Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 06 או פיג'ו 206 06-07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני ממש בקרוב מעוניין להחליף את רכבי ששירת אותי נאמנה 5 שנים (פיגו 106 ידנית, מנוע 1600)

בכל מקרה כרגע אני מעוניין לעבור לרכב אוטומט

התקציב הוא 28000 אבל עדיפות לפחות

סדר העדיפות שלי היא כזאת:

1) אמינות (מה שניראה לי שבפג'ו קצת יהיה בעייתי)

2) צריכת דלק (בשתיהם הצריכה תספק אותי)

3) קילומטרז כמה שיותר נמוך (יתרון ל-206 שניתן למצוא במחיר שפוי עם קילומטרזים נמוכים להבדי מסיריון שברובם עברו את ה-150000 ק"מ, ואם זה פחות אז המחיר בהתאם)

4) חשוב לי שהרכב יהיה קל לתחוזקה, זמינות חלפים

5) בידוד רעשי נסיעה (אשמח לדעת אם אחד עדיף מהשני בנושא הזה)

בשורה תחתונה, ההעדפה שלי היא ה-206 (כמובן אני מחפש רק מנוע 1600, כי 1400 לטעמי היא חלשה) אבל אני נורא חושש מבעיות הגיר המדוברות, ומשום מה מרגיש לי שמבחינת אמינות ועלויות אחזקה הסיריון תיהיה ממתק בשבילי

אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות

* שאלה על הדרך, האם קיימת 206 אוטומטית, מנוע 1600, עם סאן רוף ופנסי ערפל? כי אני מחפש כבר תקופה ורק ב-1400 אני רואה את הדגמים היפים יותר

תודה מראש

פורסם

לגבי קילומטראז', הכל תלוי מה תמצא בלוחות.

מבחינת בידוד רעשים ונוחות נסיעה הפיג'ו עדיפה בכמה רמות על הסיריון שמרגישה פשוטה, נוקשה ורועשת. ה-206 היא בין הצרפתיות האחרונות מהדור הישן עם כיול מתלים מצויין.

שתיהן נפוצות יחסית אז אני לא צופה בעיה מיוחדת בזמינות חלפים, אפשר להשיג גם לא מעט חלקים מפירוק.

גטס 1,600 אפשרות לא רעה בכלל, קצת פחות נפוצה אבל מאובזרת ויותר חסכונית מדגם ה-1.35/1.4, גם הביצועים עדיפים.

פורסם
עם הצריכת דלק שלה כבר עדיף לקחת פוקוס

זה כל כך סטיגמות.

ה1.35 יצר את כל הסטיגמות.

ה1.4 סביר מאוד מבחינת צריכת דלק וה1.6 עדיפה על ה1.35.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי יש סיריון כבר תקופה ואני ממליץ לך. צריכת דלק טובה מאד, שטח פנימי טוב וכשאתה פותח ומוריד לגמרי כיסאות אחוריים יש לך חלל אחד גדול עד למושב הקידמי, ודבר חשוב מאד זו האמינות הטובה שיש לסיריון לעומת הפיג'ו.

פורסם

מישהו יכול לעזור בעניין ה-206 שיותר קורצת לי? משום מה רוב הדיבורים על ה-206 הם שליליים, האם הרכב באמת לא מומלץ??

לגביי הסיריון, הבנתי שהחלפים שלה יחסית יקרים האם נכון דבר?

פורסם

הבעיה העיקרית ב206 זה הגיר שלה.

אותה בעיה של כל הצרפתיות מאותה תקופה.

אם הגיר לא מה שיפריע לך - לך עליה. בכל שאר האספקטים לדעתי היא עדיפה על הסיריון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עד כמה שאני מבין, הבעיות העיקריות בגיר הן:

1) חוסר תחזוקה מונעת

2) אי החלפת שמן גיר יזומה (רק עם שמן מקורי ESSO)

3) תקלות בווסתי לחץ שמן שעלותם כולה 300 ש"ח כל אחד.

* תקנו אותי אם אני טועה *

מה גם שאם אני ימצא קילומטרז פחות מ-100K יתן לי כמה שנים של שקט לדעתי.

במקרה הכי גרוע, מחליפים גיר ב-4000 ש"ח

מה גם שיש לי ניסיון טוב עם פיג'ו הן מבחינה טכנית הן מבחינת חלפים (מותגים, זמינות חלקים בפירוקיות, וזמינות חלפים באיביי)

פורסם

כבעל סיריון 08 , אני יכול להגיד לך שמבחינת צריכת דלק אתה תיהייה הכי מרוצה שיש(1:14 לפעמים גם 15 ) .. לרכב אוטמט !

מבחינת אמינות היא אצלי כרגע שנה . אבל כשקניתי אותה ידעתי שאני צריך לשפץ מסרק הגה ( זאת המחלה של האוטו ) , שיפצתי ב 1200 שקל כולל עבודה נוסע פיקס !

טיפול במוסך מורשה של 15,000 \ שנה - ( 75,000 ) עלה לי בערך 500 שקל + - ..

בסה"כ הרכב מאוד זריז , אמין , קומפקטי , רק בעיה אחת שהרכב לא נוח בנסיעות ארוכות אתה צריך לקחת את זה בחשבון אם יש לך נסיעות ארוכות .

פורסם

לגבי פיגו 206 1.6 xt

מדובר ברכב מדהים. יש לי אחד כזה

צריך לחפש רכב שיהיה שמור.

מבחינת צריכת דלק בעיר 1-9.5

בן ערוני 1-17.

• תוכן חדש...