Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו - נטולת חסרונות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה את הסדרות הגדולות לא יצרו למרוצים נכון

יצרו אותן על מנת שהן יכילו את כל המשפחה בנוחות מקסימלית

אבל כשאתה מדבר על ב.מ.וו אתה מדבר גם על ביצועים לא רק על נוחות פאר ואמינ ות ללא פשרות

אבל נכון כשרוצים להנות מנהיגה ספורטיבית עדיף לקחת רכב יותר קטן אבל שתדע שלא כל הרכבים הקטנים הם יציבים כמו רכבים גדולים יותר

ותאמת גם אני אוהב יותר את הרכבים הישנים יותר (למרות שהעיצוב מבפנים של הב.מ.וו החדשות מוציא אותי מדעתי לפעמים)

כי אתה צודק אין להם את כל המערכות שמקלקלות לך את כל הכיף זה אוטו 100% טהור

ולא סתם קניתי ב.מ.וו שנת 88 עם הזרקה כי זה הדבר היחידי שאני צריך אצלי

אומנם דאבל קרבורטור זה אחלה של דבר!!!

אבל הזרקה יותר עושה לי את זה...

בנוסף כל המכוניות ספורט הן אך ורק ידניות (חוץ מה ''מזויפות'' שבאות רק בגרסה אוטומטית שהם לא מבינים כמה הם הורסים את האוטו אפילו שזה טיפטרוניק...)

שזה נותן לנהג יותר שליטה על האוטו והוא יודע בדיוק מתי הוא מעביר הילוך ואיך העברה מתבצעת שלהבדיל מטיפטרוניק או אוטומט שאתה צריך לחכות עד שהוא יעביר הילוך שזה לוקח לו די הרבה זמן יחסית לידני וזה מפריע בעיקר בנהיגה ספורטיבית כשאתה צריך החלפה מהירה של הילוכים

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה את הסדרות הגדולות לא יצרו למרוצים נכון

יצרו אותן על מנת שהן יכילו את כל המשפחה בנוחות מקסימלית

אבל כשאתה מדבר על ב.מ.וו אתה מדבר גם על ביצועים לא רק על נוחות פאר ואמינ ות ללא פשרות

אבל נכון כשרוצים להנות מנהיגה ספורטיבית עדיף לקחת רכב יותר קטן אבל שתדע שלא כל הרכבים הקטנים הם יציבים כמו רכבים גדולים יותר

ותאמת גם אני אוהב יותר את הרכבים הישנים יותר (למרות שהעיצוב מבפנים של הב.מ.וו החדשות מוציא אותי מדעתי לפעמים)

כי אתה צודק אין להם את כל המערכות שמקלקלות לך את כל הכיף זה אוטו 100% טהור

ולא סתם קניתי ב.מ.וו שנת 88 עם הזרקה כי זה הדבר היחידי שאני צריך אצלי

אומנם דאבל קרבורטור זה אחלה של דבר!!!

אבל הזרקה יותר עושה לי את זה...

בנוסף כל המכוניות ספורט הן אך ורק ידניות (חוץ מה ''מזויפות'' שבאות רק בגרסה אוטומטית שהם לא מבינים כמה הם הורסים את האוטו אפילו שזה טיפטרוניק...)

שזה נותן לנהג יותר שליטה על האוטו והוא יודע בדיוק מתי הוא מעביר הילוך ואיך העברה מתבצעת שלהבדיל מטיפטרוניק או אוטומט שאתה צריך לחכות עד שהוא יעביר הילוך שזה לוקח לו די הרבה זמן יחסית לידני וזה מפריע בעיקר בנהיגה ספורטיבית כשאתה צריך החלפה מהירה של הילוכים

ב.מ.וו אחלה רכבים. לא הן לא מושלמות. אם את רוצה לדעת איזה רכב הייתי לוקח במקום

BMW (או כל גרמניה אחרת) הרי הצגת את זה באופן כללי... ללא הגבלה כל שהיא, אז

הייתי לוקח כל פרארי חדשה על כל ב.מ.וו חדשה. גם לבימרים יש את המינוסים שלהם,

בעיקר ברכבים החדשים יותר. בארץ המינוס העיקרי שלהן הוא תימכור שערורייתי למדי

אני חושב שאפילו אודי לא מצליחים לקחת כל כך הרבה על כל כך מעט. אפילו לפני

3 שנים קמור מכרו בארץ 323 ב 250K עם חלונות ידניים מאחור....

