Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need For Speed Underground 2 יצא לאוויר החופשי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי אבל המשחק מזעזע, הגרפיקה לא השתנתה ממש ונשארה מאעפנה, חברה תתקדמו קצת.

המשחק הכי חזק שיש כרגע הוא הסאן אנדראס. גרפיקה מעולה, המון מכוניות והמון המון כייף, יש משימות עם מסוקים, מטוסים, טיסנים, מרדפים שאתה במסוק ומטוסי קרב רודפים אותך, שודים אלימות ודם בשפע, שיפורים לרכבים וכנופיות, והכי הכי חשוב הפס קול של המשחק מורכב מהמון המון שירים טובים, החל מסנופ ועד גאנס אנד רוזס. המשחק הכי הכי חזק שיש .

ליביו, אמרת שהמשימות ממש קשות ואני לא מבין למה, כנראה אתה לא שולט במשחק.... :wink:

כרגע המלך הבלתי מעורער במשחק הוא אורן אביגדור. שבועיים שהמשחק אצלו וכל העיר כבר פתוחה, והוא לקראת סיום, הוא השתלט על הרבה שכונות ויש לו המון בתים ועסקים.

ולכל מי שרוצה סימולטור חזק באמת שיחכה ל"גראן טוריסמו 4" זה צריך להיות משהו טוב, אם 3 יותר טוב מNFS אז 4 קורע לו את הצורה...

GT4_1.jpg

GT4_2.jpg

GT4_3.jpg

haters will hate

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסלחו לי אבל המשחק מזעזע, הגרפיקה לא השתנתה ממש ונשארה מאעפנה, חברה תתקדמו קצת.

המשחק הכי חזק שיש כרגע הוא הסאן אנדראס. גרפיקה מעולה, המון מכוניות והמון המון כייף, יש משימות עם מסוקים, מטוסים, טיסנים, מרדפים שאתה במסוק ומטוסי קרב רודפים אותך, שודים אלימות ודם בשפע, שיפורים לרכבים וכנופיות, והכי הכי חשוב הפס קול של המשחק מורכב מהמון המון שירים טובים, החל מסנופ ועד גאנס אנד רוזס. המשחק הכי הכי חזק שיש .

ליביו, אמרת שהמשימות ממש קשות ואני לא מבין למה, כנראה אתה לא שולט במשחק.... :wink:

כרגע המלך הבלתי מעורער במשחק הוא אורן אביגדור. שבועיים שהמשחק אצלו וכל העיר כבר פתוחה, והוא לקראת סיום, הוא השתלט על הרבה שכונות ויש לו המון בתים ועסקים.

ולכל מי שרוצה סימולטור חזק באמת שיחכה ל"גראן טוריסמו 4" זה צריך להיות משהו טוב, אם 3 יותר טוב מNFS אז 4 קורע לו את הצורה...

אם ה 4 היה יוצא למחשב אז לא היינו מדברים
פורסם
איזה תזמון בדיוק קניתי מחשב חדש שמותאם בדיוק למשחקים כבדים :)
שעדיין לא תראה אותו בתוך מחשבך החדש לזמן הקרוב
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיימתי את GTA

אני תותח, כל המפה פתוחה, כל השכונות שלי, יש לי 14 בתים, שדה תעופה משלי, טנק ועוד...

ואני מאוכזב קשות מהפרולוג' של הגראן טוריסמו 4

לפחות יש שם DVD בונוס עם סרטונים פצצה

haters will hate

פורסם
סיימתי את GTA

אני תותח, כל המפה פתוחה, כל השכונות שלי, יש לי 14 בתים, שדה תעופה משלי, טנק ועוד...

ואני מאוכזב קשות מהפרולוג' של הגראן טוריסמו 4

לפחות יש שם DVD בונוס עם סרטונים פצצה

יופי עכשיו שסיימת, יש לי הרבה משחקים לסוני אם אתה רוצה להחליף...:wink:

פורסם

אולי אחד מחכמי המשחק יוכל לעזור...

הTT החדשה (והצהובה) שלי סובלת מתת-היגוי חריף מאוד, במהירות גבוהה. הרכב פשוט מסרב להסתובב, ובמקרה הטוב מסכים לבצע סטיה קלה. כל זה נכון רק למהירות גבוהה, ולא במהירות נמוכה.

ניסיתי להקטין את רדיוס הסיבוב של הרכב, ותת ההיגוי השתפר, אבל לא מספיק.

מישהו שיחק עם TT והצליח לכוון אותה להיגוי סביר?

אני ממש שוקל לחזור לניסן 240SX :mm_nah:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתקין את כל השיפורים שיש לך תשנה בטונינג את הרכב להכי נמוך בהכל והכי נוקשה בהכל

וגם יחס של ההיגוי תעשה על הכי חזק וגם שים דברים אווירודינמיים ואז תשנה כך שזה ילחץ על הקדמיים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...