז נמוך יחסית.

אני נוהג על ה 1.2 ידנית (מודה אני משוחד) ואחרי שני קורסים לנהיגה מתקדמת(וגם לפניהם) אני נהנה מהרכב ברמות. צריכת הדלק בנהיגה משולבת עומדת אצלי על 1:14 לרוב. הרכב זריז ופונה טוב מאוד, מעלה המון חיוכים על הפרצוף. נראה מאוד ספורטיבי עם לוק של 3 דלתות אבל עם 5 דלתות (לי אישית זה חשוב)

אין ספק שהמיטו חזקה וזריזה יותר, וגם התנהגות הכביש נחשבת לרוב לטובה יותר אבל שווה לשקול את שני הרכבים.

מצרף כתבה שנעשתה על הלאון 1.2- אולי יפתיע חלק מהאנשים אבל מניסיוני זה פשוט ככה:

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-fc94d2c87830031006.htm

פורסם

עם כל הכבוד ללאון 1.2 ויש כבוד, אי אפשר לקרוא לה ספורטיבית באף דרך.

105 כ"ס על בודי גדול יחסית כמו של הלאון לא הופך אותה לספורטיבית.

משפחתית זריזה - כן, אבל לא יותר מזה.

אני אישית הייתי מחפש איביזה קופרה או FR מהדור הקודם עם ה-1.8T האגדי.

בתקציב הזה עוד אמור להשאר לך עודף ליישור קו ושיפורים.

פורסם
עם כל הכבוד ללאון 1.2 ויש כבוד, אי אפשר לקרוא לה ספורטיבית באף דרך.

105 כ"ס על בודי גדול יחסית כמו של הלאון לא הופך אותה לספורטיבית.

משפחתית זריזה - כן, אבל לא יותר מזה.

אני אישית הייתי מחפש איביזה קופרה או FR מהדור הקודם עם ה-1.8T האגדי.

בתקציב הזה עוד אמור להשאר לך עודף ליישור קו ושיפורים.

לא מסכים איתך ידידי לא הייתי ממהר לזלזל ב1.2... ונראה לי שאחד הדברים האחרונים שמקנים לרכב יכולות ספורטיביות כלשהן הוא בהכרח כמות הסוסים שלו.

זה נכון שהלאון 1.2 לא רכב ספורטיבי לפי הספר, אבל בהחלט יש לה שלדה לא רעה בכלל וכיול מתלים עם איזון לא רע בין נוקשות לרכות שמאפשרים לה לקחת

פניות חדות ומהירות בצורה טובה ומהנה, אגב סתם לצורך ההשוואה ואני מצטט מפיו של מדריך נהיגה מתקדמת שאני מכיר: ללאון 1.8tsi דווקא יש התנהגות כביש

פחות טובה ודינאמית מאשר ללאון 1.2 הידנית. נכון- מ0-100 וביצועי קו ישר ומן הסתם יציאות מפניות ה1.8 לא רואה את ה1.2 ממטר, אבל בכל מה שקשור לכניסה

לפנייה וההתנהגות בתוכה ללאון 1.2 יש יתרון על ה1.8- סתם לידיעה.

השאלה היא מה כל אחד מחפש יותר- ביצועי קו ישר או התנהגות כביש דינאמית יותר?

פורסם

עצתי תתרחק ממנועי tsi ותתמקד באיביזה קופרה או fr מהדור הקודם עם המנוע 1800 טורבו הוותיק.

במנועי tsi כל תקלה קטנה תגרור אותך להוצאת גדולות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

**הנה הולך להיות עוד שירשור,האם אמינותו של הTSI מוטלת בספק או לא**

הייתי שמח האם פותח השירשור יגדיר מה הוא מחפש קצת יותר בספציפיות,בגדול נוטה לחשוב שפותח השירשור מחפש רכב בעל ביצועים בקו ישר,עיצוב קרבי ישיבה נמוכה גיר ידני ואחיזה סבירה.

אני ממליץ על יונדאי קופה 2.7 ,קופה בעלת מראה קרבי,שלדה מאוזנת,גיר ידני שישה הילוכים ,מנוע סביר אך מעט שתיין זה מתאזן עלויות אחזקה זולות.

Porsche 944 turbo

פורסם
לא מסכים איתך ידידי לא הייתי ממהר לזלזל ב1.2... ונראה לי שאחד הדברים האחרונים שמקנים לרכב יכולות ספורטיביות כלשהן הוא בהכרח כמות הסוסים שלו.

זה נכון שהלאון 1.2 לא רכב ספורטיבי לפי הספר, אבל בהחלט יש לה שלדה לא רעה בכלל וכיול מתלים עם איזון לא רע בין נוקשות לרכות שמאפשרים לה לקחת

פניות חדות ומהירות בצורה טובה ומהנה, אגב סתם לצורך ההשוואה ואני מצטט מפיו של מדריך נהיגה מתקדמת שאני מכיר: ללאון 1.8tsi דווקא יש התנהגות כביש

פחות טובה ודינאמית מאשר ללאון 1.2 הידנית. נכון- מ0-100 וביצועי קו ישר ומן הסתם יציאות מפניות ה1.8 לא רואה את ה1.2 ממטר, אבל בכל מה שקשור לכניסה

לפנייה וההתנהגות בתוכה ללאון 1.2 יש יתרון על ה1.8- סתם לידיעה.

השאלה היא מה כל אחד מחפש יותר- ביצועי קו ישר או התנהגות כביש דינאמית יותר?

ממש לא מזלזל ב-1.2, נהפוך הוא - אני חושב שכחבילה היא מספקת תמורה מעולה.

סתם להשכלה, מה ההבדל בין כיול המתלים של הלאון 1.2 לבין ה-1.8?

אני פשוט לא מבין מה יותר דינאמי ב-1.2? שואל ברצינות גמורה.

• תוכן חדש...