אמרת שכל מכוניות הספורט הן אך ורק ידניות , לא נכון כלל. אולי ברכבים הזולים מכוניות

הספורט הן ידניות, אך שמדובר על הרכבים היקרים באמת חלקם מגיעות ללא אופציה לידנית

(מי אמר אנזו?) תהיה בטוח שאנזו מעבירה הילוכים הרבה יותר מהר ממה שאתה מסוגל להעביר ידנית בבימר שלך. גם M3 SMG מהירה מאוד, אני לא משער שהיית אומר שהיא לא ספורטיבית.

בקיצור, אין מה לתת הכללות של - תסכים איתי אבל הגרמניות הן - בלה בלה - הן לא. לכל חברה יש את הרכבים הספציפים שלה גם ל ב.מ.וו שאפשר להגיד אליהם דברים טובים ודגמים אחרים שהם לא משהו...

אגב, רשמת כמה הודעות למעלה - אין כמו הגרמניות! (בנושא) ובפנים רשמת אלא אם לא

נהגת על ב.מ.וו האם אופל, VW, מרצדס, ואודי לא גרמניות ? הודעה של - כל הגרמניות הן - X! נו באמת... אם כל הגרמניות הן כאלו מדהימות, בוא תעבור לנהוג על גולף 1.4.

לא כל הגרמניות הן כל כך אמינות (מניסיון), מהירות, נוחות, או מה שזה לא יהיה.

פורסם

תראה אני לא חושב שיש לב.מ.וו חסרונות נכון זה לא רכב הספורט הטוב ביותר בעולם אבל עובדה שבכל מקום שבוא עושים מבחני השוואה עובדה שתמיד ב.מ.וו לוקחים את המקום הראשון ללא תחרות

חוץ מזה אני לא חושב שלב.מ.וו יש תקלות כמו שאר המכוניות נכון לא כל הגרמניותר אמינות אבל רובן כן לדוגמה: איך אתה מסביר שיש כל כל הרבה אופלים ואודי ישנות שנת 86 - 88 על הכביש?

ואני בכלל לא רוצה לדבר על שנת 90 ומעלה

ועובדה שיש גם הרבה גולפים ישנות ואני בכלל לא רוצה להזכיר את ב.מ.וו שכאלה יש עוד משנת 73 ואני ראיתי לפחות 5 כאלה

אין גם מה לדבר בכלל על פורש שלפי דעתי הישנות הן הכי יפות

חוץ מזה לי אישית היית ב.מ.וו ובחיים אבל בחיים לא ביקרתי במוסך חוץ מטיפולים שרק הייתי קונה את החלקים ופעם אחת הלכתי למלא גז למזגן (ועוד פעמיים בגלל תאונות אבל זה לא נחשב) חוץ מזה בחיים לא נהגתי על רכב שנוחות הנסיעה שלו כמו של ב.מ.וו שום רכב לא גרם לי לחיוך ואפילו לקטן ביותר בשאני משייט לי רגוע על הכביש...

חוץ מזה תראה לי רכב עם יותר פוזה של ב.מ.וו שחורה עם חלונות שחורים מאחורה שנת 87

אין אני אומר לך זה אוטו שמתאהבים בו ממבט ראשון

לנהוג באוטו הזה זה כמו לשבת על כורסא של אמריקן קומפורד עם גלגלים

העיצוב הפנימי שלו בחיים לא ניתקלתי ברכב שהוא עד 5 שנים חדש יותר ויש לי עיצוב כזה נוח יפה ומהמם כמו שלהם

היציבות שלו בכביש בסיבובים אתה לא מרגיש שאתה בסיבוב

הנוחות של הבולמים גם כשעברתי מעל לפתחי ביוב בולטים יחסית גבוהים בקושי הרגשתי משהוא כשאתה לוחץ על הברקס באוטו הזה או מסובב את ההגה בפתאומיות הוא יקשיב לך גם במהירויות גבוהות ואני לצערי יודע את זה

בקיצור עזוב אתה יכול לקרוא לי מושפע או טיפש שלא רוצה להקשיב אבל אין כמו ב.מ.וו

וזה לא שאני חס וחלילה מזלזל בשאר המכוניות כל מכונית והחיסרונות שלה וגם היתרונות שלה אבל אצל ב.מ.וו יש רק חיסרון אחד: כסף

ומה שטוב באוטו הזה שהוא שילוב של אוטו מישפחתי וספורטיבי

בקיצור איך אומרים בלוגו: ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית נקודה :!::!::!:

idmodul_logo.gif

פורסם
תראה אני לא חושב שיש לב.מ.וו חסרונות נכון זה לא רכב הספורט הטוב ביותר בעולם אבל עובדה שבכל מקום שבוא עושים מבחני השוואה עובדה שתמיד ב.מ.וו לוקחים את המקום הראשון ללא תחרות

חוץ מזה אני לא חושב שלב.מ.וו יש תקלות כמו שאר המכוניות נכון לא כל הגרמניותר אמינות אבל רובן כן לדוגמה: איך אתה מסביר שיש כל כל הרבה אופלים ואודי ישנות שנת 86 - 88

צודק. אין כמו ב.מ.וו.

