Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקץ לצפייה ישירה - PopCornTime

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה עובד אצלי מאוד לאט ולא מצליח לראות ברציפות

אצלי גם חיבור של בב"ל (עם גיימר) אבל לא מציג תמונה חלקה,מה שכן אני חושד בחומרה (כ.מסך/מעבד עייף)

האמת שגם חיפשתי ולא מצאתי כפתור להגדרות..או שאין כזה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שיש בעיות עם הכתוביות, אפשר לצפות בסרטים גם דרך vlc ולהוסיף דרך שם כתוביות.

צריך להכנס לסרט, לעצור אותו ואז להכנס ל-vlc >> מדיה >> פתיחת תזרים רשת >> להקליד את הכתובת: http://127.0.0.1:8888

פורסם
אצלי גם חיבור של בב"ל (עם גיימר) אבל לא מציג תמונה חלקה,מה שכן אני חושד בחומרה (כ.מסך/מעבד עייף)

האמת שגם חיפשתי ולא מצאתי כפתור להגדרות..או שאין כזה?

פיוז

כשאתה בוחר סרט לרוב תהיה לך אפשרות לבחור איכות - תנסה להוריד אותה קצת, ולא לנגן 1080p, אמור לעזור.

הגדרות לא חיפשתי. מה אתה צריך?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לאחר התנסות עם שתי התוכנות - פופקורן +Zona - פופקורן יותר ידידותית למשתמש ותוכנה השנייה מכילה הרבה יותר תכנים.

בחו"ל ה Zona נחשבת לטובה יותר, אני מעדיף את פופקורן.

כנראה המחשב הביתי עייף מדי והאינטרנט איטי מדי עבור תוכנת Zona.

איכות השידור ב Zona טוב יותר בצורה משמעותית אבל חסרות כתוביות בעברית ועד שהשידור נטען לוקח כ 5 דקות, אני מתכוון לסרטים כי הערוצים פשוט לא נטענו גם אחרי 10 דקות המתנה.

פורסם

ביצעתי השוואה לאותה סרט שהיה לי במחשב לעומת התוכנה פוקפורן.

איכות הצפייה אכן FHD אך איכות השמיעה ירודה ממה שאני מוריד בדרך כלל.

האם יש דרך לראות מאיזה טורנט הם מספקים את השירות?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

יש לי בעיה התוכנה למרות שמותקנת על D מנתבת את הקבצים הזמניים (למקרה שהיא טוענת סרט FHD מדובר במעל 5 גיגה) לכונן C וגומרת לי את המקום. לא מצאתי הגדרות בתוכנה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אולי ביגלל שהיא משתמשת בתיקיית הTEMP של הוינדוס?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תוכנה מצויינת ותודה לפותח שרשור.אבל איך יודעים האם יש כתוביות בעברית או אין?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

סיויק,לפני שתבחר מקור לניגון\טורנט,בד"כ מצד ימין יש דגלי מדינות - תראה ישראל תדע שיש ;)

טל - נגנתי גם HDTV "רגיל" (לא 720/1080),עדיין עגלה במקצת - מאשים רק את החומרה וחלילה לא אותך ;)

מה שכן אם היו הגדרות כלשהן שישתמש בפחות משאבים מהכ.מסך\מעבד\זכרון,אולי זה היה עוזר.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

Civic, יש את הדגלים מימין ולאחר תחילת השידור יש גם אפשרות לבחור/לשנות כתוביות.

אם מישהו ניסה את Zona על htpc או סטרימר אנדרואיד כלשהו, האם התובנה עובדת? אני לפני הקמת רשת קווית בבית, למה יש לשים לב על מנת ששתי תוכנות הטורנט יעבדו חלק ובמהירות?

פורסם (נערך)

השאלה אם פוקורן יכול ליפול עקב עומס של משתמשים?

מה לגבי חוקיות של העניין לא יכולים פתאום לחסום אותו כמו שקרה עם מגה וידאו?

אחרי שאני רואה את הסרט אני צריך למחוק קובץ כלשהו אולי טורנט? או שהוא לא מוריד לי כלום למחשב?

דרך אגב יש מצב לראות סרטים על כל המסך 4:3 ?

קראתי שיש אפשרות להעביר את הסרט לVLC אבל אני לא מצליח.

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

זה בגלל שהכתוביות לא מובנות בסרט, אלא התוכנה עושה את ההדבקה.

אם אתה משתמש ב-vlc אתה צריך להוריד את הכתוביות מאתר כתוביות ולגרור ל-vlc.

פורסם

אחרי שאני רואה את הסרט אני צריך למחוק קובץ כלשהו אולי טורנט? או שהוא לא מוריד לי כלום למחשב?

או שזה מוריד אליך קובץ זמני (באפר לתיקיית TEMP) ומוחק אחרי הניגון,או שהכל נטען משרת של התוכנה איפשהו בחו"ל.

אולי זה בכלל מתחבר לטראקר ממנו בחרת את האיכות וטוען ממנו את הסרט..הכל יכול להיות :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
השאלה אם פוקורן יכול ליפול עקב עומס של משתמשים? לא, הכל מוזרם דרך טורנטים YIFI במקרה הזה, שעושה אחלה עבודה בכיווץ סרטי HD.

מה לגבי חוקיות של העניין לא יכולים פתאום לחסום אותו כמו שקרה עם מגה וידאו? לא, לא אותו דבר. התוכנה לא מארחת כלום.

אחרי שאני רואה את הסרט אני צריך למחוק קובץ כלשהו אולי טורנט? או שהוא לא מוריד לי כלום למחשב? התוכנה משתמשת בתיקיית TEMP, בסיום הצפייה הקובץ נמחק.

דרך אגב יש מצב לראות סרטים על כל המסך 4:3 ? לא שידוע לא.

קראתי שיש אפשרות להעביר את הסרט לVLC אבל אני לא מצליח. אין צורך, ניתן גם להוסיף כתובית אישית דרך התוכנה.

.....

• תוכן חדש...