Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יענה מה שני יודע.... קודם כל זה תלוי כמה זמן פקקים ורמזורים עדיף לאו כי המשחק עם הגיר יהרוס אותו יותר מאשר ההשהיה על דרייב עם ברקס... בעיקרון מה שעושה פעולה דומה לניוטרל זה ה-"סופג מומנט" שנמצא בין הגיר לגלגלים והוא עושה שגם בעצירה לא יכבה המנוע ולא יהיה נזק רב... הדבר היחיד שטוב בניוטרל ברמזור ואני לא ממש בטוח לגבי זה זה עניין חיסכון בדלק...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
סופג מומנט....?!

מה זה..?

אתה מתכוון אולי לממיר מומנט?

שחף בן צבי.

בדיוק.

בלי קשר לרמזור לא רמזור. אם העצירה היא ממושכת עדיף להעביר להילוך N. כך תחסוך בדלק ותמנע נזק מיותר. בעצירות קצרות אין טעם להוריד ל-N מאותה סיבה. בלאי מוגבר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...