במיוחד האמינות.

ויעידו על זה 120 (פלוס) מנועי ה-M3 שהתפוצצו בצורה כזאת או אחרת.

ו-120 זה רק המספר שדווח ע"י אנשים פרטיים, לך תדע כמה עוד היו.

http://yoy.com/auto/m3_failure_index.html

וכאן יש דיווח על כל אחד מ-124 המנועים שנפחו את נשמתם:

http://members.roadfly.org/jason/m3engines.htm

(כולל תמונות וסרטים בחלק מהמקרים)

בכל אופן, לא הייתי מתנגד לאיזה M3 או M5, אבל קצת הגזמת.

פורסם

קודם כל, גרמניות ואמינות - ממש בדיחה. תתפלא, אפילו מרצדס לא נחשבת לאמינה במיוחד, למה אתה חושב שלקסוס כל כך מצליחה בארה"ב? כי האמריקאים סוף סוף הבינו שאפשר לקנות מכונית יוקרה שלא תעשה כל כך הרבה בעיות...

ב.מ.וו ונוחות - נסעת ב-M3? אני כן. צריך לנסוע 5 קמ"ש על באמפים, אחרת האוטו כמעט סוגר מתלים.

אפילו ב-318 חדשה שיצא לי לנהוג עליה לא מזמן, הנוחות סבירה ולא יותר. אין מה להשוות לסיטרואן C5, למשל. ובוודאי שלא ל-S CLASS.

כתבת:

היציבות שלו בכביש בסיבובים אתה לא מרגיש שאתה בסיבוב.

מצטער, אני דווקא רוצה להרגיש שאני בסיבוב :p

דרך אגב, אלפא 156 רומסת את סדרה 3 החדשה בהתנהגות, מה תגיד עכשיו?

כתבת שם עוד עשרות הכללות חסרות בסיס, כמו "אני לא חושב שיש לב.מ.וו חסרונות", ושב.מ.וו לוקחת תמיד מקום ראשון, אז באמת שכבר אין לי כוח להגיב לכולן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי שאתה קצת מגזים...

BMW אוטו נחמד, טוב, ודגמים מסויימים שלו אכן גורמים לחייך.

מכאן ועד להגיד שאין כמוהו, ושהוא נוח בצורה שלא תיאמן יש קצת מרחק.

ואין ספק שעל זה אתה משלם, ומשלם בגדול! כל בימר נורמלית, שזה אומר לדעתי 323 ומעלה עולה ים של כסף, וכמו שגיא אמר, באה ללא כלום.

רק לקמור יש את החוצפה לתת 323 בלי ג'נטים, חלונות חשמל אחוריים, בקרת אקלים ועוד כל מיני דברים, שבמכוניות שעולות חצי מזה יש.

לגבי המראה, אם בימר 87 עם חלונות שחורים עושה לך את זה, סבבה :shock:

פורסם

לגבי המראה, אם בימר 87 עם חלונות שחורים עושה לך את זה, סבבה :shock:

גם לי היא עושה את זה..אם היא מגיעה עם מנוע 4 צילינדרים עלוב נפש בנפח 2.3 ליטר... :lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ויעידו על זה 120 (פלוס) מנועי ה-M3 שהתפוצצו בצורה כזאת או אחרת.

ו-120 זה רק המספר שדווח ע"י אנשים פרטיים, לך תדע כמה עוד היו.

http://yoy.com/auto/m3_failure_index.html

וכאן יש דיווח על כל אחד מ-124 המנועים שנפחו את נשמתם:

http://members.roadfly.org/jason/m3engines.htm

(כולל תמונות וסרטים בחלק מהמקרים)

הסתכלתי על זה יותר משעה... ממש מפחיד. פאדיחה.

פורסם

רוני אני חושב שאתה פשוט צר אופקים

ומרצדס ב.מ.וו פורש ואודי הן מכוניות אמינות ביותר!!!

