Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ממולץ עד 6000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב אמין (אני יודע שבמחיר הזה האמינות נפגעת עם השנים, אבל בכל זאת שיהיה סבבה ולא כל שני וחמישי מוסך) וחסכוני יחסית בדלק.

חשוב לי שיהיה אוטומט, מראה ממש לא חשוב. שיהיה זריז ולא עגלה והבטיחות הכי מקסימלית שאפשר לקבל.

לא מעוניין ברכבים תוצרת אירופה.

לי המליצו ממש על הסוזוקי בלנו אבל מבחינת בטיחות, הבלנו על הפנים ולכן אני דיי מפחד לקנות אותה.

יש המלצות אחרות?

פורסם

דייהטסו שרייד,יונדאי אקסנט,אולי הלנטרה גם נכנסת לתקציב,לנטיס..

בטיחות בשנים הללו לא ממש הייתה קיימת אז לא הייתי פוסל את הבלנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב שלך תגיד תודה אם תקבל אוטו שנוסע בצורה סבירה ולא מכניס אותך כל יומיים למוסך.

רוצה גם רכב בטיחותי, גם אוטומטי, גם חזק, גם אמין, וגם לא תוצרת אירופה.

בתקציב שלך כדאי שתצא מהסרט, ותקנה את הרכב הכי סביר שאתה מוצא מבחינת מצב. גם ככה מבחינת בטיחות רוב המכוניות שתמצא הן קרטונים שיתפרקו בתאונה הכי מסכנה.

או שתתפשר על הדרישות שלך, נסה לחפש רכב ידני ו/או אירופאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעקרון ע"פ היצרנים כריות האוויר צריכות טיפול (שכנראה בודדים מבצעים אם בכלל) אחת לעשר שנים. מכאן שכל כרית שתפתח אחרי תאריך ה"פג תוקף" של היצרן - זה בונוס.

לגופו של עניין גם מבחינת היצע בשוק וגם מבחינת בטיחות הייתי הולך על המאזדה לנטיס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל הדרישות שלי לא מוגזמות. ביקשתי את הרכב הכי בטיחותי *למחיר הזה*. דבר שני, אני לא יכול ידני כי אחותי גם תסע על הרכב והיא יכולה לנהוג רק על אוטומט. אני לא אתקרב לאירופאיות כי הם כל כך רגישות שאתה לא יודע מה יחכה לך ברכב אחרי כל כך הרבה שנים, לכן אני רוצה אוטו יפני חזק שכבר מלכתחילה הוא אמין וטוב לעומת האירופאיות המקרטעות.

אם אני קונה סוזוקי בלנו שנת 96 הדגם המפואר עם 2 כריות האויר, אני צריך לבדוק את הכריות ובמידת הצורך להחליף אותן?

פשוט מצאתי מודעה שלדעתי היא סבבה:

בלנו 96 אוטומט 186 אלף קילומטר טסט לעוד שנה מצב מכני מצוין. הדגם המפואר.

ללכת לבדוק?

פורסם

חפש בלנו טובה ולא תתחרט זאת העסקה הכי טובה שתוכל לעשות בסכום כזה לדעתי.

או דייטסו שרייד באותו משקל פשוט הבלאנו גדולה יותר וחזקה יותר אבל אם אין לך צורך אז חפש שרייד. יש מציאות

פורסם

אבל המודעה הספציפית הזאת סבבה? הוא דורש 5000 שקל, אני יכול להוריד אותו עוד ל4000-4500 שקל. גם לי נראה שבסוף אני אלך על הבלנו. השרייד מפחיד אותי מעצם היותו קטן. כאילו הוא יימעך בשניה בשעת תאונה.

פורסם

לא יודע כל רכב לגופו צריכים לראות ולבדוק מודעה זה לא מספיק...

אם אתה לא מבין קח איתך מישהו שכן. בהצלחה ואל תמהר

פורסם (נערך)

אל תשלול את השרייד אחלה רכב וחסכוני מאד. בהצלחה ושבוע טוב

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

אם אני קונה סוזוקי בלנו שנת 96 הדגם המפואר עם 2 כריות האויר, אני צריך לבדוק את הכריות ובמידת הצורך להחליף אותן?

החלפת כריות לבלנו תעלה כ-12000 ש"ח :shock:- מעוניין?

הנתונים של הבלנו שמצאתי טובים למדי לשנה - השאלה אם הנתונים תואמים למציאות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ככה כתוב במודעה. בכל מקרה אני אלך לבדוק את הרכב.

לגבי הכריות אויר, לפי מה שהבנתי פה יש טיפול שצריך לעשות להם. להחליף אותם זה כבר לא יקרה, אבל כמה יעלה לתקן אותם במידה וצריך?

פורסם

אין דבר כזה לתקן,

צריך להחליף אותן לחדשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...