Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר חשיבה 325 E36 או קופרה R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב

אני יודע ומבין שזה חיות שונות מאוד ! אבל מתלבט (כי הטווח מחירים קרוב מאוד - בערך 6/10 אש"ח הפרש)

בין איביזה קופרה R 2005 לבין 325/328 E36 . הביצועים דומים, חיה שונה,הרגשה שונה אבל בכל זאת עונה על

ההגדרה של רכב ספורטיבי. כמובן שעשור הוא הרבה זמן (תחזוקה,בלאי) .

הרכב הוא לסופש וכיף לא לשימוש יום יומי

עצות? כיוונים ?

פורסם

רכב שלישי :-) .... מיאטה בלתי אפשרי למצוא בתקציב הזה ידנית ,כאשר ממש לא בא לי רכב פתוח. גם היא חלשה בצורה משמעותית ולבמו פוט שיפור משמעותי

(התנהגות ו מנוע) .טיוטה - חלשה , קטנה , רכב נדיר יחסית .

קופרה - דור 2 180 כ"ס מנוע 1.8 .רכב סביר ובהחלט בא בחשבון לכן מתלבט (מעט מהיר יותר , פחות מכונת נהיגה)

פורסם

הרבה MR2 הוזמנו בארץ עם הגג הקשיח האופציונלי.

אמנם המנוע לא חזק במיוחד (138 כ"ס), אבל הרכב קל מאוד (975 ק"ג) ובעל משיכה מצוינת ממצב עמידה תודות למיקום המנוע.

הרכב יחסית נדיר במחוזותינו, אין ספק, אבל לא חשבתי שזה צריך להטריד את מי ששוקל E36 עם שישה צילינדרים ותיבה ידנית ;)

לגבי האיביזה, לא זר לי הרכב - רק תהיתי לגבי ה-R המיותרת שהשתרבבה.

• תוכן חדש...