ותאמיל לי שמנסיון אישי שלי שנהגתי על יותר מ 100 מכוניות (מסכנות רובן)

הב.מ.וו הייתה הכי נוחה הכי טובה (טוב לא הכי מהירה זה כולה 87) בפתיחות עם 7 אנשים באוטו כולל אותי כמובן אבל 7 אנשים!!! ועוד הארגזי כלים של אבא שלי בתא מטען שזה שוקל עוד בערך 50 קילו לקחתי בפתיחות רנו קופה ספורט ידנית חדשה!!! והוא היה רק 4 אנשים באוטו!!!

ותאמין לי שלא ראיתי בחיים שלי ב.מ.וו שהיו לה בעיות

אולי פה ושם קצת אבל לא בעיותר חשמל או מכניות!

וכל התוכניות שראיתי כמעט שהיו בהן מבחנים ב.מ.וו לקחה מקום ראשון

ואני מדבר פה על מכוניות כי פררארי פורש ולמבורגיני נכללות בכלל בקטגורית מכוניות על (כמובן גם ויפר וכל השאר...)

אני מדבר על מכוניות ספורט או לוקסוס או יוקרה לא על דברים שיש למעט מאוד אנשים בעולם

ותאמין לי שאם הייתה קונה ב.מ.וו בחיים לא הייתה מוכר אותה עד שהיא הייתה שופכת מנוע

ובקשר לנוחות נסיעה: המתלים של ב.מ.וו מכוונים יותר לכיוון קשיח לנהיגה ספורטיבית אבל אם תסע על סידרה 7 תאמין לי שאתה תחשוב שאתה בכלל תחשוב שאתה נוסע על מים

והדבר הכי טוב אצלהם שאני אישי הכי אוהב: הנעה אחורית. אין יותר כיף מזה! יש את זה לעוד כמה מכוניות אבל מעטות מאוד

ואם אתה רוצה להשוות ב.מ.וו לפחות תשווה ללוטוס שהיא גם רכב מעולה עם התנהגות כביש שאין כמותה

אבל אלפה? צר לי להגיד לך שזה לא בדיוק רכב אמין, בטיחותי או מפנק כמו ב.מ.וו

וגם לא יהיה

פורסם

דייי דיייי דייי להיות צבועים...

אם היו מציעים לכם ב.מ.וו 6 צילינדר הייתם מחליפים את מה שיש לכם באותו הרגע.

רוני, אני לא מאמין שאתה מזכיר סיטרואן ו BMW באותו משפט, אלו הן שתי מכוניות

ברמה שונה לחלוטין ולא משנה אם זה היקר ביותר של סיטרואן לעומת הפשוט ביותר של BMW.

עומר, אפשר למצוא תקלה סדרתית בכל רכב , של כל יצרן, ולו האמין ביותר שיש...

אם אני אתחיל לחפש אתרים על תקלות של צרפתיות , אז אני לא אסיים עם זה.

BMW316 : לא הייתי מתגאה בנסיעה עם 7 נוסעים כשמותרים כחוק רק 5, וחוצמזה

פתיחות זה לא מדד לשום דבר... בדבר אחד צדקת, מספר הרכבים הגרמניים הישנים על

הכבישים הוא גבוה יחסית.... (אני מתקשה לדמיין פיג'ואים ישנות בכמויות על הכבישים לדוגמא)

אין ספק שהמחירים שערורייתיים, אבל גם אין ספק שהטכנולוגיה שBMW השתמשה בה

בסוף שנות ה-80, רק היום הפכה לסטנדרט אצל כולם... והאיכות מדברת בעד עצמה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רוני אני חושב שאתה פשוט צר אופקים

ומרצדס ב.מ.וו פורש ואודי הן מכוניות אמינות ביותר!!!

ותאמיל לי שמנסיון אישי שלי שנהגתי על יותר מ 100 מכוניות (מסכנות רובן)

הב.מ.וו הייתה הכי נוחה הכי טובה (טוב לא הכי מהירה זה כולה 87) בפתיחות עם 7 אנשים באוטו כולל אותי כמובן אבל 7 אנשים!!! ועוד הארגזי כלים של אבא שלי בתא מטען שזה שוקל עוד בערך 50 קילו לקחתי בפתיחות רנו קופה ספורט ידנית חדשה!!! והוא היה רק 4 אנשים באוטו!!!

