Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 118 2011 בגרסת הבסיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ותיקי הפורום מכירים שבמהלך השנים האחרונות התניידתי ע״ג איביזה fr, ולאחר מכן על שתי לאון טורבו. הלאון האחרונה נמכרה לפני כשנה, זאת מאחר והפכתי למשתמש המשני ברכב ואשתי לא התחברה לידני. וכך, עד לפני כחודש התניידתי ביונדאי סונטה 2009, שהיתה לא ראה בכלל, אבל כחובב רכב בוודאי לא נתנה לי ערך מוסף, והי, אפילו אשתי פתאום רצתה ערך מוסף.

אם כן, היונדאי נמכרה לפני כחודש ומאז באופן זמני, ומאחר ואחותי בצבא, אני מתנייד על רנו קליאו (באמת רכב לא רע) 2012.

בחיפושיי אחר רכב מעניין מזה, שלא יהיה של vag מזה (כי קצת מיציתי ולא בא לי כרגע על השירות של צ׳מפיון), ושיתאים גם לאשתי מזה, וכן בניסיון להגשים חלום מוטורי, כמעט ונפלה בחכתי אלפא 159 (ללא ספק חלום מוטורי שלי) אך זה לא הסתדר.

ולענייננו,

על הפרק עומדת אפשרות לרכוש את הרכב שבכותרת במחיר המתאים לי. הקילומטראז׳ נמוך, יד 1, מצב קוסמטי ומכני טוב מאוד. מדובר בגרסה הבסיסית האוטומטית- 6 הילוכים, מנוע 2.0 ל׳ 136 כ״ס (טסות, מזגן מכני). אין ספק שזו הב.מ.וו הבסיסית מכולן על כל המשתמע מכך. מאידך, הרכב במצב טוב ומעולם לא הייתה לי כזו ובהיבט הקוסמטי, ניתן להוסיף למשל ג׳נטים נחמדים. שיטוט ביד 2 מעלה כי אין כאלו כמעט למכירה ומעיון במבחנים שבאינטרנט, היתרונות הם ההנעה האחורית וההתנהגות והחסרונות הם באבזור ואולי בכח (למרות שציינו שהיא בסדר). פרט לכך, הצמיגים הם run flat , ולכן קצת סיפור יקר אלא אם עוברים לרגילים + ערכת ניפוח.

אני פחות מכיר את הרכב ומחר הולך לראות אותו. מודע לחסרונות וליתרונות אך אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר אלו שמכירים ממקור ראשון.

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני חושב שבימר בסיסית זאת טעות אסטרטגית,הרשה לי להסביר,

כשאתה קונה בימר בסיסית,אתה מקבל סדרה 1,שאכן יש בה מעט תחושת פרימיום אבל לא משהו לא תקבל בגולף,הנעה אחורית וסמל נחשק.

לגבי הנעה האחורית,עם הספק נמוך ותיבה אוטומטית היתרון של הוא יחסי ביותר,כלומר בסופו של יום אתה נשאר עם הסמל ועיצוב שנוי במחלוקת,אבל אתה עדיין משלם מחירי חלפים פרימיום ומחיר רכישה פרימיום.

אם באמת חשקה נפשך ברכב עם ערך מוסף מהחברה הבווארית סביב התקציב של סדרה 1 2011 בסיסית,

הייתי מכוון על סדרה 1 2010-2009 120 מאובזרת היטב,או בכלל מכוון ל320 מ2009-2008.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...