Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים בטעות אחד מהנוסעים באוטו לחץ על הכפתור שרשום עליו ESP, איך שזה קרה אז לחצתי בחזרה כדי להפעיל את זה שוב. והיום, עשיתי פניה ובוא זמנית נתתי גז, והאוטו הרגיש כאילו שהוא החליק (הואטו האט כזה בצורה מוזרה) ולכמה שניות המנורה הזאת נדלקה

 

esp.jpg

 

אז אחרי שזה קרה, עצרתי בצד ולחצתי על הכפתור שוב - אך הפעם אני לא יודע אם זה כבוי או דלוק - כי שאני לוחץ על כפתור ה "ESP" לא קורה כלום.

 

שאלתי היא כזאת - איך אני יודע שמערכת הESP עובדת ב100%? כי לחיצה על הכפתור לא עושה כלום - שום מנורה לא נדלקת כאשר לוחצים על כפתור ESP

 

הרכב אוטומט DSG7 1.2TSI סיאט איביזה FR

פורסם

אם הוא הבהב הכל תקין. הוא קלט שאתה מאבד שליטה ותיקן אותך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם המנורה לא דולקת סימן שהמערכת פעילה, כדי לנטרל צריך ללחוץ על הכפתור במשך כ 3 שניות רצוף ואז המנורה נדלקת בלוח שעונים בכדי להפעיל מחדש לחיצה רגילה.

פורסם

כדי שהמנורה תידלק אתה אמור ללחוץ על הכפתור לפחות 2 שניות, ולא לחיצה קצרה. ברגע שהמנורה נדלקה המערכת מנוטרלת.

במצב נורמלי המנורה כבויה והמערכת פעילה. התערבותה תהיה במצבים של החלקה, כאשר זה בא לידי ביטוי בהבהוב.

תתחדש על הרכב.

פורסם

למה אנשים לא קוראים ספר רכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...