ותאמין לי שלא ראיתי בחיים שלי ב.מ.וו שהיו לה בעיות

אולי פה ושם קצת אבל לא בעיותר חשמל או מכניות!

וכל התוכניות שראיתי כמעט שהיו בהן מבחנים ב.מ.וו לקחה מקום ראשון

ואני מדבר פה על מכוניות כי פררארי פורש ולמבורגיני נכללות בכלל בקטגורית מכוניות על (כמובן גם ויפר וכל השאר...)

אני מדבר על מכוניות ספורט או לוקסוס או יוקרה לא על דברים שיש למעט מאוד אנשים בעולם

ותאמין לי שאם הייתה קונה ב.מ.וו בחיים לא הייתה מוכר אותה עד שהיא הייתה שופכת מנוע

ובקשר לנוחות נסיעה: המתלים של ב.מ.וו מכוונים יותר לכיוון קשיח לנהיגה ספורטיבית אבל אם תסע על סידרה 7 תאמין לי שאתה תחשוב שאתה בכלל תחשוב שאתה נוסע על מים

והדבר הכי טוב אצלהם שאני אישי הכי אוהב: הנעה אחורית. אין יותר כיף מזה! יש את זה לעוד כמה מכוניות אבל מעטות מאוד

ואם אתה רוצה להשוות ב.מ.וו לפחות תשווה ללוטוס שהיא גם רכב מעולה עם התנהגות כביש שאין כמותה

אבל אלפה? צר לי להגיד לך שזה לא בדיוק רכב אמין, בטיחותי או מפנק כמו ב.מ.וו

וגם לא יהיה

אני לא צר אופקים. אני הגיוני ולא משוחד כמוך. אתה מוזמן לבדוק אותי - מרצדס לא בדיוק זוכה בכל סקרי האמינות. ממש ממש לא.

הב.מ.וו הכי נוחה? איזו ב.מ.וו? אני מבטיח לך שב.מ.וו סדרה 3 חדשה לא תהיה נוחה כמו C5, למשל.

היית 7 אנשים בתוך ב.מ.וו?? אה??? יופי שלקחת רנו מגאן, ממש גיבור.

אתה מוזמן לתת לי תוכניות ומבחנים שראית שבהם הב.מ.וו לקחה מקום ראשון. אני מבטיח למצוא לך כאלו שבהם היא לא.

ב.מ.וו סדרה שבע היא מכונית נוחה, מניסיון. אבל לדעתי S-CLASS נוחה יותר. מה גם שב-7 ההנעה האחורית לא בדיוק באה לידי ביטוי בתחום ההנאה מנהיגה...

מה הקשר ללוטוס? (וגם איזו לוטוס?) לוטוס אליז שוקלת חצי מכל ב.מ.וו, וההשוואה כאן מופרכת מיסודה.

ואלפא - כמו שאמרתי, נהגתי על ב.מ.וו סדרה 3 חדשה, 318. שעולה 250000 ש"ח בערך, ונהגתי על אלפא 156 2.0 חדשה (המתחרה שלה) שהיא זולה ממנה - אין מה להשוות. האלפא טובה בהרבה. גם מפנקת בהרבה. החסרון היחיד שלה הוא טיפה יותר צפופה מאחור וטיפה פחות נוחה.

תפסיק עם הדעות הקדומות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
דייי דיייי דייי להיות צבועים...

אם היו מציעים לכם ב.מ.וו 6 צילינדר הייתם מחליפים את מה שיש לכם באותו הרגע.

רוני, אני לא מאמין שאתה מזכיר סיטרואן ו BMW באותו משפט, אלו הן שתי מכוניות

ברמה שונה לחלוטין ולא משנה אם זה היקר ביותר של סיטרואן לעומת הפשוט ביותר של BMW.

תתפלא. נהגת על ב.מ.וו סדרה 3 חדשה (318)? הרכב בושה לתעשית הרכב הגרמנית. במיוחד במחיר כזה. מנוע טוב (אבל זה של האלפא קורע אותו). איבזור של ציי רכב ומראה מבפנים של משפחתית מצויה.

אם תתן לי לבחור בין הב.מ.וו הזאת בכמעט 250000 ש"ח ובין סיטרואן C5 3.0 מאובזרת בטירוף בעשרות אלפים פחות - יהיה לי קל מאוד לבחור.

הסיטרואן נוחה הרבה יותר, חזקה הרבה יותר, מאובזרת הרבה יותר ועוד ועוד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, הנוחות של ה318 לא כ"כ גרועה כמו שאתה מנס לתאר אותה, להפך.

גם תא הנוסעים הוא לא של משפחתית "רגילה" - האכות שם גבוהה מאוד.

מה שאני כן מסכים, הוא שהמחיר שערורייתי בעליל פעמיים והאבזור בזיוני.

לפני מתיחת הפנים האחרונה, ההיגוי קל מדי ולאחר מתיחת הפנים הוא (טיפה) קשה מדי.

לעומת ה156, ה318 מציעה סאונד אנמי ותגובת הגה אומללה (לפני מתיחת הפנים).

אגב, למר BMW 316 - כבר קראתי כמה וכמה מבחנים בהם ב.מ.וו הפסידה. לאלפא, אודי ואפילו לפורד.

אחד המבחנים, שהיה מזמן למדי - היה בין 320 לאלפא 75 שם ה75 עשתה ל320 בית ספר בהתנהגות (חפש בפורום, הכתבה הועלתה לא מזמן).

שאר המבחנים הם מחו"ל.

רק לפני מספר שבועות הX5 נוצחה על ידי הוולבו XC90 באוטוקאר ובעיתון אמריקאי (car-and-driver) ה3 הפסידה פעמיים לאודי A4 מסיבות כאלו ואחרות.

אז לא, ב.מ.וו לא מושלמת - שום רכב איננו מושלם.

פורסם
רוני, הנוחות של ה318 לא כ"כ גרועה כמו שאתה מנס לתאר אותה, להפך.

גם תא הנוסעים הוא לא של משפחתית "רגילה" - האכות שם גבוהה מאוד.

מה שאני כן מסכים, הוא שהמחיר שערורייתי בעליל פעמיים והאבזור בזיוני.

לפני מתיחת הפנים האחרונה, ההיגוי קל מדי ולאחר מתיחת הפנים הוא (טיפה) קשה מדי.

לעומת ה156, ה318 מציעה סאונד אנמי ותגובת הגה אומללה (לפני מתיחת הפנים).

אגב, למר BMW 316 - כבר קראתי כמה וכמה מבחנים בהם ב.מ.וו הפסידה. לאלפא, אודי ואפילו לפורד.

אחד המבחנים, שהיה מזמן למדי - היה בין 320 לאלפא 75 שם ה75 עשתה ל320 בית ספר בהתנהגות (חפש בפורום, הכתבה הועלתה לא מזמן).

שאר המבחנים הם מחו"ל.

רק לפני מספר שבועות הX5 נוצחה על ידי הוולבו XC90 באוטוקאר ובעיתון אמריקאי (car-and-driver) ה3 הפסידה פעמיים לאודי A4 מסיבות כאלו ואחרות.

אז לא, ב.מ.וו לא מושלמת - שום רכב איננו מושלם.

רועי - בנוגע לנוחות. לא תיארתי אותה כגרועה. בכלל לא!! הנוחות טובה בהחלט. אבל אין מה להשוות לחלק מהמתחרות שלה, למרות זאת.

בנוגע לאיכות תא נוסעים - פלסטיקים בצבעים מעט שונים, יופי. עדיין פלסטיקים. אז מה אם הם עבים ומלאי תחושה עופצנית כשאתה מקיש עליהם עם האצבע? :p

בהשוואה ישירה מול 156 זולה בהרבה- הב.מ.וו יוצאת ממש אוטו ליסינג.

גם לי הייתה התחושה הזאת, שב.מ.וו זה פאר היצירה. נהגתי ונסעתי ב-M3 E36 והייתי מאושר. ישבתי בסדרה 7 וכולי... אבל האמת היא - שלא כל דבר הוא כמו שהוא נראה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בנוגע לאיכות תא נוסעים - פלסטיקים בצבעים מעט שונים, יופי. עדיין פלסטיקים. אז מה אם הם עבים ומלאי תחושה עופצנית כשאתה מקיש עליהם עם האצבע? :p

זה רחוק מלהסתכם רק ב"עפיצות" וצבע שונה.

הארגונומיקה, הנדסת האנוש ואכות ההרכבה הם משהו ששום C5 לא מעניקה.

הקונסוליה המרכזית מופנית כלפי הנהג ומסודרת למשעי וכל הכפתורים נראים כאילו ישארו מחוברים לנצח (ומבדיקה של 318\320 ישנות הם אכן נשארים מחוברים כמו חדשים).

לזה אני מתכוון באיכות.

לC5 עם כל הכבוד למרות קפיצה משמעותית באכות תא הנוסעים מבעבר פשוט אין את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...